ponedeljek, 18. junij 2012

1729544 - politično kadrovanje ni vedno slabo

[PetraS]
dragi Pizdek, počakajva, prav.. so rekli tudi, da ne bo več političnega kadrovanja, pa padli na prvem preskusu ;)

Glede "počakajmo" je moj odgovor: Deal. :-)

LP

Glede "političnega kadrovanja", (Btw, ne vem o čem natančno govoriš, daj par primerov, kjer je sedanja oblast kobajagi častne in poštene može , ki niso zgolj nastavljenci kompartije™, katerih življenje se je spočelo na onem slavnem usb ključku, zamenjala z nečastnimi in nesposobnimi vojščaki svoje politične opcije) pa sta vprašanji vedno najmanj dve:

(1) Ali je pizdek, ki se ga nastavlja sposoben opraviti delo korektno in 

(2) Ali je pizdek, ki je zdaj tam in je bil poprej politično nastavljen od Kompartije™ sposoben in voljan delati korektno, hkrati pa ne metati polen pod noge sedanji oblasti, kar je od politično nastavljenih kompartijskih buldogov-talibančkov pač za pričakovati. 

Ko je Peterle bil naš prvi premijer, kar je komunistični beštiji seveda da bila kost v grlu, ker je vse skupaj izgledalo tak, kot da je rdeča bešija bila detronizirana, sem od rdečih talibanov - direktorjev v državni družbi, ki je še danes večinsko državna slišal to: "Denar smo potom posebnih zvijač pustili za mejo, pa da ga vidimo kako bo tafaršk Peterle uspešno vladal!"

In ader wordz, vsako politično kadrovanje ni avtomatično za obsoditi.

Če bi recimo teta DobraVila™ Sloveniji darovala Lustracijo™ pa bi politično kadrirala tako, da vse rdeče talibane in tudi druge partitokratske talibane smeni, ter nadomesti z diplomanti ki niso niti del rdečetalibanske niti kakšne drugo-talibanske opcije, "neki novi klinci", ki so magari total neizkušeni in ravno s faksa, pa ne z Fdeve™ prosim, hehe, nekaterim [redkim magari] večnim političarjem pa prepove politično tekmovanje za nekaj časa, par sezon oz. mandatov recimo, kot, ko športnika ufatijo na dopingu, bi to bila najbolj pozitivna in poštena in progresivna zadeva, ki je sploh kdaj doletela Slovenijo. V vsej njeni zgodovini. Na, eto ti "političnega kadrovanja", ki je ena sama pozitiva.

Celo več, v pogojih kontinuitete komunističnega talibanizma in tudi verjetno podobnih pojavov NaDrugiStrani™, je pri nas najbrž povsem legitimno, da se PolitičnoKadrira™.

Evo ti moje teze: Mi bi morali PolitičnoKadriranje™ proglasiti za nujno in se nehati sprenevedati in kriliti z ročičkami, češ, da je to škodljivo. Škodljivo bi bilo, če bi bila točna teza, da so tam bili zamenjani pošteni in sposobni kadri. Oz. če bi drža teza, da smo mi normalna družab. Kar ne drži, seveda. Ker tisti kadri so predvsem NjihoviSvoji™ zvesti bullmastifi.

Kajti, ni problem da politično kadriranje je, problem je, da politika ima kam politično kadrirati izven strogo zarisanega omejenega dela državne uprave in od voljenih struktur odvisnih položajev v politični oblastni poziciji.

To, da si je nekdo nastavil ministra, ta pa potem novega državnega sekretarja ni sporno niti v najzrelejših demokracijah sveta, tako to je, legitimno, če hočeš efikasno izvršiti svojo politiko.

To, da se politično menja vratarja na upravni enoti Spodnja Kungota, pa je talibanska norost, ki jo politiki po zakonu sploh ne bi smeli imeti na voljo.

To, da politiki imajo na voljo državne gospodarske subjekte, je pa klicanje nesreče, ki možnost političarskega divjanja razširjajo v sfere, kjer jih sploh ne bi smelo biti. Zato bi edina rešitev bila, da se za nadaljnih 10000 let v Sloveniji z ustavo prepove da bi država posedovala gospodarske subjekte. In da se bi zadolćževala, tudi!

Ne krilimo z ročičkami, ukinimo državni kapitalizem in z zakonom zamejimo koga in pod kakšnimi pogoji sme politika menjati ob menjavi oblasti in koga sme menjati po mili volji, pa politiki ne bodo mogli storiti nikakršne škode več s "političnim kadriranjem". 

Tako, kot je zdaj, se mi vedemo kot pupika, ki se je pred zaporniki - obsojenimi posiljevalci slekla, nagnila naprej, jim pokazala izrazito izzivalno vlažno vulvo in seksi rito, in ko so posiljevalci razkačeni od ponudenega, navalili vanjo vtikati nabrekle kurce, se je mona začela pritoževati, da so jo posilili in da to je v naši deželi protizakonito. Yeah right!. Kaj pa ko bi ona doumela, da so to zaporniki - obsojeni posiljevalci in se tam ne bi provokativno nastavljala, a, bi šlo? Da se razumemo, v drugačnih razmerah zagovarjam jaz, da se pupike ne sme nihče dotakniti, pa če počne kar hoče, ma v opisanih pogojih...lepo vas prosim! A se bi mi zdaj hotlei čuditi tudi, če bi bakterija MRSA jedla meso, al kak?

Dokler se delamo mone in tega ne storimo, je vse skupaj isto, kot tisto pekinško sprenevedanje komunistične birokracije, ki so hoteli "iz varnostnih razlogov" prepovedati nošenje zaščitnih dihalnih mask. V mestu polnemu smoga! Smog pa kobajagi ni v njihovi poristojnosti! Niti jih kobajagi skrbi da smog je!

Gojišče zla so predvsem odvčne sinekure in kolhozi v državni lasti oz., solasti. Prevod, za slepe navijačke rdeče barve: Gojišče zla je reinkarnirani državni kapitalizem, t.i. "socializem". Ki je že davno morfiral v pravi polnokrvni fašizem in mafijaštvo najslabše vrste. Zato oportunistično paše komunistom, da lahko nadaljujejo "socializem" z drugimi sredstvi, hehe, in tudi OnimDrugim™, da lahko udobneje vladajo, ker pač imajo več denarne moči in sinekurnih pozicij, ki služijo kot vojni plen za angrado falangam, v slogu Aleksandra Velikega, ki je v vseh osvojenih deželah dopustil svojim falangam, da so prosto plenile. Vzemimo jim to, pa da vidimo.

Link

Ni komentarjev: