ponedeljek, 4. junij 2012

1714971 - miti o predsedniških kandidatih

[ana1848]
Rešitev problema ni v tem, da zdaj dobimo desnega predsednika, ki bo predsedoval samo desni polovici države. Tako bomo ostali razdeljeni.

Še manj je rešitev problema, da nam še naprej ostane komunistični predsednik. Kajti, tako bomo, ne le ostali razdeljeni, temveč bomo ostali tudi komunistična đamahirija.

PS
Komu drugemu, ki verjame v komunistične pravljice lahko poskusite prodati nebulozo o "povezovalnemu" komunistu Pahorju. Kako "povezovalen" je komunist Pahor vidimo iz ziljon njegovih reakcij, recimo kako je na zahtevo Kučana pridkano v parlamentu volil za Zokija. Dasiravno je bil jezen in užaljen, ker ga je tovariš Murglbaba prežvečenega izpljunil na umazan ljubljanski asfalt pred tisto obskurno slaščičarno.

Mejk nou mistejk, Pahor je povsem enake vrste komunist kot Tuerk, le da je blondast rdeči harlekin, ki povečini ne ve zakaj se gre, pa ga murgljska prelatura vsake toliko opomne kje je prava smer oz LinijaKompartije™, Tuerk pa to ve sam od sebe, oz. celo občasno daja znake, da to smer in pravovernost kar on narekuje, kot bi res bil capo di banda. Da je Tuerk lih tako zgolj ena submisivna rdečerita opica, ki ima mafioza nad seboj, se vidi šele, ko sta iz sez tovarišem Murglbabo skupaj na istem kraju, ko govorica telesa razodene kdo je glavni v tropu rdečih primatov in koga se tdui on boji, tak kto se boji pahor, ko jokca janši na rami, "...ehh, Janez, nimaš ti pojma česa vse so ONI™ sposobni".

Link

Ni komentarjev: