sobota, 9. junij 2012

1720175 - recenzija Franklove kolumne "Res je, sem zelo nekulturen"

Ma, bravo maestro! Bravo do nebes.
Preden citiram udarni del, želim izpostaviti, da smo mi v seštevku pač "Jeba moten hinavski kaviar-kvazilevičarski norec zmedeno volivno ofčico". Eskimi s tem retorično opravijo na kratko takole: "SLO je jebe-lud-zbunjenog, jarane moj". Hinavščina in zmešnjava par excellence.

Zdaj pa to:

Ustavimo se najprej v naših logih. Naša otroško ultralevičarska stvarnost in kaviarsko socialistična družbena »elita« narekujeta, da je dobiček nekaj pogrošnega in nekulturnega. Seveda tej eliti v glavi takoj zakuha, ko ji kdo očita nezaslužene dobičke oziroma poseže v njihove rente. Denar in dobiček sta grda, a moj je zaslužen in pravično je, da ga dobim, saj mi pripada - to je dvolična miselnost našega kaviarsocialističnega malomeščanstva. Žal ima taka miselnost zelo veliko težo v naši kulturni, politični in ekonomski realnosti.

Vsakemu slovenskemu kaviarskemu socialistu, ki je v moji prisotnosti skušal prodajati svojo kaviarsko hinavščino, sem zastavil preprosto vprašanje: Ali imaš kaj denarja na banki, o ti kleni kaviarski kobajagični levičar? Junouvotajmiin, hehe. Pri tem sem nekatere dodatno opozoril, da naj pazijo da ne izpadejo idioti, oz. da ne delajo norca iz sebe, hehe. Kajti moje vprašanej je puščalo prostor za le tri opcije: Iskren normalnež, hinavski pokvarjenec in naravni bebec. Četrte opcije ni, Nje™.

Iz tega je sledilo nekaj drugih vprašanj, kot je recimo ta, ali bi svoj denar raje dali v formi depozita vezati v banki, ki jim da 2,9% ali v banki, ki jim da 5,1% obresti na depozit. Ekola, pa smo dobili potrditev, da slovenski kavijarski kvazilevičarski pizdek še kako je za dobiček. Kadar gre za njegovo osebno rento!

Ko je vlada komunistične đamahirije Slovenistan, že absurdno preobdavčenemu plebsu, uvedla še davek na bančne obresti, smo se državljani Slovenije lahko soočili z, do tedaj nam nekoliko manj razvidne resnice, da je vsaka bančna depozitna iniciativa posameznika, prav tako nekšen enterprajz, podjetniška kapitalistična pridobitniška naložba, oz. podjetniška inicijativa, naciljana na ustvarjanje dobička. Obdavčen je namreč gain oz. dobiček iz depozitne inicijative državljana. 

Kapitalistov ej pač več vrst, eni imaginacijsko-veščinsko premorejo le depozit na banki, drugi obrt, tretji doo, četrti vrednostne papirje, peti vse ali poljbno kombinacijo. Usi-Enaki-Usi-Kapitalisti-Vred-s-KobajagiLevičarj i . Comprende? Ma kako ne bi bilo, vse je jasno ko beli dan, jebentiboga!

Tovarišija to z dobički vse skupaj obvlada seveda tudi na številnih drugih ravneh. Recimo zelo popularno med tovarišijo je vedno bilo imeti nepremičnine, ki se jih potem daja v najem, da se poluči rentico, hehe.

Pa naša prihvatizacijska orgija je pokazala kako komunistično-talibanska kavijarska kvazilevičarska falanga poklicnih socialistov še kako ve ka te je to kapital in dobiček in kako strastno se predaja grabežu. Nizka mezda dekretno določena za mizo socialne sramote in davčnoaparthaidski davki ter prispevkovni reketi, razodevajo kako komunistična kavijarska druščina hlasta po dobičkih, ki se jih odvzame raji, da v skupnoskledo, od tam pa v formi plena razdeljuje med posvečence na orgijah zemonskih kartelnih klanov. 

Pa naš najtalibanskiji kvazilevičar useh časof tovariš Golobič in njegov holding v Oranju. Pa tovariš Zoki, Nje™ in njegove ciprske družbeno-odgovorne investicije. Hlastanje po dobičkih sofisticirano sicer zamaskirano po največjih rdečetalibanskih hinavcih na planetu.

Za konec bi znova pozval vse slovenske kavijarske kvazilevičarje oz. poklicne socialiste, da naj vendarle dokažejo svojo ultralevičarskost in svoj zelo bojda fini bojda socialni čut, ter vse svoje premoženje nemudoma podarijo brezdomcem.

Obenem poleg apela naslovljenega na taisto prej omenjeno skupino, apeliram na vse državljane Slovenije, da se zavzamejo, da se totim našim kavijarskim kvazilevičarskim pizdekom daruje veliko območje v coni Kočevskega Roga, kjer si naj končno uredijo svoj kibuc in izživijo vse svoje mokre sanje o nepridobitniškem življenju oz. lajfstajlu, hehe.

Na tak način bomo sprostili tenzije v družbi, eliminirali atropijske negativne energijske procese, ki nam med hinavčenjem jemljejo energijo, ter omogočili preostalemu nehinavskemu in nekibucarskemu, takorekoč "nekulturnemu" delu Slovenije, hehe, da se posvetimo realnemu življenju, v kateremu vsak naravni organizem temeljem logike šparanja energije naturalno aspirira po čimvečjem gainu na enoto vložeege efforta, oz po domaće - po dobičku, s ciljem zadovoljevanja potreb z najnižjim možnim vložkom energije in resursov, ter s ciljem čimvečje varnosti na temelju rezerv za bodočnost iz dobičkov današnih aktivnosti, oz. enterprajzof.

Link

Ni komentarjev: