torek, 26. junij 2012

1737048 - izgubljena priložnost za normalizacijo pred 21 leti

[rename]
Le kako to, da niso protestirali leta 1991, ko se je taista zastava z rdečo zvezdo snela in so obesili novo slovensko zastavo?

Leta 1991 so se še vedno bali. Eni tako močno, da so spizdili k pomirjeujočemu bajerju hladnega Vrbskega jezera, hehe. Čutili so, da se ni pametno narodu nastaviti na čevelj v trenutku, ko narod jeba mater okupatorskim komunističnim tankom Srboslavije, ki mendrajo slovenske ceste, avtobuse, ljudi, turške kamione, turške voznike in rušijo hiše in cerkve. 

Potem je predobri naivni in utipiji nagnjeni slovenski narod nasedel in pustil komunistične beštije na oblasti. Napaka!

Beštija je potem čedalje bolj arogantno in besno renčala in sekala nazaj. Ker se je osilila, nje™! 

S tem je tak, kot v tenisu. Če tisti trenutek, ko ti tekmec z druge strani mreže med dolgo izmenjavo prvič vrne kratko žogo, ki je posledica tvojega dobrega napadalnega udarca, ne preideš rezolutno v zaključni napad in zaključiš točko, pointiraš torej, te bo tekmec, povsem naravno, da se razumemo, napadel nazaj in boš izgubil točko. 

Slovenski narod leta 1991 proti komunistični beštiji žal ni pointiral, zato ga je beštija najprej osramotila, ko je narodu nesramno opalila temeljni inteligenci hudo žaljiv in voljo jemajoč demosovsko-krtovski lob, hehe, pa ga potem vulgarno teatralno prošetala po terenu levo-desno, da je narod izgubil vso moč, pa potem pointirala, medtem je rdečetalibanska publika vulgarno primitovno ploskala komunistični beštiji, kot bi šlo za hokejsko ne pa za teniško tekmo. Rdečetalibanska publika je ploskala NjeniSvoji™ komunistični beštiji, ki je spet "zmagovala" v svoji unilateralni državljanski vojni "kompartija kontra narod".

Zato danes imamo to, da se spet maksimalno kurčijo in hočejo svoje zvjezdočke in srpokladifca na pijedestalu, osamosvojitveno n.o.b. pa želijo delno kriminalizirati, delno marginalizirati, delno relativizirati z vlačenjem svojih ww2 laži in fatamorgan v ospredje, delno pa kar prisvojiti. Komunistična klasika, nje™! Takle mamo, jebatga!

Link

Ni komentarjev: