torek, 26. junij 2012

1736859 - napoved vpetosti znova komunistične Slovenije v globalizacijske procese

[tadejkot]
Pri tistem, ki bi se odločil za samotarski gozdni ideal samozadostnosti bi bila pa "izvoz" in "uvoz", če bi bil samostojna država, oba nič. Evo, tko nekako je majhnost povezana s tem, da pač več trguješ navzven, če se greš specializacijo in se to kot delež per capita najbolj pozna.

Hehe. Naši rdeči harlekini tako močno gagajo o globalizaciji, sveckih hegemonih, protiglobalistično seveda, in so tako močno in odkrito ksenofobni do "tujcef"-lacnikof gospodarcva, da bi oni prav gotovo najraje Slovenijo izključili iz EU, totim globalistom pokazali sredinca in od njih nič kupili, jim ne dovolili imeti v lasti naše sveto gospodarcvo, na željo tovariša Semoljića bi vso proizvodnjo imeli v Slovenistanu, na željo tovariša Mencingerja bi denar tiskali v Topćideru kod Celja, itd. Končalo se bi tako, da ne bi bilo nič uvoza (Spet bi zmanjkalo kave, bencina, banan, riža in to pa to), posledično pa bi bilo čedalje manj tudi izvoza, hehe.

PS
No ja, najbolj spreten udbaš bi, tako kot rahmetli Kavčič nekoč za tovariša Tita, moral organizirati uvoz letal, avtotov, đakuzijev in tangic za doživljenjskega Turkašenka, pa za tovariša Bifšega bi moral uvoziti najdaljšega "genšerja", čuj, pa za tovariša Kavčiča precednika DS, bi takisot enga merđota E klase, kanede. 

Jebiga merđo je merđo in tovariši imajo takšne kavijarsko senzibilne ritke, ki zelo razločno prepoznavajo ali sedijo na usnju "multikontour designo leder sitze von Merzedes Benz" ali pa na kakšni kurčevi češki, alpa korejski zasilni usnjeni pizdariji, Nje™?

Link

Ni komentarjev: