sobota, 30. junij 2012

1741696 - ali morebitni antikomunistični zločini opravičijo komunistične

[amy2011]
Kdor ves čas nažigava samo o komunističnih zločinih, ga antikomunistični zločini ne motijo, ali pa jih odobrava.
Na koncu se vsi izdate. Kneda, janezpizdočki.... ;)

Ma ne me jebat? A tak da je?

PS
Kdor dela takšne asumpcije je bodisi budaletina, bodisi pokvarjen prokomunistični navijaček, ki bi rad diskvalificiral antikomunista. Izberi kaj si ti.

PPS
Povej mi kaj so to "antikomunistični zločini". Pa kar en primer iz prakse, lepo bi prosil, da bolje razumem. Ne vem namreč katere vrste zločin je zate "antikomunistični". Pa, če ne sprašujem preveč, daj majketi pojasni zakaj je tisti zločin, ki ga boš navedel baš "antikomunistični".

PPPS
Za razliko od vas komunističnih navijačkov, ki drukate za komunistične rablje in častite njihove zločine, je zame vsak zločin zločin in jaz nikdar svoj živ dan niti v realnem življenju niti na tem forumu nisem zagovarjal ali branil katerikoli zločin in nisem ščitil, čislal, ali poveličeval kateregakoli zločinca ali zločlinsko organizacijo. Kar je popolno nasprotje tebi in tebi podobnim pokvarjencem.

Odkar vem zase govorim: Komunustični-fašistični zločinec in fašistični-fašistični zločinec in nazifašistični zločinec in ustaškofašistični zločinec in četniškofašistični zločinec in Fritzl in Trobec, so vsi po vrsti Satanova deca, izrodi in zločinci. Meni je to jasno odkar sem pričel nastajati s prvo delitvijo celice, vam komunističnim navijačkom pa to ne bo nikoli jasno. Vi ste očitno svojo pot začeli v riti komunističnega gospodarja, vožda, ikone, nejmit.

Nikoli vam ne bo jasno, ker ste umske in moralne spake. Vam je dovolj, da so tudi drugi grešni, ali enako grešni, ali zgolj kobajagi enako grešni, da brez slabe vesti še naprej častite VašeSvoje™ komunističen zločince, lopove, zlodeje ine. Zato ste tako strastno pgrabili agitpropovsko stigamtiziranej janše, pa že dve desetletji gagate, da je "Janša največji komunist vseh časov". Ja, in? A to vas in VašeSvoje™ zverinske komunistične ikone morebiti kaj bolj abolira? Ne, prjatu, ne! Vsi komunisti so najmanj lopovi, marsikateri je pa tudi morilec ali pa častilec morilcev. To ali je Janša večji ali manjši komunist od Kučana vas pri tem nič ne rešuje, hehe.

Link

Ni komentarjev: