ponedeljek, 25. junij 2012

1735722 - najbolj škodljiva podvrsta kapitalizma

[sabahudine]
Vaš po božje čaščeni kapitalizem, tržno nategovalno gospodarstvo, in kao demokracija, so največje zlo, ki je kadarkoli doletelo človeštvo.
Število žrtev kapitalizma daleč presega žrtve vseh drugih totalitarizmov, in vi to dobro veste.
Hvala kurcu, da je na smrtni postelji

Bravo Sabahudine, bolan ne bio. Dobro si to pogruntal. Največ žrtev je povzročila ena konkretna vrsta kapitalizma. Imenom: Državni kapitalizem. Državni fašistični kapitalizem. Državni fašistični kapitalizem boljševikov - rdečih talibanov, komunistov. Tvoj takoimenovani "socializem" je to, če še nisi doumel, če ga po definiciji nisi prepoznal. 

Tvoj "socializem" je nič drugega kot državni plansko-mafijskodogovorni-klepto-kartelni kapitalizem, ki je po svojem ustroju povsem enak najbolj predatorskemu turbokapitalizmu, s suženjsko delovno silo, ki ji kompartija™ odmeri človeka nevredne garjavo nizke mezde, katerih velikost se določa po majhnosti uma trenutnega politkomisarja kompartije, ki obred določanja plače izvede tako, da si frit porine prsteka, pa ga da na veter, pa sužnjem odmeri suženjsko mezdo, za komunistično kačje gnezdo v BIH pa rukne 8 milijard dolarjev. Buuuuu!

Turbokapitalizem torej, le da vsaka kompartija™ dovoljuje enega samega kapitalista - državo v ujetništvu pri kompartijski mafijsko-komunistični nomenklaturi. Fašistično komunistično državo, gulag na prostem. Učeno povedano je toti tvoj t.i. "socializem" = državni monolastniški-monoteistični kapitalizem.

No, kakorhitro vemo to, vemo in se lahko mirno strinjamo s tvojo trditvijo, da je največ žrtev povzročil ravno kapitalizem, ta vašSvoj™ kapitalizem. Ker ravno za ta kapitalizem mora obstajati najprej en zelo poseben prerekvizit - svoboda mora biti uzurpirana/ukinjena po komunistih-fašistih a la toti Luškšičašenko in Turkašenko in Kučkošenko. Vi ofčice prokumunajzer navijaške jim pa ob tem z ritnicami ploskate. Ker se nadate, da boste profitirali, ko kompartija vrši eksproriacijo premoženja onih, ki so od vas bolj uspešni in delovni. Lopovčići torej.

Kako je že gagal oni vaš zločinec in terorist Kidrič: "Četudi bi bilo treba pobiti pol Slovenije, jo bomo pobili, samo da bodo oni, ki ostanejo tapravi™. Tapravi™ pa pomeni takšni, kakršen si ti, Sabahudine, ti prokumunajzer navijaški sine, ki vsakemu, ki ni za ideje in doktrino tvojeSvoje™ zločinske kompartije, groziš, da bo ubit, ker ga doživljaš kot "tiste, ki so vaši™ morilski orgiji ušli leta 1945". Ja, bravo, Sabahudine, sine, bravo!

Link

Ni komentarjev: