sobota, 9. junij 2012

1720993 - od kod Zveru legitimiteta (za razliko od sluzastega Türkašenka)

[norodobro]
Odkod legitimiteta Zvera za novo kulturo, ne se hecat, še eden z te garde.

Odkod legitimiteta serije komunističnih predsednikov za kontinuiteto komunistične roparsko-reketarske kulture?

PS
Zver svojo legitimiteto lahko črpa iz dejstva, da je Evropa obsodila komunizem, da smo v tej deželi odkrili na desetine prikrivanih komunističnih morišč, da celo komunisti sami, ko tako rabijo v dnevnopolitičnih potrebah razodevajo pošastne bibilične razmere organiziranega plenjenja denarja iz proračuna, ki je šlo za utrjevanje kapitalske moči komunistične podporne lige in falang a la F21 in seveda tudi neposredno za črne fonde s pomočjo katerih se je ustoličevalo komunistične vlade in predsednike; Zver svojo legitimiteto lahko črpa tudi iz dejstva, da tudi pri nas formalno ne bi smelo biti kumunajzerizma, a na žalost je, itd, itd.

Medtem ko arogantni komunistični provokator in sluzasti agitator Turkašenko, ki je v prvem krogu volitev bil spontani izbor komaj 14% volivcem, kasneje po znanem vzorcu total kompartijske discipline pač celotno kumunajzer volivno telo na komando tovariša Njega™ odposlano iz GŠ s kote Slaščičarna™, gre in da svoj glas magari visoko koncentriranemu strupu samo če je rdeče barve in če je tovariš On™ razodel, da je ta konkretni toksik KredibilenKandidat™ in če bodo s tem sjebali tekemca rdečemeu oz. rdeči barvi,...

...nima niti legitimitete niti je kdaj bil predsednik vseh Slovencev. Niti je to hotel biti, ker odkrito druka samo in izključno za kumunajzer beštije iz NjegoveSvoje bratovščine.

Link

Ni komentarjev: