ponedeljek, 25. junij 2012

1735973 - kako bi prestali okupacijo brez komunističnega terorja

[mataj]
Skratka, Nemci so priški k nam delat red in nas branit pred komunizmom. Napadalna vojna in okupacija je vrednota, odpor je zločin. Denac, uči se!

Nemci so bili mafija, ki je prišla okupirat, njihova relacija s komunisiti je bila "mafijska posla". Pač nemški okupatorski nazisocialistični mafijci so se za prevlado v rajonu borili proti vsaki drugi mafiji z enakimi aspiracijami. Takrat so to bili komunisti. Drugi teh ambicij niso imeli, temveč so računali, da bo tudi tiste okupacije nekoč konec, tako, kakor je bilo vseh pred tisto, hehe.

Vsi ostali normalni ljudje pač niso marali niti okupatorske niti komunistične mafije. Ker jih je komunistična mafija v nočnih asasinskih pohodih komunističnih eskadronov smrti pobijala, so si organizirali "vaške straže". Ki so, žalibog, Nemcem - okupatorjem pasale, ker so se tudi sami borili proti komunistom.

Če komunističnega teroraja ne bi bilo, bi Slovenci tako kot Francozi, Avstrijci, Švicarji, Belgijci, Nizozemci, in podobni morali trpeti neprijentnost okupacije dokler se sovrag ne bi kar sam vdal zaveznikom, tak kot je kapitulirala Italija, ali pa, da jih zavezniške sile osvobodijo tako kot so 4/5 Evrope, pa so doživeli osvoboditev in pregon okupatorja, pa tam ni bilo nikakršnih partizanov še manj pa komunističnih morilcev.

Še to, če ne bi bilo komunističnih teroristov, bi tudi pri nas tak kot v številnih po zaveznikih osvobojenih nacijah, ob koncu vojne pod taktirko zaveznikov nastale tidi kakšne enote sestavljene iz naših ljudi. No, tisti bi bili pravi domači osvoboditelji, ki bi skupaj z zavezniki vkorakali v Ljubljano recimo in se bi takoj po vojni vrnili med civiliste. Slovenija oz. Jugoslavija pa ostala v Evropi, imela bi pravi parlamentarni demokratični sistem, člani EU bi pa postali takrat ko je Avstrija. Če bi imeli malo sreče bi že na mirovni konferenci dobili samostojnost in v EU vstopili med prvimi.

In še to, zavezniki so konec koncev velikodušno osvobodili tudi Italijane in Avstrijce in Nemce, čeprav so te nacije v vojno štartale kot agresorji na Zaveznike. Osvobodili so jih izpod škornja njihovih lastnih fašistično-mafijskih beštij. Nas Slovence so takrat tudi osvobodili Zavezniki, in bi nas takrat osvobodili še lažje, z veliko manj žrtev, če nobenega komunističnega terorista v hosti ne bi bilo. Leta 1992 pa nas izpod škornja komunističnih beštij niso in nas še vedno nočejo. Zato jim jebem mater zavezniško nemarno! Junouvotajmiin, nje™?

Link

Ni komentarjev: