petek, 22. junij 2012

1733650 - kam utegne pripeljati vladni predlog o višjih prometnih kaznih za "bogate"

V Sloveniji bi bilo najbolje, da se nehamo sprenevedati in raje odkrito pripravimo DokončnoRešitev™ za TaBogate™, po vzoru na tovariša Hitlerja.

Če opazujemo nenehno gonjo uradne Slovenije proti TaBogatim™, je kristalno klar, da UradnaSlovenija™, ne glede na sestavo koalicije, goji neizmerno količino patološke hostilnosti do TaBogatih™, oz. TaBogatejših™, oz. TaRelativnoBogatejših™ državljanov.

Namesto, da v tisoče zakonov na stotine področjih morajo ubogi birokrati riniti člene, ki zatirajo tabogato™ golazen, bi bilo najbolje, da Slovenija v smislu dokončne rešitve vprašanja TaBogateGolazni™ pripravi enega, ki vsebuje eno ali več od naslenjih deratizacijskih določil:

- Vsakega TaBogatega™ usmrtiti čim prekorači magično mejo med TaNormalnoSirotinjo™ in TaBogatoGolaznijo™.

- TaBogate™, predvsem pa njihove otroke in druge člane družine označiti z rdečim trakom z napisom TaBogataGolazen™ in rdečo zvezdo, ki jo morajo nositi "na vidnem mestu na prsih".

- TaBogati™ morajo na avtobusu in drugih javnih prometnih napravah, vozilih in pomagalih nemudoma vstati in svoje mesto za sedenje odstopiti normalno revnim državljanom.

- TaBogatim™ se kruh, obleke, dobrine, skratka vse kar kupujejo, zaračuna progresivno dražje, zato morajo pri sebi vedno imeto zadnji davčni obračun.

- TaBogatim™ se na določeni točki izvede evtanazija, razen če, prostovoljno kakopak, državi odstopijo presežno premoženje.

- TaBogati™ morajo vsako leto v dobrodelne namene darovati vsaj polovico svojih prihodkov.

- TaBogati™ smejo na dopust le vsako peto leto.

- TaBogati™ smejo avto kupiti šele, ko jim vsi sosedje v 30 ulic okoli njihove in ali vsi sovaščani plus 5 sosednjih vasi podpišejo, da se strinjajo z dolžino in ceno avtomobila.

ipd....itd.

PS

Kako to, da ne veste kdo je TaBogat™ v Sloveniji? Seveda veste! Idite si pogledati davčne zakone. Tisti, ki plačuje več kot 20% davka je TaBogat™. Hvala Bogu in sveti devici Mariji so naši modri tovariši, daljnovidni kakršni so, že davno poskrbeli, da se to golazen učinkovito markira z davčno stopnjo. Ni dvoma torej, da bomo zelo enostavno našli vse pizdeke, ki jim bomo pripeli rdeče zvezde na prsa in ovili rdeče trakove na roke.

Link

Ni komentarjev: