ponedeljek, 11. junij 2012

1722558 - kako bo Ku®ćan podprl svojega predsedniškega favorita

Imaginirajmo, bratje in sestre forumske:

Tovariš Murglbaba se bo usedel v svojo ofis na koti Slaščičarna™, na obaz si bo naštelal kobajagi umen izraz velikega komunističnega misleca, potem bo pa kobajagi slučajno mimo prišla četica rdečetalibanskih efdeve harlekinčkov iz rdečih slovenistanskih tabloidov, Delo, Dnevnik, Mladina, Večer, Ciciban, RTVSLO, POP. Na čelu račje kolone bo avtorica slavne oddaje o tovarišu Murglbabi tovarišica Mojca Šetinc Pa Še K. Tovariš Karba bo edini smel skupaj žnjo stopiti naprej k tovarišu Njemu™, ostali bodo morali čakati na razdalji dveh slaščičarskih miz.

Tovariša DrMarkeš in DrMiheljak bosta kobajagi slučajno v kotu baš taiste slaščičarne ravnokar srebala kapućino in se jima bo tortica, kakršno ima rad tudi tovariš On™, zdela "pravzaprav zelo okusna".

No polej bo Mojčka izstrelila: "Gospod precednik, kaj mislite kdo bi bil najbolš precednik za UseSlovence™, boste koga podprli?".
(Btw, doma pred kamerami bo zvečer v dnevniku završalo pri številnih budnih tovariših in zlasti tovarišicah. Čudili se bodo kako to,da je ta Mojčka tak zmedena, da mu ne reče tak ko je treba - Tovariš precednik, tak kto je vprašala v onem slavnem intervjujetu.)

Tovariš On™ bo naredil svojo znano grimaso "misleca v pozi zadrževanja riganja po tortici", potem pa naciji razodel veliko novost, o kateri so na svojem kamnju klesali Maje, pa Sumerci pred njimi na svojih glinastih tablicah iGlina, Egipčani in Atlantidani itd. 

Rekel bo: "Če ne bi bilo sejalcev razdora, bi vsi Slovenci, sledili svoji vesti in izbrali edinega kandidata, ki je kredibilen in ima vse kvalifikacije, da bi bil PrecednikUsehSlovencef™. Gospod Tüë®k je povezovalen, socialno čuteč, moder častilec naših tekovin, izkušen UNO državnik, ki bi 21.12.2012 moral izpolniti prerokbo Majev in Sumercef in tako dalje".

Mojčka se bo rahlo pomaknila, kobajagi, da je bližje kameri, v resnici pa da stopi vun iz lužice, ki se bo pod njo naredila, praktično iz nič, pa naciji razodela, da po najnovejših "raziskavah" agencij tovariša Toša, pa Dela, pa Ninamedia, Cicibana in podobnih, gospot Turkašenko vodi z 167% glasov vseh Slovencev, sledijo mu pa Pahor z 80% in še trije levi-kobajagi političarji vsak s po 60%, Zver pa da se bojda ni uvrstil na lestvice. Mislem, sploh, nje™. Auuuuu!

Eskimska narodna: Pa zna se bre šta Janez voli. Janez voli što Janezka boli.... eeee...kako, da kažem....eee... kurac!

Link

Ni komentarjev: