nedelja, 24. junij 2012

1735478 - eni motenci že relativizirajo Titove zločine s Churchillom in Rooseveltom

[naporen]
> [pirhovec]
> >[naporen]
> > Ah dejte že enkrat nehat. A Churchill je bil tudi zločinec? Roosevelt?
>
> Katere teroriste in zločince sta podpirala?

Zagrešila sta vojne zločine, mnogo hujše kot vsi rdeči tukaj.

Ja, in? To TvojihSvojih™ rdečih zločincev nič ne reši. Še vedno so zločinci. In tudi s tem se ne strinjam, da sta Churchill in Roosevelt hujša. Ona dva sta sicer resda metala bombe neselektivno po Nemčiji in odvrgla jedrski bombi na Japonsko, sledeč raciju, da bosta s tem prisilila Hitlerja in Hirohita na vdajo in s tem prihranila številna življenja svojih sonarodjakov. In tudi Židov in številnih drugih, ki jih je fašisto-nacistišna beštija posebej naciljala pa na tej umsko moteni zverinski zločinski platformi sistematično iztrebljala, dlje ko bi vojna trajala, dlje bi jih iztrebljali.

Ni nepomembno pudariti, da iz tega sledi, da se ne eno, ne drugo, ne bi zgodilo, če Hitler, Hirohito in Mussolini ne bi začeli zverinsko vojno in ali če se bi vsaj predali, tak kot se je Ill Duce. A sta Roosevelt in Churchill odvrgla eno samo bombo na Italijo in ali izstrelila en sam metek v Italiji potem, ko so italofašisti položili orožje? Vprašanje je seveda zgolj retorično, odgovor pa rezolutno NE! V Italiji so Ialijani sami obesili Duceja, tak, kot so Romuni Chaucheskuja. Na žalost mi leta 1991, ko naj bi izrabili priložnost da naredimo konec fašizmu-komunizmu tega nismo storili, niti smo izvedli lustracijo, da o obešanju in obračunu s kumunajzer tirani niti ne govorimo. Takle mamo, jebiga! Evo, Eni™, točneje Vi™, še vedno častite in poveličujete komunizem-fašizem in komunistično-fašistične morilce, pri čemer se poslužujete celo primitivne in prozoren argumentacije, češ Tito je zgolj počel to, kar sta Churchill in Roosevelt. Kar seveda ne drži, drži pa, da ste Vi™ moteni.

To o neizstrelitvi enega samega metka po predaji, za Slovenijo in Jugoslavijo ne moremo reči. Tisti trenutek, ko so oborožene čete nemškega Wermachta, ustaške Endehazije in slovenskih ter srbskih državnih in paradržavnih enot, ki so Slovenijo in Srbijo branile od komunističnih gozdnih teroristov in pri tem žal hkrati sramotno sodelovale z okupacijsko oblastjo tujih nazifašistov, (kar so na začetku vojne počeli tudi komunisti, pred vojno pa bili s Hitlerjem v bracvu-jedinstvu, hehe), položile orožje neki drugi mafiji - paravojski slovenske teroristične organizaciej KPS in jugoslovanske KPJ, so pizdeki komunisti še najlepše ravnali z wermachtovci, vse svoje so pa zverinsko pobili, ter vse skupaj razširili še na njihove sorodnike in vse druge, ki so jih moteni komunistični umi pojmovali za potencialne tekmece za oblast, ki so se jo komunisti namerili prigrabiti na silo. 

In ader wordz, slovenska komunistična beštija je šele potem, ko so vsi drugi položili orožje, pobila največ, tak, da je mrtvih bilo toliko, da jih je vsaj 3/4 umrlo po koncu vojne in samo 1/4 med vojno.

TvojiSvoji™ komunistični zverinski morilci so potemtakem, za razliko od Churchilla in Roosevelta, z Lune jasno razvidno s prostimi okami, pobijali predvsem in skoraj izključno svoje sonarodnjake, tudi med vojno, med njimi največ takih, ki niso bili prav ničesar krivi.

Recimo, tvoja Kompartija™ je na internem zarotniškem terorističnem sestanku motenih kardeljanskih umov na smrt obsodila vso inteligenco, vse veleposestnike ter industrialce, na kratko povedano - cvet Slovenstva***, ter nad njih podmuklo, zarotniško in zahrbtno poslala kompartijske asasinske eskadrone smrti, ki so morili po noči v trojkah. Ali obstaja večja izdaja in večji zločin, kot, če nekoga, ne krivega in ne dolžnega obsodiš in linčarsko umoriš samo zato, ker si ti moten viđilante, ki se bi rad polastil premoženja umorjenih? Ali obstaja večji zločin, kot, če nekemu narodu, svojemu narodu, pobiješ vse kar je sposobno, šolano ter inteligentno? Načrtno in sistematično! Jaz mislim, da ne obstaja.

Verdict: Churchill in Roosevelt sta čist nekaj drugega kot TvojiSvoji™ komunistični klavci! Kot bi primerjal banane in sljive. Ma nije ni slićno, jarane!

***Tisti, ki ne razumete, kaj je tisti zločin kompartije pomenil in si ne zmorete imaginirati razsežnosti zločina, si zamislite, da se v Sloveniji volivci kmalu ne obračunajo s komunistično beštijo na volitvah, pa ekstremisti tipa Lukšič, Kučan in Semolič et consortes & alikes Slovenijo izčlanijo iz EU, uvedejo severnokorejski režim in na nočnem sestanku v Poljčah kučanovsko-lukšičevski moteni umi sklenejo, da je treba pomoriti vse akrapoviče, frelihe, vso nerdečetalibansko inteligenco, vso opozicijo, vse premožne kmete, vse gostilničarje, vse tovarnarje, razen onih, ki so člani kompartijskih derivatnih frakcij. Umoriti Mića Mrkajića v tujini, umoriti Frankla - kolaburcista s Tujci™...itd...ipd...A? Štekamo zdaj?

Link

Ni komentarjev: