nedelja, 10. junij 2012

1722177 - še nekaj misli o deklaraciji o totalitarnih režimih in evropski mehkok*rčnosti

[oQI23IDCN0948R]
Klanjam se, Shamane moj, kot vedno odlicen in prav bolece resnicen zapis. Dodal bi le svoj pogled na nezmoznost Evrope, da bi zares v vsej polnosti detektirala socialisticno zlo, ki je, kot kaze zgodovina, gojisce apgrejdanih socializmov, kot so fasizem, komunizem in nacizem: Evropa je po eni strani res stara kurba, po drugi strani pa je razvajen pankrt. Razvajen pankrt je zato, ker se fasisticno-nacisticnega zla ni znala otresti sama (ze takrat je imela probleme z detekcijo, s Chamberlainom na celu - kar pa je kasneje vec kot popravil Churchill), ker je zato nujno potrebovala Ameriko (in Britanijo, ko se je ta zbudila). Ta nezmoznost detekcije nevarnosti in splosne civilizacijske nesprejemljivosti (nacional)socialisticnih idej ni bila posledica vojaske nemoci ali drugih realnih okoliscin, temvec neke mehkokurcnosti, ki je pravzaprav ne razumem, je pa ta mehkukurcnost povsem realna in za njo boleha s socializmom infektirana Evropa se danes. O tej evropski permisivnosti do socialajzarskih ekscesov ve veliko povedati evroposlanec Nigel Farage (ki ga sicer razni mataji na tem forumu zlorabljajo z namenom Slovenijo se bolj oddaljiti od evropskih integracij, ces, saj vidite, da Evropa sux, a ne, pri cemer pa zamolcijo, da superzakomunajzan varsavski pakt sux even more), ki je po mojem eden izmed redkih vidnih Evropejcev, ki razume nevarnost socializma.

Glede na evropsko socialajzarizem dopuscajoco mehkokurcnost (deklaracije gor ali dol), bi rekel, da mi, ki stojimo tu za zelezno zaveso, sploh nimamo sans stopiti izza nje - sami smo za ta korak prevec bolni, evrokrati pa so malo bebavi, malo nezainteresirani, malo pa nase tezave s luksicevsko-kardeljevskim ekstremizmom tudi dejansko niso njihov problem. Drek je le, da znajo tovrstni ekstremizmi ravno zaradi zaspanosti EU-ja kmalu postati tudi sirsi Evropski problem; rabis le enega norca in enega pilatovskega mehkokurcneza.

O preuveličanju dometa tiste deklaracije...

Hvala, za to dopolnitev. Res je, brez tvoje dopolnitve bi kar precej preveč optimistično bilo videti moje slikanje rezolutnosti gospe Evrope, ko sem glorificiral oz. poudarjeno preuveličal, meni sicer zelo všečno slavno deklaracijo stare, skurbane in s tvojo dopolnitvijo razvajeno-infantilne, dekadentne tovarišice Evrope, ki se na trenutke vede, kot napaljena ekshibicionistična lezbijka na paradi ponosa, ki ji je najbolj pomembno v celi demokraciji to, da ona sme vesoljni drhali pokazati svoje velike zize s tistimi rinkicami v bradavičkah in da lahko pred vso tisto ekshibiconistično in firbčno-voajeristično ruljo zarine jezika med žnable neke druge lezbijkice, ki se je, tak kot ona, močno napal'la, Nje™. (Tut Zoki jih zastop, nje™ in podpira, nje™, ker se tut sam počut tako, nje™, lezbijke, nje™ in izbrisani čefuri, nje™, to je use isto, nje™, pa Merkator in občina, nje™, pa država, nje™, to je use isto, nje™, saj pravm, nje™, Janša je uniču direktorsk ceh, pa eno govori, nje™, drugo pa govori, nje™.). 

Prav imaš, s pudrom znamke D&G Demokratia na debelo nališpana ekshibicionistka Evropa, boleha za tem že zelo dolgo in ravno zato, ker na lastni koži še ni zares izkusila (Mislim na vso Evropo od prvega do zadnjega!) niti italofašizma niti germanofašizma niti slavofašizma a.k.a. državnega mafija-kapitalizma, to je t.i. "socaializma", kar pomeni komunističnega fašizma.

O mehkokurčnosti in podobnih impotencijah...

Ja, tudi sam sem večkrat pomislil na tragičnost evropske mehkokurčnosti. Najbolj pa takrat, ko so debelušni atrofirani talijanček Demichelis in oni številni Skandinavci v zboru gagali in krilili z ročičkami, medtem ko je nazi-socialistična miloševićevska srbo-nacistična zver klala, posiljevala in morila, muslimansko povečini prebivalstvo in s tem poleg hudega in nikomur normalnemu sprejemljivega zločina, sejala tudi razdor, oz kopala grandkanionski prepad med verstvi. 

Mehkokurčnost ni mali problem, ni zgolj nekakšna benigna motnja, prosim, da to gre v zapisnik. hehe. Razvil sem tudi eno politično tezo, čigar ekstremnosti se bolj ali manj vsakič tudi sam malo ustrašim, hehe, junouvotajmiin, gre pa takole: Mehkokurčneži, pravzaprav, ne bi smeli v roli vladarjev odločati o ničemer, razen o sebi samih, svojih sjebanih prostatah in seveda razen na volitvah, kjer žalibog imajo pravico odločati tak kot vsi, čeprav bi naciji naredili uslugo, če bi baš oni izkoristili pravico abstinencije. Naj jih kdo spomni, da majo pravico do abstinencije, Nje™?.

Zokijev Nje™ = Bučarjev "kanede™". A Bučar je ipak pisal ustavo, kanede™ oz. Nje™.

Link

Ni komentarjev: