ponedeljek, 11. junij 2012

1722843 - Pia. o domovinski pravici laži v komunizmu

Laž ima v komunizmu domovinsko pravico. 

Ko se ti nekdo prvič zlaže in se ti delaš, da mu verjameš, si mu dal pravico, da ti laže še naprej. Dal si mu vedeti, da je to v redu. Tako je lažnivec dobil odobritev, da lahko laže še naprej. Ko je bila sprejeta prva laž na državnem nivoju, so ljudje prikimali, čeprav so si mislili svoje. Slabe stvari zmagujejo, ker so dobri ljudje tiho. 

Poglej samo termina liberalna demokracija, pot zaščito katerega so se zatekli komunisti. Liberalizem je prepričanje v pomen svobode in enakopravnosti. Demokracija je nadvlada oziroma diktatura večine nad manjšino. Kje je tu svoboda? Ni je, kajti pravica je vedno na strani močnejših. Oni v imenu svobode in demokracije, teptajo enakopravnost in tudi svobodo. Ljudem so podtaknili marsikaj, vendar ljudje vedno mislijo, da so se sami domislili. Če ne bi bilo tako, nam nihče ne bi mogel oprati možganov.

Kot država komunicira z ljudmi, tako se ljudje odzovejo. Laži državi vračajo tako, da ne plačujejo davkov, delajo na črno in na sto načinov izigravajo državo s ponarejanjem, zavajanjem, lažmi, krajo tudi intelektualne lastnine, privilegiji, korupcijo. To narod zna in to znaj predstavniki naroda še mnogo, mnogo bolje.

Ideja demokracije se je oblikovala v Zlati dobi Grkov. Lahko je imeti demokracijo, ko ti gre dobro. Takrat izbiraš med velikim ali še večjim stadionom, med kruhom in potico, med črnim in rdečim vinom. Kaj pa potem, ko kruha več ni?

Želela sem biti kar se da nevtralna in ne podajati svojega mnenja. Kaj si jaz mislim o komunistih, ti je menda že jasno. Hudič lahko jaha človeka, dokler ima človek velike želje in potrebe. Na koncu človeku ostane le ena želja; da se znebi hudiča. 

Žal mi je le, da večina sploh ne opazi, koga imamo za vratom.

Link

Ni komentarjev: