ponedeljek, 18. junij 2012

1729317 - poskusi relativiziranja komunističnih zločinov z "antikomunističnimi zločini"

[mataj]>
OK, bom poskusil povedati malo manj poetično, posebej zate: Kdor ves čas nabija samo o komunističnih zločinih, ga antikomunistični zločini ne motijo, ali pa jih celo odobrava.

O tem sem danes že pisal, ko sem govoril o komunističnemu posiljevanju logike in asumpcijah, ki nimajo nikakršne podlage, so pa odlične za vaš komunistični "babi se snilo što je babi milo". Da nekak, iz nič, ustvarite zlagano podlago za zagovarjanje komunističnih zločinov.

Ti se v resnici samo sprenevedaš in te boli kurac za antikomunistične zločine. Tebi je važno, da se ne ugotovi oz. da se uradno ne konstatira, da obstajajo komunistični zločini.

Normalnemu človeku so vsi zločini zločini. In jih obsodi brezrezervno. Zato nekomunisti tudi rečemo, da so nam vsi zločini in vse vrste fašizma nesprejemljive. Evropa tudi. Razen Slovenije! Ki komunističnega fašizam ne dovoli obsoditi. Baš ćudim!

Vi™ komunisti, se zelo radi strinjate, da so nesprejemljivi drugi fašizmi, vašega komunističnega fašizma in zločinov pa ne bi radi niti obsodili niti priznali. In samo za to tu gre. Vse drugo je zgolj nekakšno prozorno patetično komunistično sprenevedanje.

No, zdaj pa ti meni navedi en sam "antikomunistični" zločin izvršen od leta 1945 dalje.
Takoj zatem mi navedi en sam antikomunistični zločin storjen kadarkoli, ki je ostal nesankcioniran.
Takoj zatem mi navedi en sam kraj v Sloveniji, na planetu Zemlja, galaksiji Mlečna cesta y bogamy y šyre, ene same Lažgoše ali nekšno Osankarico, kjer se zbirajo častilci antikomunističnih zločinov, mediji pa njihovo hujskaško orgijanje prenašajo v prajm tajmu.

Link

Ni komentarjev: