torek, 5. junij 2012

1716136 - jurijurij o dražbi Juretovega deleža v famozni Electi

Delež Jureta Jankovića v Electi na dražbo

PingoJurček: "Uoči zakaj je zdej ta dražba?, a ni use naše?, a bo kdo kupo kej zdej na dražbi?, al qwa uoči?"

PingvinMatori: "Ma neeee sine, ne seri, kdo bo kupo podjetje ki ma tolk dolgov?, dej sine sej neki baje magistriraš, dej mal misl z glavo ne sam z glavco, nje, se si študent na neki fakulteti, nje?, pa še maturo si naredu, nje, tko na brzaka, nje, dej a res nč ne kapiraš?. Mi sam yebemo unga kretota, ki nam je, budalo kakršen je, dal 2 meljona na puf. Eja ta je res mona, ker je mislu, da bo dobu kej nazaj, nje"

PingoJurček: "uoči a si torej reku, una mona nam je dal gnar 2 meljona mi pa nč nazaj ane?

PingvinMatori: "ja sine tko kot zmeraj nje?, sej sem te zmeri uču vzameš kredo-dnar od ljudi, potem pa jim boš kao vrnu z dobrimi obrestmi, umes pa jih zyebeš in ne vrneš nč in se delaš mutavega, nje. Sej sem te uču, da se tko zmeri dela, nje? Zdej si pa to že enkar zapomn za vedno, nje. Damjanček to že dobr ve, nje, on to že zlo dobr obvlada, nje."

PingoJurček: "čak uoči sam da ponovim še enkrat, da si zapomnem, uzameš kredo od tipa in pol nikol ne vrneš in se zayebavaš po sodiščih dokler uni mona ne obupa?"

PingvinMatori: "Ja jurči točn tko, zdej pa dej mir, ker mam delo. Z Jakličom morma spet neki narest in mal nategnt opčino, nje, da bo nekako dnar teku na pravo mesto k nam, nje."

Link

Ni komentarjev: