nedelja, 24. junij 2012

1735617 - kje so rdečezvezdarski pizdeki bili med osamosvojitvijo

[kenguru72]
Če bi bil jaz otrok enega od padlih v osamosvojitveni vojni bi me videli kako v petek zvečer talam klofute vsem tistim, ki se zavzemajo zato, da bi bili na proslavit tudi rdečezvezdarji. Pa naj bo to Virant, Erjavc ali Žerjav iz pozicije kot vsa drhal iz opozicije z Jankovićem in Lukšičem. Ne vem kje so so svojci padlih. Njihovi dragi so padli od okupatorja, ki je na svojih čeladah in tankih nosil rdečo zvezdo sedaj pa bi njihovi podrepniki radi sedeli v prvih vrstah nasprotovali pa so Samostojni Sloveniji. SRAMOTA, če bi imeli vest se sploh ne bi rinili na proslavo.

Točno tako! Če bi imeli kaj časti, bi ravnali konsistentno enako kot junija 1991, ko jih, ne samo da ni bilo na spregled tiste nevarne noči na Trgu Republike pred parlamentom, razen parih, ki se po službeni poziciji niso mogli izogniti in so kleli svojo zlo usodo, češ, kaj je meni tega treba, in vsi so pred tem srali, nam ostalim, da "se naj ne igračkamo z JLA", nekateri pa spizdili na Vrbsko jezero, da tam počakajo, da nas JLA pacificira, potem se bi pa priplazili nazaj in rekli, "saj smo jim Mi™ rdečezvezdarji-srpokladivarji ves čas govorili, da se naj ne zajebavajo z JLA, SDB ( ja B in ne V!) in Partijo".

Še Kučan se je norca delal, ko je za vsak primer govor naredil tak, da je malo lezel Adžiću in drugim JLA đeneralom frit, govoreč: "Nocoj so dovoljene sanje, jutri je nov dan". Ker je računal, da bo JLA že do zore polovila in pomorila vse "slovenske puntarje", zdaj ko smo se vsi odkrito pokazali. V projekt osamosvojitve itak ni nikdar verjel in tudi danes ne verjame.

Tiste usodne noči sem tam zagotavljal zveze, tistih usodnih par tednov pa po Ljubljani vozil okoli barikad. Pizdeki so pa bili v mišjih luknjah in v tujini. Naj pokažejo, da imajo vsaj malo časti in dostojanstva in se naj na proslavah za osamosvojitev ne prikazujejo, ter se naj z osamosvojitvijo ne asocirajo. Vsaj to, jebentiboga, vsaj to. V svoje Lažgoše in lažgoše druge naj gredo še naprej lagat in netit zdraho med Slovenci, to zelo dobro znajo. 

"Borcev" ni bilo v tistih dneh nikamor blizu, da bi slavili našo novo državnost, zdaj bi pa praporščaki stali tam, kot bi bili naredili kaj za samostojnost. Moj kurac! Delali so proaktivno proti samostojnosti! Eto kaj so delali! Kaj hočejo zdaj?! Sladoled in medaljo, al kaj?

Link

Ni komentarjev: