petek, 22. junij 2012

1734530 - kdo je med vojno koga nascal

[ketika]
Veš kaj je pa men všeč ? Men je pa všeč Trafalgar square. Pa všeč mi je da smo vas nascal v zadnji vojni.

Veš kaj. Men je tudi všeč Trafalgar square, ko pa ti to izrečeš se mi zdi to blasfemija, ker ste kumunajzarčki genetsko preddestinirani da sovražite USA, UK in Anglosase vobče. Tako tudi nenehno gagate. Torej, ne diraj ti Nam™ toti Trafalgar square, idi se ti navduševati nad trgi na Kitajskem in na Kubi in še najbolj da v Severni Koreji in Belorusiji. To je vaš™ svet.

In veš kaj še. Nas™ vi niste nič nascal. Vi™ ste se šli nekakšno medmafijsko borbo za rajon z italofašisti in nazigermanofašisti, pa ste imeli srečo, da so sovjeto-komunistofašisti prišli s svojo silo z vzhoda in sile Anglosasov z zahoda, pa so se italofašisti usrali pa predali Anglosasom že leta 1943, pa so se leta 1945, pod pritiskom Anglosasov in sovjeto-komunisti-fašistov , germanonazifašisti umikali nazaj proti severu, pa so eto TvojiSvoji™ sloveno-komunisto-fašisti uspeli v splošni zmedi, NaGalamo™, s poboji in ustrahovanjem vzpostaviti kontrolo in si uredili svoj mafijski rdečetalibanski slovenokomunistofašistični rajon v katerem reketirate in plenite že 22@45™.

Koga ste Vi™ oz. toti VašiSvoji™ nascali meni ni jasno, ker germanonazifašistov in italofašistov vi nikdar ne bi uspeli niti za milimeter premakniti, če jih ne bi nascali Anglosasi in sovjetokomunistofašisti. Vi jih torej niste nič nascali, to naj gre v zapisnik, prosim.

Morebiti se Vi™ poslej hvalite zato, ker vam je "uspelo" "nascati" tiste stotine tisočev zverinsko in zahrbtno umorjenih v fojbah, tezenskih jarkih in raznoraznih odkritih in neodkritih barbara-skih rudniških rovih. Morebiti se hvališ z "nascanjem" tistih vidnih Slovencev, ki so jih slovenokomunistofašistični asasinski eskadroni smrti zahrbtno morili v nočnih morilskih pohodih, ko se je izvrševalo ukaze motenih komunističnih kardeljianskih in titoističnih umov, ki so ukazali pomoriti vso slovensko inteligenco vred z industrialci, veleposestniki in premožnimi iz vseh sfer takratne slovenske družbe?

Ne vem koga natančno imate Vi™ v mislih, vem pa da ne morete biti nič drugega kot moteni umi, če se hvalite s pomori svojih sonarodnjakov, ki ste jih morili v glavnem, ko so bili zvezani z žico in poprej sami položili orožje, ali pa še raje tiste, ki orožja sploh nikdar niso niti prijeli v roke.

Da ste nenormalni se vidi tudi iz tega da častite in povzdigujete teroristično drhal, ki si je uzurpirala rolo Boga in obsodila desetine tisočev Slovencev na smrt, tako kot to danes počne mafija v Mehiki in Venezueli, ko morijo vse, ki se jim najdejo na poti in ali se ne uklonijo njihovim mafijskim plenilskim, reketarskim in zločinskim aspiracijam.

Res ste junaki ni kaj. Še najbolj ste bili junaki, ko ste na Petričku na mizah pustili shirati dojenčke, češ, da so to otroci kolaboracionistov. Ste pa res nascal tote dojenčke, to pa res. Auuuu!

Link

Ni komentarjev: