ponedeljek, 25. junij 2012

1735859 - možne analogije med 1941 in današnjim komunajzer - breivikizmom

[mataj]
Domobranci so se borili izključno in samo proti Slovencem.

Tudi naši današnji policisti se večji del časa borijo izključno in samo proti Slovencem. Kriminalnim Slovencem! (Žal ne dovolj, saj tovariši rdeči tajkuni iz sez največ penezof niso za našo policijo dotakljivi. Še neki časa ne, Aj gess, hehe.)

Če se bi danes, tako, kot se je pred 70. leti skupina komunistični breiwikov, pa če se pišejo poljubno - Kučanšenko, Lukšičašenko, Turkašenko, ni važno, dobila v Poljčah na primer, alpa magari v kakšni hiši v Trnovem v Ljubljani, hehe, pa tam sklenila v SLO pobiti vso inteligenco, vse veleposestnike, vse tovarnarje in vse, ki se z njihovimi idejami ne strinjajo in to tako, da jasno in proaktivno pokažejo svoje strinjanje, s priložnostnim gaganjem na liniji komunističnega breiwikizma, še raje pa s prihodom na taborje komunističnih skinheadov v Lažgoše,...

...skratka, če bi danes komunistični breiwiki sklenili tako in to pričeli izvajati, bi se naša policijske enote, ob primerni eskalaciji in masovnosti nočnih asasinskih akcij komunističnih breiwikov pa celo okrepljeni z nekimi novimi spontano ustanovoljenimi vaškimi stražami in stražami v soseskah mest, junouvotajmiin, morale boriti proti njim, tak, kot so se vaške straže morale boriti proti komunističnim eskadronom smrti pred 70 leti. Logično! A se naj umaknejo in dajo prosto pot teroristično morilski komunistični breiwikovski sodrgi, medtem ko jim pobijajo člane družine in plenijo kašče, oz izvajajo svoj satanski zločinski načrt motenih komunističnih umov?

Če bi pa mednarodna skupnost, recimo preostala EU, spričo eskalacije komunističnega breiwikovskega nasilja oz. terorizma v SLO poslala sem nekšne tuje enote, recimo EUROFOR, bi pa situacija bila na las podobna oni izpred 70 let. Naša policija bi "kolaborirala" s totimi tujimi četami, katere bi komunisti-breiwiki seveda da proglasili za "okupacijske", "izdajalske" in "kolaburcistične", hehe, padel bi nov tajni "zgodovinski" sestanek komunistov-breiwikov v kakšni luknji v roftah, tam bi pa v zapisnik šlo, da se na smrt obsoja vse policiste-kolaburciste, kakor tudi vsakogar drugega, ki pomaga "okupatorju".

Edina razlika do tiste situacije izpred 70 let bo ta, da je takratna okupacija bila zaresna, vse drugo je pa v piko isti kurac. S stališča komunistov je brez dvoma 100% ista, ker so oni takratne italijanske in nemške čete doživljali zgolj kot ostalo konkurenco za oblast in nadzor nad mafijskim rajonom. 

Da se razumemo, glede na izjave lukšičašenkov, stanovnikožagenkov, turkašenkov in kučanašenkov v recentnih nekaj let, se mi scenarij oživitve komunističnih asasinskih breiwikovskih trojk oz. eskadronov smrti, sploh več ne zdi strogo hipotetitčen. 

Ko se to zgodi, bom jaz lahko rekel - na, mataj, sem ti rekel, da je breiwik v SLO analogija slovenskim komunistom nazi-socialistom naciinteresnikom in ne neki tam fantomski izmišljeni "desnici". Pa še to bi vsi doumeli, kakšen problem je bil pred normalnimi državljani Slovenije leta 1941 in v kakšnih razmerah ter zakaj so nastale "vaške straže". 

Slovenski narod tudi takrat ni imel nikakršne ekstremne desnice niti nikakršnih ekstremistov mimo komunistov. In tako je tudi danes. Ergo, to pomeni, da nimamo temelja pričakovati kakega drugačnega razvoja dogodkov, ko komunisti-breiwiki, tako, kot takrat, zanetijo in razpihajo državljansko vojno, ki jo oni unilateralno vodijo proti ostali Sloveniji že 70 let brez prekinitve. Vmes je, spričo dejstva, da so ugrabili državo in si prigrabili oblast, ta unilateralna vojna nekaj časa bila hladna z občasnimi umori in veliko aktivne represije na zalogo, zdaj so pa izgubili komaj drugi mandat in so že nervozni in v luftu. Lukšičašenki že gagajo kako je ekstremizem fin. We aint seen nothing yet, spoštovani forumaši i forumašice moje drage. Stay tuned, communist comrades are preparing new burst of hell fire in Slovenia. The pattern is fakin recognizable, the pattern is spelling and screaming The 1941.

Link

Ni komentarjev: