ponedeljek, 25. junij 2012

1735792 - materialni položaj ljudstva pod komunizmom in danes

[sabahudine]
Bravo tebi!
Sej to ti ti hočem povedat. Državni kapitalizem je po definiciji Fašizem. I to imamo. povsod! Samo, da mu ne rečemo fašizem, ker bi se lahko kdo bunil, in se pač grdo sliši.
Uporabljamo olepševanke:
demokracija, tržno gospodarstvo, svobodna slovenija, pravna država, evropska unija,zahona civilizacija, napredni svet...

nisem noben komunist, ampak ljudje v sloveniji so v komunizmu živeli stokrat boljše kot v svobodni sloveniji, i ti to ZELO DOBRO VEŠ!
Zdej boš reku, da nismo mogli imeti bemflov. JAKA MUDA
Ampak v svoji zafrusrtiranosti rabiš dežurnega krivca za svoje nezadovoljstvo. Brez tvojih imaginarnih komunistov te ni, ne obstajaš.

Pred osamosvojitvijo so Slovenci bili total sužnji s povprečnimi plačami 350 EUR, pri čemer je veliko folka prejemalo manj.
Ker so komunisti ostali in ćarđ in reinkarnirali plenilsko-reketarski državni kapitalizem komunistov-fašistov mafije, smo Slovenci danes povečini sužnji z 900 EUR neto povprečne plače in tržnimi cenami EU trga, torej svetovnimi cenami vseh dobrin in storitev. To rezultira v de facto komaj 5ali manj % srednejga razreda. Razen dela in cen stvari, ki se jih kupuje iz državne blagajne. Cena dela je še vedno netržna, dekretna in umetno nizka, saj so jo komunisti umetno po dekretu določili za t.i. "mizo socialne sramote", kakor edino znajo. Cene nakupljenega iz državne blagajne so pa, ravno obratno, s faktorjem dražje kot v svetu. Ker posle dobivajo posvečeni maziljenci kompartije. Pa nam samo avtoceste overčardžajo za uradnih 2,2 in neurandih 5 milijard.

Ne glede na to živijo Slovenci danes bolje, ne le v materialnem smislu, temveč tudi s stališča ravni osebne svobode. Amen! Ker komunistom ni dano več, da bi SDV pretepala v kleti na Bethovnovi v Ljubljani.

Slovenci bi danes živeli še bolje, če 550 tisoč volivcev ne bi nenehno in vedno znova volilo komuniste - rablje cele nacije.
Da bi Slovenci naredili odmik in se iz statusa sužnjev komunistični nomenklaturi in fašistični državi, spremenili v svobodnjake, na zares svobodnem trgu, ter počasi od 5% prišli na 40+% srednjega razreda, merjeno po nivoju kupne moči na skupnem EU trgu, se mora zgoditi par stvari:
1. Komunisti ne smejo biti nikjer blizu parlamenta in oblasti.
2. Ko enkrat ni več komunistov v parlamentu in vladni koaliciji, se takoj MORA odpraviti vse komunistične fašistične zakone davčnega aparthaida in prispevkovnega reketa vsiljenega dandanes izključno onim, ki prihodujejo iz dela. Samo ta poteza bo v žepih onih, ki prihodujejo iz dela pustila cca 1 milijardo večji neto letno. In nekaj drobiža tudi podjetjem.
3. Da bi Slovenci iz sužnjev postali ljudje, mora biti reformiran pokojninski sistem, tako, da zaživi ključno načelo, kakor plačuješ, tako boš črpal in se iz sistema pomeče ven vse rentarje brez listnice ter socialo.
4. Vsa podjetja s komercialno gospodarsko dejavnostjo, ki so v lasti in solasti države se takoj privatizirajo, da se političarskim gnjidam vzame iz rok orodje za krajo.

Ipd., še nekaj je takih ukrepov.

PS
Čim sem videl, da mi sereš o "imaginarnih komunistih", na vrhu države je pa član ZKS in ultraekstremistični rdeči taliban Turkašenko, v medijih grozi še en komunistični skrajneš Lukšičašenko, v parlamentu pa cele horde članov ZKS, celo v vladi cele horde članov ZKS, pri čemer niti eden ne le ni odstopil od rentarsko-rektarskih doktrin kompartije niti od poveličevanje komunističnih zločincev, sem vedel, da si bodisi zelo pokvarjen bodisi ofca.

Veš, stari, za razliko do tebe jaz po letu 1992 bistveno bolje živim in sploh nisem nezadovoljen s stanjem svojega premoženja.
Ne vem kaj si ti bil prej in kaj si sedaj, da ti je kobajagi zdaj veliko slabše. Še manj mi je jasno zakaj sedanje stnje kritiziraš ti, gardian komunistov, saj so komunisti reinkarnirali sistem reketiranja in ekspropriativnega plenjenja, ki bi tebi in takšnim morali biti všeč, saj so ga vam - rentarjem-reketarjem socializmoljubcem na ljubo reinkarnirali. Če meni The antikomunistu niso všeč tpti komunistični zakoni, so tebi - prokomunistu prav gotovo všeč, as simple as that, dude.

Nisem pa ofca pa da mirno gledam kako me komunisti reketirajo in me ropajo preko davčnega apartahaida, še manj sem pa razpoložen, da bi temu njihovemu orgijanju po mojih žepih ploskal. Tudi takšna pfca nisem, da bi ploskal motenim komunističnim umom, ki mi danes, leta 2012, 71 let od pričetak ww2, nenehno pogrevajo svojo zlagano smrdljivo zgodbo o "zmagovalcih" in se pačijo, češ, da so oni fašisti v bistvu antifašisti. Auuu!

Link

Ni komentarjev: