ponedeljek, 18. junij 2012

1729576 - kratek rezime Peterletovih dejanj

[RJSlo]
Omenjaš še enega brezjajčnika, Lojzeta?
Kaj je izjavil Lojze? Da naj bi se Slovenija opravičila Italiji, itd. in prevzela del krivde na sebe?
Bom drugič prilepil celo izjavo.
Lojze se je odlično izkazal na tem mestu, kjer je sedaj. Vse ostalo je bilo zelo slabo.

Da se razumeva, tudi meni Lojze ni všeč. A najbrž iz povsem drugih razlogov od tvojih. Ni mi všeč zato, ker je namesto, da iz sistema počisti komunajzerizem, pustil, da ta živi naprej, da se reinkarnira na novi plaformi, pa ni sprožil lustracije, pa naivno gaga o spravi medtem ko komunistični Alien naprej nemoteno devastira vse okrog sebe in trosi svojo žveplenokislinsko sluz povsod, kot ne bi vedel zakaj se tu gre, ipd.

Kar zadeva opravičevanje Italiji oz. Italijanom, bom počakal, da prezentiraš izvirni dokument v celoti, da lahko sploh ocenim stopnjo misinterpreacije in manipulacije, ki se jo greš. 

Vmes ti pa povem odkrito, da sumim, da si, ali pa so drugi, spet nekaj škodoželjno misinterpretirali. 

Lojze Peterle nazionale TheOrgličar™ je, kar zadeva slovensko domoljubje in slovensko nacionalno nahudokurčenost, po mojih standardih prej preveč naspidan nazi-slovenski roftarski pizdek, kot pa kak Italijanar ali Nemškutar, ali kaj podobnega, junouvotajmiin.

Če se je pa recimo hotel opravičiti za poboje v fojbah in podobne komunistične fašistične zločine, potem je imel še kako fakin prav. In to ne glede na to, ali so sedanji italijanski politiki pripravljeni storiti isto za zločine italofašisov nad Slovenci. Ki so seveda bili še večji in še bolj sistematični.

Te zadeve niso nikakršen daj-dam, zločin je zločin in žrtve so vedno žrtve. So ljudje-žrtve in opravičila so v čast ljudi-žrtev (In v imenu naše lastne svobode, kajti fašisti med nami nam bodo morili ivane dobre iz Negove, tak kot so Srbom umorili Đinđića), ne pa, da se glede opravičil razmišlja o "časti" zločincev in "velike, glorificiane, neomadeževane-kobajagi" nacije, katere nekateri pripadniki so zločinci. Na žalost so vsi zločinci deli neke nacije. Na žalost!

Link

Ni komentarjev: