sreda, 27. junij 2012

1737909 - kdo je zagrešil izbrisane

[sivi pinot barique]
> [slana]
> Izbrisanim... naj plačajo odškodnino... ODGOVORNI za ukrepe... Janša in njegovi poslušni vojaki... tipa "Grims"!!!!... žalostno, da je o tem moralo odločati evropsko sodišče za človekove pravice... ŽALOSTNO... in v sramoto Slovencem...

hm, ovaj, slanca... če se ne motim, je pod izbrisom prebrisanih podpis tovarša Rada Bohinca iz ZKSZLSDSDZARESLDS...

Good point!
Natančno to govorim že odkar je problem izbrisanih prišel v javnost. Nikoli mi ni bilo jasno zakaj se izbris obeša ne-komunistom, če je pa izbris podpisal komunist-fašist nazi-socialist Bohinc in če so izbris izvedli komunistični birokrati, ki so tam od pamtiveka in se nič niso zamenjali po letu 1991.

Samo špekuliram, da je stigma za izbris padla na ne-komuniste zato, ker je Janša za razliko od Kučana ultra-"domoljubno" sral, ko se je po nepotrebnem izpostavljal z zagovarjanjem poteze komunista Bohinca. Kučan je pa zvito z veseljem sprejel Janševo kretensko prevzemanje vloge strelovoda, ki je svoj životek strelam nastavljal namesto komunista Bohinca. In tako je prišlo do tega, da je zafiguriralo v javnosti, da je Janša zbrisal izbrisane, komunisti fašisti nazi-socialisti kučanisti so jih pa kobajagi ščitili. 

Eden od razlogov je tudi to, da se je večina izbrisanih priklonila Kučanovim komunajzer pizdekom, saj so bili vedeli, da je Kučan bil proti osamosvojitvi, pa so ga šteli za NjihovegaSvojega™. V svojem fanatičnem sovraštvu do Janše, ki je poosebljal razpad NihoveSvoje™ Juge, so ostali slepi za dejstvo, da je vse skupaj podpisal Kučanov komunist Bohinc izvedla pa nervozna nazi-birokracija komunistične provinience, očitno polna številnih nazi-šovinistično obremenjenih papkov, ki so komaj čakali, da dobijo razlog, da jo zagodejo čefurjem, veseleč se zagovedane reakcije povečini Sloveniji nelojalnih čefurjev samih in tudi zakonite možnosti, da se jih losajo.

Glede tega sem na poziciji, da je tisto nepotrebno nervozno reakcijo in "izbris", zagrešila celotna takratna slovenska politika, podpisal pa Bohinc. 

Hkrati menim, da je poglavitni oz. levji delež krivde ipak na nazi-socialistih, fašisto-komunistih. To bi vendarle moralo iti v zapisnik, če ravno moramo koga posebej izpostaviti kot najbolj zaslužnega za tisto butasto potezo, ko smo Angleže, Američane, Nemce, Avstrijce, Italijane pustili pr gmah, nervozno pa hiteli kot tazadnji primitivci teatralno brisati registre nekaterih smotanih a tudi številnih sicer nelojalnih prebivalcev Slovenije, ki so poprej imeli urejeno stalno bivališče pri nas.

Ne glede na to, ni dvoma, da se je naša fašistična država ves čas, tudi ko je tovarišica Konkubina hlastajoč po volivnih glasovih naturaliziranih južnjakov, hotela povrniti stanje izbrisanih v predhodno pravno stanje, bila na stališču, da se izbrisanim ne bo izplačalo nič, niti ni osnove za to, niti se je tega treba bat, niti je to namen tovarišice Konkubine.

Takrat sem napovedal, da bo s to zadevo spet isto, kot s številnimi drugimi kurčenji naših fašisto-birokratkov in politikov. Zadeve se tu pri nas, kobajagi utemeljeno rinejo na rob in na sodiščih padajo, potem pa pridejo v Bruselj in tam nam dosodijo, da morajo davkplačevalci plačati orgijo naših fašistekov. Eskimi bi rekli: "Dragi državnobirokratski in politićarski fašisteki, prosimo vas kot državljani-davkoplačevalci, nikar nas več vi ne "ščitite", kajti od vaše "zaščite" bomo vsak čas obubožali.

Link

Ni komentarjev: