sreda, 20. junij 2012

1732246 - NOB 1941 in 1991

[pajot]
Moj k.rac je NOB temelj Slovenije. Major Mitja je koncem sedemdesetih ali v začetku osemdesetih dejal (citiram po spominu): "V NOB je šlo za revolucijo. Kdor tega ne ve, ne ve ničesar."
In major Mitja ni kdorsibodi
Tako, da je, še enkrat poudarjam, moj k.rac NOB temelj Slovenije. Je pa temelj komunistične, udbovske, rdečeklavske religije.

Esatli!

"NOB" ni temelj Slovenije, temveč zahrbtna komunistična mina razdora, ki razjebava Slovenijo.

"Vrednote" "NOB", kot so poboji in barbara rovi niso moje vrednote in upam se trditi niso vrednote nobenega normalnega državljana RS. Teror komunističnih gozdnih eskadronov smrti med in po vojni niso moje vrednote in niso vrednote nikogar kdor je v glavi normalen. Smrdljiva lopovska komunistična ekspropriacija, ki jo ljubitelji "NOB" razglašajo za njihovo "vrednoto", je običen smrdljivi mafijski lopovluk in ni vrednota nobenega državljana RS normalnega v um.

Komunistični davčni aparthaid in prispevkovni reket, ki ju rentarsko-reketarski in klijentelistično-kartelno-plenilski sledbenikI "NOB" razglašajo za vrednoto, je obično plenjenje s pomočjo ugrabljene države, ongoing ekspropriativni rop, ki ni vrednota nobenega državljana RS, ki je v um normalen.

Komunistični "NOB" je bil pričetek državljanske vojne kompartijskih teroristov proti ostali Sloveniji.

Ta komunistična unilateralna državljanska vojna, ki traja še danes, je bila unilateralna vse od leta 1941, Kompartija™ proti slovenskemu ljudstvu, je le za trenutek postala bilateralna, ko so se osamosvojitelji leta 1991 najprej udarili s Kučanom, slovenskimi udbaškimi ertli in slovenskimi školči, ki so gagali, da "naj ga nikar ne serjemo in se naj nikar ne igračkamo z JLA", potem pa še s komunisti v JLA in unitaristični miloševićevski Jugoslaviji. To je bila na n.o.b. temeljena osamosvojitvena vojna, vojna proti fašistom-komunistom a la Ađić; Ertl, milošević in Kučan, torej onim, ki se še danes ponosno predstavljajo kot komunistični "NOB".

"NOB" nima blage veze z n.o.b. Comprende, pizdeki komunajzarski?!

Osamosvojitvena vojna je bila n.o.b. (narodno osvobodilni boj, da se osvobodimo izpod fašistične komunistične unitaristične miloševićevske boljševiške đamahirjie Jugoslavije.

In medtem ko smo se eni šli n.o.b. so se Oni™, ki se predstavljajo kot "NOB" z vsemi nogami in rokami upirali narodno osvobodilni borbi osamosvojiteljev. Torej n.o.b.-u iz leta 1991.

Ko so pa videli, da mislimo resno in, da ni več zajebancije, in ko so skužili, da bo po osamosvojitvi eventuelna komunistična klika, ki se odkrito postavi po robu in naproti našemu n.o.b. leta 1991, v totalnem kurcu, ker jih bo folk prečital in diskardiral, so skočili na zadnji vagon vlaka, danes pa imajo muda povsem uzurpirati naš n.o.b. iz leta 1991! Navkljub temu je Kučan one noči v juniju 1991 arogantno grozil Sloveniji. "Danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan", češ sanjajte svinje o koruzi, jutri vam bo moj komunistični tovariš Ađić jebal mater, jaz se bom pa pridružil tovarišem iz JLA in bo moja Juga spet nazaj. Eto, tako so komunisti "sodelovali" v osamosvojitvi!

Leta 1992 je komunistična banda s pomočjo krtov v DEMOS izpeljala tihi državni udar in si tudi dejansko (predtem pa prikrito že v ozadju) prigrabila vse vzvode oblasti in kapitalske moči.

Tam si imate svoj jebeni zlagani "NOB" iz leta 1941, zbirajte se po lažgošah in serite, dokler nekega dne pravna država ne zafunkcionira in vam, tak kot nemška država to prepoveduje svojim fašistom-nacistom, prepove hujskaštvo in sovražni govor, ki ga tam izvajate, tam se zbirajte in proslavljaje svoje rudniške jaške polne trupel, a prosim ne dirajte nam naš n.o.b. iz leta 1991. Bi šlo, komunjare? Ajt, sikter!

Link

Ni komentarjev: