nedelja, 17. junij 2012

1728259 - kako lahko je nategovati Slovence

Seveda da je Slovence nategovat grdo. Po mojem pa ne drži, da je lahko. Razen, pod določenimi pogoji.

Za koga nategnit moraš imeti določene nujne prerekvizite. Penis na prvem mestu. Potenten penis. Kurac po domače. Tisti nekdo, ki ga nategneš je najbolje, da ima vagino. Pičko po domače. Lahko tudi usta, ma temu se ne reče nateg temveč pušenje. Blou đob po domaće.

Če teh par prerekvizitov imamo na kupu, potem uporabimo samo še staro eksimsko modrost, ki govori o rasti v državnem gospodarcvu, ki gre tako: "Jedina stvar, koja raste u tuđim [politićarskim] rukama je kurac". Če ti ga prime kaka nežna politićarka na primer. In voila! Že lahko izvedeš nateg, ki je in lep in lahek.

Zadeve se začnejo komplicirati, če izlistanih prerekvizitov ni vseh na kupu: Nimaš kurca, težko boš nategnil. Imaš kurca, ki ni utrdljiv. Spet nula točk. Imaš kurca, na drugi strani pa anus. Nateg je, ni pa lep.

O opciji "dildovanja"...

Če je na drugi strani topla, vlažna vulva, pička po domaće, na tej je pa na voljo samo silikonski, alpa kak podoben dildo, se neki zgodi, ne izpolnjuje pa to pogoja, da gre za NATEG, tudi lepota samega natega je v tem primeru stvar percepcije.

Skratka, na koncu, ma ne nazadnje (kako učena se mi zdi ta fraza, hehe), konstatirajmo bratje in sestre forumske: Lep in izi drsen nateg je, ko nategneš Slovenko. Ko pa nategneš Slovenca, nateg ni niti izi in absolutno ni lep.

Je pa res, da je v Sloveniji ene 550 taužent državljanov od katerih je vsaj polovica moškega spola, ki jih nategujejo že 20@45™. Jaz si LAHKOSTI natega, za totih cca 275 taužent državljanov moškega spola nea znam drugače razložiti, kot pa tako, da tu sicer ne gre za nateg žensk, ki je izi in tekoč in lepo drseč, in tudi lep, temveč, da gre za nateg nekšnih kobajagičnih moških, ki so virtualno, v duši, ženskega spola. Nekšni prestrašeni modeli, trop nizkovejevnih opic, ki, tak kot vse opice, svoje ritke obrnejo proti fevdalnemu gospodarju, s ciljem pokazati submisivnost in podrejanje. Pičkice takorekoč. 

Ena takih pičkic mi je na vprašanje zakaj redno voli rdečetalibanske friztle, ki mu ga rinejo frit brez vazeljin, navedel sem mu primer AC, kjer je NjegovSvoj™ Kardeljev vnuk uradno izmeril pa naciji razodel, da so NjihoviSvoji™ tovariši pokradli najmanj 2,2 milijarde, skratka en tak moški - v duši pa prostovoljna pičkica, mi je odvrnil: "Ma, ka češ to prpodvat, to je kšeft, tu nimaš kaj".

V Sloveniji je torej težka lopovščina, plenjenje iz davkozavezančevih žepov KŠEFT. Ja, bravo! "Negde dole južno" si pa od tebe posodijo denar, ko ti ga pa ne vrnejo pa rečejo, da to ni kraja, da te torej niso okradli, temveč so te "nadmudrili".

Bravo maestro! Vse je kšeft, kanede, saj za to tudi gre v politiki in v skupnem trajanju na ravni države. Ker je pa plenjenje in karteliranje kšeft, je podmizni nateg dovoljen: Nerodno je le, da ko toti slovenski rdečetalibanski fritzli pridejo na okus, porivajo svoje nemarne kurce v vse riti v Sloveniji in ne le v one, ki so jih volile. Ene se nastavijo prostovoljno, ene pa v položaj za nateg postavi državna postava. Prisilno. Zato se ji pri nas najbrž tudi reče "postava". Hehe™ press.

Link

Ni komentarjev: