nedelja, 3. junij 2012

1713681 - purinoli komunistom predlaga še en dan za praznovanje

[yuslocan]
Žiga Turk: 29. May 2012
Če praznovanje Titovega rosjtnega dne ni vračanje v preteklost, potem ne vem kaj je
Barbara Rajgelj:
@zzTurk - Tudi praznovanje Kristusovega rosjtnega dne je vračanje v preteklost. Pa kaj.
Žiga Turk:
@Brajgelj - Točno, pa kaj.

Čeprav meni dol visijo rojstni dnevi faliranega ključavničarja, faliranega mizarja in še koga, me pa zanima, zakaj vi komunisti ne praznujete 20. april, rojstni dan faliranega norega malarja, saj ste od 1939 do 1941, ko se je svobodni svet že krepko fajtal z njim, poveličevali sovjetsko - nacionalsocialistićno (nacistićno) bratstvo ??

Če mate kohones, priznajte, da je bilo to bratenje lepo in koristno za svetovni socializem. Nemški ekstremni delavski socialisti so lahko zasedli pol Poljske (bratska delitev z ruskimi ekstremnimi socialisti), dobili so dostop do gulagov, kjer so se trume nemških inženirjev izurile v postavljanju kasnejših Aušvicev, Treblink ipd socialistićnih veledosežkov.

Nikjer nisem zasledil slavospevov Hitlerju od vas, pa bi ta svetla zveda socializma letos praznoval 123 let. Lahko se še odkupite. Vzporedno z Novo Titovo cesto postavite še Hitler Strasse. Na morebitne kritike lepo recite so what. "Pa kaj" je premalo internacionalno. Tudi ну и что pride v poštev (za vas).

Link

Ni komentarjev: