torek, 26. junij 2012

1736969 - kako se bodo stvari uredile po eliminaciji komunistov z oblasti in parlamenta

[vuksan]
> Btw, ko bodo komunisti spet tam, kjer so bili leta 1930 bom jaz zadovoljen, kajti takrat bo Slovenija krenila na pot ozdravitve, bobu bomo spet rekli bob, komunistu pa terorist, komunističnim davkom in prispevkom pa ekspropriacija in reket. Vse se bo končno zopet imenovalo s pravimi imeni.

Ma ne bo vam uspelo doseči Pinochetove diktature v Sloveniji. Lahko se na glavo postavite. Enostavno nikoli ne boste dovolj močni. Grosupeljčan ne bo večen, čeprav se tako obnaša.

"Pinochetovo diktaturo" ima zdaj. Sam da se ji pri nas reče Kučanova. Alpa preprosto kompartijska, nje™?
In ja, imaš prav, ko bodo volivci premogli dovolj mentalne moči in bistrosti uma, bodo eliminirali komuniste za vedno iz oblasti in parlamenta. 

Ostalo se bo pa potem zgodilo spontano. 

Ko bo normalna nereketarska, nerentarska, nemafijska, skratka nekomunistična oblast na poziciji ene par madnatov zapored, komunistov, zdravljenih komunistov in kriptokomunistov pa ne bo v parlamentu, da bi metali polena pod noge pri sprejemanju normalnih zakonov in eliminaciji komunističnih diksriminativnih in aparthaidskih zakonov, bo Slovenija na komuniste in druge podobne lopove s podobnimi ekspropriativno-rentarsko-reketarskimi lopovskimi aspiracijami, zopet, povsem naravno, pričela gledati pravilno, tak, kakor gleda ves normalni svet, recimo v državah, ki nikdar niso imele enega samega levičarja v parlamentu, da o "levičarjih" kakršni so naši, niti ne govorimo. 

Volivci Slovenije bodo, tak, kot britanski, avstralski, novozelandski in ameriški, sami in naravno, spontano takorekoč, o komunistih mislili kot o običnih organiziranih mafijcih in lopovih in jih ne bodo želeli nikjer blizu mest, kjer se odloča o njihovih življenjih in nikjer blizu njihovih žepov. Ko danes kdo zase reče "sem ponosen levičar", se jaz ne le primem za žep, temveč denarnico prestavim v sprednji žep hlač in roko dam zraven, za vsak slučaj.

Spet bo svoboda, prava resnična enakopravnost pred zakoni in normalnost v Sloveniji. A, da se bi to zgodilo, morajo volivci iz parlamenta vun zabrisati, ne le Kučanove komunisto-fašiste ekstremne lopove, temveč tudi zdravljene komuniste in kriptokomuniste, skratka vse skupnoskledarsko-rentarske pizdeke, ne glede kako se jim imenuje strankain za kako "desne" ali "liberalne" so jih komunistični mediji in komunisti označili za svoje dnevnopolitične potrebe. pri tem niti janševa SDS ni izključena, kajti ko pogledam kako skupnoskeldarsko reketarsko razmišlja oni AndrejSŠtajerske™, pomislim, da ima dokaj kumuanzjer miselnost in mi seveda da pade mrak na oči, Nje™.

Link

Ni komentarjev: