ponedeljek, 18. junij 2012

1729383 - razjasnitev zmešnjave glede pojmov "levica", "desnica", "liberaci" itd. o slovensko

[travko]
Jebote vsegliharski članek! Objektivno gledano: kolk pa sploh je furala državo desnica zadnjih 70 let?? Dokler jo je, do revolucije, smo bili primerljivi z ostalimi evropskimi državami.

*****

PS
Postulat 1: V Sloveniji ni levice.

Postulat 2: Slovenska poklicna kavijar salonska kobajagi-levica ni zares levica temveč gre za fašistično mafijsko kamariljo, ki je za oblastovanje pač sposobna o sebi reči karkoli slovenska volivna ofca puši. In ker slovenska volivna ofca najbolj puši doktrino temelječo na pojmih: enakost, uravnanost, crkne-nej-sosed-ki-ima-daljšega ali kravo več, pravice in pravičnost in vse to = levica, komunistična mafijska fašistična kamarilja pač gaga to, kar ofce rade slišijo. Te beštije niso krive, da jim je slovenska volivna ofca pripravljena verjeti, da v ofčji riti ni komunistični dildo, temveč da je to "levičarska pravičnišča zdravilna svečka".

Postulat 3: Slovenija nima desnice. To, kar komunisti v Sloveniji ozmerjajo za "desnico" so v bistvu zmerni levičarji, krščanski inobični socialisti, ki so "desničarji" postali tako, da so komunisti izmerili relativno distanco med njimi - skrajnimi rdečetalibanskimi fašisti in to kobajagi-desnico in jih za skrajno desnico proglasili, da bi sami lahko zafigurirali kot levonasredinci™.

namesto zaključka: V Sloveniji je desnica vladala nič dni v vsej zgodovini; fašizem komunistični rdeči talibanizem je vladal 16@45™; zmerna levica, KS in DS, torej Janša et consortes pa cca 5 let: pa še to nikoli sami, ampak v koaliciji z rdečimi talibani raznih frakcij KaPeEs. Liberalci? To je v SLO neznan pojem, uporablja se pa v glavnem kot zmerljivka. Neo-liberalci? Te se v resnici skrivajo v vrstah komunistov-fašistov, reče se jim pa ekstremno požrešni komunistični tajkuni in ekstremno grabežljivi komunistični politićarski korumpo-nomenklaturniki. Vsekakor pa pravi neo-liberalci in liberalci obični, kot politična sila na sceni ne obstajajo, niti so (logično, kanede!) vladali eno samo mikroskundo v vsej zgodovini Slovenstva.

Link

Ni komentarjev: