četrtek, 21. junij 2012

1732769 - vodnik za iskalce komunistov

[amy2011]
Kje že spet ti vidiš kakega komunista, majke ti.

Kamor pogledam. Pogledam Kučana in kaj vidim? Člana ZKS, komunist še danes. Nomenklatura nekoč nomenklatura danes.
Pogledam Zokija in kaj vidim? Člana ZKS, komunist še danes. Nomenklatura nekoč nomenklatura danes. In povrhu še rdeči tajkun.
Pogledam Stanovnika in kaj vidim? Člana ZKS, komunist še danes. Nomenklatura nekoč nomenklatura danes.
Pogledam Pahorja in kaj vidim? Člana ZKS, komunist še danes. Nomenklatura nekoč nomenklatura danes.
Pogledam Potrča in kaj vidim? Člana ZKS, komunist še danes. Nomenklatura nekoč nomenklatura danes.
Pogledam Lukšiča in kaj vidim? Člana ZKS, komunist še danes. Nomenklatura nekoč nomenklatura danes.
Pogledam Kahlna in kaj vidim? Člana ZKS, komunist še danes. Nomenklatura nekoč nomenklatura danes.
Pogledam tovariša Turkašenka in kaj vidim? Člana ZKS, komunist še danes. Nomenklatura nekoč nomenklatura danes.

Itd... jaz bi ti tako par mesecev lahko našteval preden naštejem vse slovenske komuniste, ki so bili in ćarđ v času padlage in so v ćarđ tudi danes. V vrhu države komunist! V vsaki vladi komunisti. Isti ljudje kot pred 40 leti!

In Tito? Tistih 290 delegacij se je prišlo priklonit na Titov pogreb, kdo se bo na tvojega?

Zakaj so se tisti prišli priklonit oz. zakaj so diplomatičnost in kurtoazija bili važnejši od dejstva, da je maestro bil komunistični terorist, ki je dal pobiti vse okoli sebe, vedo oni in bodo oni morali svojo hinavščino razlagati v nebesih, ko jih bodo na recepciji usmerjali v purgatorij, pekel ali raj. hehe. Jaz se mu pa ne bi nikdar priklonil, ker je bil morilska in mafijska komunistična gnjida.

En nasvet, tako med frendi. Če že res hočeš najti komuniste, malo bolj poglej po Janševi vladi. In jih boš našel. Sicer prefarbane, jebat ga, pa to te po moje itak ne bo motilo, saj si bojda pronicljiv do dna.

Ne rabim jaz tvojega nasveta. Jaz vem, brez tebe, da so komunisti v Janševi vladi. Sam ne tisti, ki jih ti vidiš. Kahel je recimo javno priznano gnjilo komunistično jajce v vladi. Tistim, ki jih ti vidiš, pa jaz priznam in respektiram njihovo spremembo iz nekdanjih komunistov v nekaj drugačnega, ker nisem usegliharski gnoj. So pa nekateri med njimi skupnoskledarski rentarsko-reketarski in ali nazi-socialistični gnoj. To pa ja. Sam, ti najbrž nisi hotel kritizirati to, kajti TvojiSvoji™ in Ti™ ste vsi takšni. To vam je najljubše na Janši in njegovih in NSi-jevcih in VašihSvojih™ z Vami™ sila simibiotsko dobro funkcionirajočih eselesovcev, ki so en sam nazi-socialistek do nazi-socialistka.

No, dober ti veš zakaj se gre, samo glumiš. Nakratko, potrebna bo lustracija vseh tistih, ki mislijo (si slučajno zraven teh kobilic?) to Slovenijo zjebat do konca.

Auuuuuu! Vse sem pričakoval in pravilno napovedal, saj sem shaman konec koncev, ko sem govoril o nevarnostih, ki prežijo na to družbo, če ne lustrira komunistične beštije. Vse, tega pa ne, da boste Vi™ prokomunistični drukerji in Oni™ kumunajzarji na koncu arogantno in beyobrayno hoteli lustrirati one Druge™. Buuuuhahaha, se smejem histerično in grohotom. Bogtenimarad, kam smo prišli. Komunisti, ki jih folk ni lustriral, a bi jih moral, hočete zdaj lustrirati politične tekmece komunistom. Pred tem ste jim pa ukradli osmaosvojitvene zasluge, čeprav ste bilo proti. Auuuuu!

No, mogoče jo bodo, oziroma so jo že, saj je 20 let ,,kapitalizma in novih izzivov za novi rod menedžerjev in privatnikov,, zavozlo to državo 1000 X bolj kot vsi komunisti skupaj.

V poslednji dekadi prejšnjega stoletja sem se vozil v taksiju iz nekega moskovskega hotela na letališče in bral Moscow Times. Noter je nek novinar intervjual nemškega predelovalca luksuznih nemških avtotov, ki je izdeloval blindirane avte za pomembneže. Novinar je na neki točki vprašal: "Ali drži, da vi svoje izdelke prodajate izključno vladi in poslovnežem in nikakor ne mafiji?". Oni je odgovoril "Seveda!". Skoraj zadušil sem se od smeha. Kot i mafija bili samo kradljivci kokoši iz Podmoskovja.

Tako tudi ti tukaj najprej pravilno konstatiraš, da so neki zlodeji, nekšni "novorodni menđeri" in "privatnikI" zavozili Slovenijo, potem pa narediš logično napako vseh časov, ko dodaš "1000x bolj kot vsi komunisti skupaj". Maestro moj, toti, ki so zavozili oz. totalno devastirali in kot kobilice obrali Slovenijo in komunisti so iz iste matematične množice. Isti ljudje so to, dragi moj.

Naj ti razložim - Akrapovič in Frelih nista nič zjebala Slovenijo, niti sta kot novi rod meneđerjev in novi rod privatnikov uničila ali zavozila karkoli. Boscarol takisto ne. In tako lahko naštejem večino "novorodnih privatnikov", ki so sami gor ygradili svoja podjetja. Razen komunistične goalzni, rdečih nomenklaturnih nastavljencev, ki so po enakem vzorcu najprej prisvojili-ukradli nekdanje "družbeno" podjetje, potem pa s pomočjo one nomenklature, NjiohivhSvojih™ rdečetalibanski bratov v vladajoči politiki, ki sem ti jih v uvodu malo našteval, nenehno ropalo državno blagajno podmizno in nadmizno.

Da ne bo spet pomešal kaj: Slovenijo so pokradli in devastirali TvojiSvoji™ komunisti. Tudi tvoj Zoki, nje™. In njegovi pingvini.

In kaj bo zdaj? Bodo (-boste) sprivatizirali še vse tisto, kar je ostalo in pognali v stečaj še tistih nekaj zadnjih firme?

Prihvatizirali in poganajali v stečaj so tvoji komunisti. To sva ravnokar tam gor vzela.
To, kar bi jaz naredil in kar je nujno narediti ni takšna VašaSvoja™ lopovsko-plenilska nazi-ineteresna komunistična prihvatizacija, temveč povsem nasprotno temu.

Jaz bi vsa državna podjetja, ki ne služijo izključno za servis državljanom, prodal "trgovcem z novcem". Zelo verjetno bodo to kapitalisti z domicilom izven Slovenije. Ker doma ni tako premožnih ljudi. Če pa so in znajo pritresti suhe nove peneze (Nikakor ne one iz NLB ali NKBM dokler je državna, lahko pa takoj zatem, ko bo privatna), kakorkoliže, če pa so, vsa čast naj se prijavijo na razpis za Telekom, pa da vidimo ali razen suhih penezof, znajo pritresti na mizo tudi kakšne druge dobre fičerje strateškega vlagatelja, ki se po možnosti resno in globalno ukvarja s toto, za skupnost pomembno dejavnostjo. Ker v to dvomim, lahko poenostavimo, jaz bi Telekom prodal najraje švabskemu DT-ju, NLB državni delež pa kakšni dobro stoječi prvovrstni tuji banki. In tako po tem načelu bi razprodal čisto vse gospodarske subjekte v lasti ali solasti države, katerih narava je komercialna.

Ja, seveda!! Treba bo zrihtat nekaj svojim, knede? Tko, čist po komunistično, samo da to ne bo tokrat nikogar čisto nič motilo. Zakaj moralizirat, ko pa je keš tako sladek, knede. In ustanovili bodo (boste) 100 univerz za dva miljona ljudi. Da bodo prijatelji, znanci, žlahta, fukarine, žene in otroci meli fajni šiht? In ti men o komunistih?

Gor sem ti povedal kako, komu in na kakšen način bi prodal, torej nema ništa "svojim™". To delate vi komunisti nazi-socialisti in drugi vam podobni nazi-interesniki kobajagični, ki to skrivate za slabo zakrinkan prav tako kobajagični nazi-interes, ki je obična lopovščina par excellence.

Dej, prid mal v fabrko delat za tiste pare, pa boš razumel malo več kot zgolj bla bla bla.

Če tebi ne bi padel mrak na oči čim pričneš brati kak moj post bi lahko vedel, da že od leta 2006 tu na forumu poišem tako, da je jasno videti, da se borim za odpravo aparthaida naciljanega proti delavstvu. Edini problem je, da Vi™ rdeči talibani nimate ne širino ne globino, da bi doumeli nekaj, kar na Zapadu™ razumejo že osnovnošolci. To, da so vsi, delavec na traku in najeti meneđer, vsi, čisto vsi zaposlen, so zgolj in samo najeti delavci, ki svoje delo, um in čas, kot vsake druge kurbe, prodajajo za denar lastniku podjetja. Meneđer v tem smislu ni nikakršna lastniško-kapitalistična kategorija, ni nič drugega, kot vsak drug najet delavec. Najeta delovna sila. Odvisno zaposleni. Iz svojega dela živeči ljudje. The working class. Vi pa si slikate svojo fantomsko total-uravnano kobajagi brezklasno kumunajzer zlagano družbo, v kateri potem iščete nadomestne, dežurne buržuje v "relativno bolje plačanih delavcih", najpogosteje v meneđerjih, brez skeherne distinkcije kdo je najet menđer, kdo pa lastnik-meneđer. Pa eto enim delovcem opalite 70% harače in reket v seštevku. In hkrati na vsa usta gagate da "vas skrbi za delouce oz. male aljdi". V glavo jebate ene delavce in vas kobajagi skrbi za delavce. Auuuu!

Vi™, rdeči talibani ste se zmislili, da nihče razen tazadnjega delouca na traku, ki zahvaljujoč trem komunistom za mizo socialne sramote prejemajo človeka nevredne bedne mezde, niso delouci, temveč so BogatiPrešičiMedDelouci™.

... špara pa se na penzionistih, delavcih, študentariji... 

Maestro moj, ti si, tak kot vsi drukerji za kumunajzer beštijo, pač zmešan kot kurji drek. Po eni strani vandraš po slovenskem javnem komunikacijskem prostoru in zariplo sereš, da so Vam™ zjebali VašegaSvojega™ Pahorja, ki je kobajagi imel dober predlog "reforme pokojninskega sistema", kar na komando iz murgljsek prelature gaga tudi Zoki, ki je bil del procesa zjebavanja Pahorja, pa eto tudi on gaga o "prekrasni reformi", kar seveda ne drži, ker je Pahor (oziroma komunistična rentarsko-reketarska banda v ozadju) hotel za po 100 tisočakov cca po glavi, okrasti vse slovenske državljane, vse slovenske upokojence, da mu lopovluk in plenilski pokojninski sistem še naprej laufa. Po drugi strani pa istočasno sereš, češ, da je grozno, ker se hoče šparati na upokojencih. In to ko vlada poskuša vun iz pokojninskega sistema zmetati vsaj del vanj po komunistih nategunsko podtaknjene sociale. Nimaš ti pojma čigav dildo imaš friti, maestro. Ampak, kaj čmo, takle mamo, vi drukerji za komunistične beštije ste vsi takšni. Nimate pojma, oz kurca razumete kaj se dejansko dogaja, vi le gonite naprej svoje rdečetalibanske verske dogme in brezmejno poslušnost kompartiji in zaupanje v njen lopovski agitprop.

Link

Ni komentarjev: