nedelja, 17. junij 2012

1729020 - pri vrednotenju naj se loči NOB od komunizma

[mataj]
Dosedaj je napadalna vojna veljala za zločin, odpor pa je bil vrednota. Kulturbund okoli NOB hoče sedaj to obrniti na glavo. Napadalna vojna je vrlina, odpor pa zločin.

Tako primitivnih poskusov demagoške manipulacije se lahko spomnite samo Vi™ - kumunajzari.

Ne, pizdeki moji, ne boste Nam™ v paketu z NOB, ki definitivno je vrednota zraven turite v paketu še kompartijo™ ( to, da NOB komu ni vrednota, podtikate Vi™ komunistične beštije), ker bi radi prodali nekaj drugega in to je da je NOB = Kompartija = vrednota.

NOB je bil sprožen proti fašizmu, diktaturi, opresiji, zločinskosti, okupaciji. Sprožen je bil proti sistemtičnemu odvzemu svobode državljanom.
Komunistične zveri so zlorabile domoljubna čustva številnih Slovencev in celo gibanj, ko si je kompartija™ prisvajala NOB. Zlorabila je vse človeško in božje, ko je med NOB izvajala prevrat in ugrabitev države. In teroristične asasinske orgije.

Že ob koncu vojne in takoj po njej se je izkazalo, da je sodelovanje kompartije™ v NOB bilo neiskreno in polovičarsko, saj jim ni v resnici šlo, da bi narod dobil svobodo. Njim je šlo, da bi konkurenčno fašistično mafijo pregnali, da lahko sami upravljajo mafijski rajon sedanje Slovenije in bivše Juge.

Če bi jim bilo kaj za to, da bi narod dobil svobodo, ne bi takoj po vojni uvedli najhujšo diktaturo, represijo in zločinski režim kakršnega to ozemlje poprej ni videlo: Režim, ki je po svojih aspiracijah in modusu operandi bil in je še danes še hujši od onega nazi-fašističnega.

Skratka, ne, maestro, ni ga v Sloveniji nikogar, ki bi hotel reči, da je n.o.b. in celo NOB™ slab in fašizem dober. Le to hočemo reči, da so italijanski okupatorski, kakor tudi tisti italijanski dandanašnji fašizem; nazifašistični nemški takratni in skinheadovsko nacistični današnji in na koncu tudi komunistični fašizem, takratni, oni iz 45 palage™, kot tudi današnji, vsi slabi in nesprejemljivi, n.o.b.™ pa dober:

Vas kumunajzer beštije moti, da Mi™ bobu rečemo bob, pa vas komunisto-fašiste pač logično uvrščamo med fašiste, ker ste sodelovanje vašihSvojih™ komunističlnih ikon v boju proti okupatorju pač zasrali in v celoti izničili že med vojno, ko ste pobijali ugledne Slovence, takoj po vojni, ko ste zverinsko pomorili stotine tisočev in potem vse do danes izvajali na desetine različnih oblik zločinov ter antinarodnih dejanj naravnanih proti osebni svobodi in v sistematično zasužnjanje in zlorabe naroda.

Vaša enačba proizvede NOB= Slabo™, le zato, ker vi uzurpirate NOB in to ne kot konkretno udejstvovanje kompartije™, s katerim se tudi med NOB™ nimate kaj hvaliti, temveč vi uzurpirate termin narodno-osvobodilni-boj, kot splošni pojem, misleč valjda, da zgolj temeljem kleša dveh fašističnih mafij tuje in naše komunistične imate monopol na splošni termin n.o.b.

Zato si vi dopuščate iz stavka Kompartija=fašizem=slabo narediti stavek n.o.b.=NOB™=Kompartija=fašizem=slabo, oz. n.o.b.=slabo.

Pač, jebiga, posiljevalci logike kakršni ste, si eto privoščite klasično posilstvo logike in delate par asumpcij preveč. Evo prevoda še enkrat:
n.o.b.=good; Kompartija=bad!

Pri čemer n.o.b. ni in ne more biti tisto pobijanje vidnih Slovencev, ki so se drznili ne slediti koomunističnim teroristom in se ne-ukloniti njihovim lopovsko-zločinskim aspiracijam. N.o.b. prav tako ni in ne more biti tisto brutalno zločinsko orgijanje oz. zverinski pomor stotine tisočev ljudi.

Link

Ni komentarjev: