nedelja, 24. junij 2012

1735593 - o domnevnem komunajzarskem "antifašizmu"

[naporen]
Še nepismen pa lahko razume vsebino, kar gre tebi zaradi ideološkega koncentrata bolj težko od rok. Po današnjih merilih so vsi zločinci pa vendar jih cel svet (prve tri) slavi kot zmagovalce, vojne poveljnike in državnike. A se je zabliskalo skozi črno (belo?) kopreno?

Pod črto so vsi štirje (4) pozitivci zgodovine, kljub zločinom za katere so odgovorni. Ves svet (vključno z nepismenimi in nogosmrdečimi) to razume, samo naši domači poraženci ne, s pismenimi v prvi vrsti.

Tata ti je poraženec, ti pa si klasična komunistoljubna ofca.
Jaz nisem nikakršen poraženec, mene tvoji "zmagovalci" niso premagali ( Jaz pa nekatere izmed njih tekom osamosvojitvene vojne sem! Kdo je zdaj tu poraženec?! Hehe, mamico vam kolaburcistično, vam ki ste gagali, da se naj nikar ne igračkamo z VašoSvojo™ JLA).

So pa sami že med vojno bili, leta 1945 pa definitivno potrdili, da so fašisti, zato je blasfemija, da si danes prišivajo titulo antifašistov, ker oni to nikdar niso bili, le proti neki drugi mafiji fašistov, rahlo drugačne, a še vedno istorodne nazi-socialistične provinijence so se borili za prevlado na mafijskem rajonu Slovenistan, kar je spričo hkratnega boja pravih antifašistov proti fašistom po nesreči koincidiralo in izpadlo, da so na isti strani.

Že leta 1945 so TvojiSvoji™ komunistični fašisti pokazali, da niso na isti strani kot antifašisti Zapada™. To rdečetalibančki kažete tudi danes, ko nenehno izpovedujete antiamerikanizem in antiZapadna™ boljševiška rdečetalibanska čustva. Ste pač fašisteki, nazisocialisteki, boljševički kumunajzarčki, jebiga, ne morete iz svoje kože. Vi ste kompatibilni le s severnokorejskimi, kubanskimi komunisti, za kitajske ste preveč antikapitalistični, hehe, VašaSvoja Lušičenko in Turkašenko sta pa kot brata trojčka od Lukašenka.

Nekoč je Titek pokazal, da je tudi pritajeni antisemitek, ko se je bratil z onima Naserjem in Nehrujem v neuvrščenih. Skratka, v piko isti kurac kot Hitler, nazi-socialistek, antisemitek, fašistek, teroristek, morilec, mafijec, reketar, lopovček, ki si je silno želel pobiti vse izobražene pa si prigrabiti oblast, pa pobiti vse premožne, pa prigrabiti njihovo premoženje, si natakniti svilene gate, si zrihtati jahto in svoj otok pa par gradov in palač. Auuuu!

Pač Titek je isti kurac kot Staljin, ki je tak kot je Titek ravnal s premožnimi, bodisi pobil, bodisi maltretiral, pa je svoje Jude pregnal na daljni vzhod CCCP, kdor se je spuntal pa drito v gulag. In ader wordz, nista onadva nikakršna antifašista, temveč fašista, ki sta, čim sta dobila priložnost pokazal svoj antisemitizem, ki ni bil videti nič bolj lep, ali bolj romantičen od Hitlerjevega.

Vam™ je v vaši™ retoriki vse "Cel svet...ima Tita za junaka", hehe, pa "Vsi Slovenci...so podprli Zokija", a glej ga hudiča komunistični prestolonaslednik in nadaljevalec Kučanove dinastije dobil garjavih 315 tisoč glasov, "VsehSlovencev™ pa na današnji dan 2.057.445". In tako v tem stilu žlobudrate vi vaše nebuloze, ki so, potemtakem, očitno, jebiga, obične smrdljive laži. Zato res drži tista - "laž je nesmrtna duša komunizma".

Link

Ni komentarjev: