torek, 26. junij 2012

1737081 - ocena emigracijskih tokov v bližnji prihodnosti

[tadejkot]
Niso bili samo krediti. Ne pozabit, da so za dosti teha špeha zaslužni tisti, ki so šli ob pomanjkanju prilik za produktivno delo v jugi ali pa zaradi šikaniranja s strani lokalnih partijskih aparatčikov, ko so skušali razvit tukaj svojo podjetniško pot, na zahod in so potem domov prinesli kar precej dojčemark.

Vuksanovo slavljenje socializma je pa napoved, da se iz zgodovine nismo naučili nič in da bo ob morebitnem evropskem kolapsu žal pri nas ta pot najverjetneje spet izbrana. S to razliko, da tokrat vanjo ne bomo stopili po vojni, ko so bili vsi še prestrašeni od preteklih let in zadovoljni, da je bil mir in če niso bili prepogosto lačni, ampak iz situacije, ko ima standard precej precej več potenciala za padec.

Včeraj uradno objavljeno na RTVSLO 1: cca 50 tisoč slovenskih državljanov je Slovenijo zapustilo od leta 1991. To je, glede na število prebivalcev, povsem enak procent in učinek, kot je v Srbiji bil eksodus 200 tisoč mladih v času recentnih balkanskih vojn. Zanimiv je trend po letu 2008. Drastično naglo naraščanje števila emigrantov, opazovano leto-na-leto.

Kuvertiram: Če komunistična beštija uspe nategniti Slovence, priti na oblast z večinskim mandatom, pa nas najprej izključiti iz Evrocone, izčlaniti iz NATO, pa potem izforsirati izčlanitev iz EU, pa znova uvesti planski državni kapitalizem t.i. "socializem" inkarnacije prve, bo iz Slovenije odšlo najmanj 400 tisoč ljudi, če ne pol milijona v tistem prvem valu. Ipak narod ve za Barbara rove in mu je jasno kaj so komunistične beštije sposobne narediti. To še Pahor ve, jebote, kar smo videli ko je Janši jokcal na rami. Še Damijan Murko to ve.

Napovedujem, da jih bodo komunisti ene 3 tisoč pobili, 5 tisoč zaprli, 50 tisoč pa bo predmet grobe disruptivne razlastitve v prvem valu. Čisto vsem pa bodo uvedli tekočo eksproriacijo 3. stopnje. Trenutno, preko apathaidskih davkov na delo in reketarskih prispevkov, imamo tekočo eksproriacijo 1. stopnje.

V tujino bodo odšli vsi, ki se bodo bali za lastno življenje, vsi, ki bodo pametno dovolj zgodaj uvideli, da jih čaka bodisi smrt, bodisi razlastitev, bodisi zapor, ali pa razlastitev in zapor. Ali pa preprosto "samo" suženjstvo v gulagu na prostem.

Premožni in "premožni" in zgolj po komunistih stigmatizirani kot "premožni" bodo vsi razlaščeni, celo tisti NjihoviSvoji™, ki ostanejo. Premožni, ki bodo ostali tu, bodo pretežno rdečetajkunske provinience in tisti, ki druge opcije ne bodo imeli, ali se jim ne bo dalo v tujino, večinoma pa to bodo, kot že rečeno, posvečeni maziljenci kompartije, ki pa bodo obdržali del privilegijev, ko presedlajo nazaj v rolo kompartijske nomenklature, kar so nekoč že bili. Že vidim jankoviće in rigelnike kako državi "darujejo" svoja prezadolžena podjetja, hehe, v zameno bodo pač doživljenjski funkcionarji, ki eto smejo bivati v gradovih, palačah in drugih objektih zaseženih po komunistični đamahirijski državi.

Ko pa "komunistična zgodba o uspehu" polno zafunkcionira, bo v tujino moralo trebuhom za kruhom še 500 taužent Slovencev. Ko jim kompartija odpre meje gulaga, nje™, kot je to nekoč zvito storil Titek, pa mu ni bilo treba futrati 6 milijonov ljudi.

Oni, ki bodo odšli, bodo deležni odvzema pokojninskih pravic, njihovi družinski člani pa takisto. Ostali bodo vsi enako imeli pokojnino, sprva v višini 400 EUR, ki bo spričo inflacije in komunističnih financ, hehe, kmalu 70 EUR. Pa bo blagajna spet neki časa "vzdržna" majkejigaspalim press.

Link

Ni komentarjev: