nedelja, 3. junij 2012

1713960 - Neuvrscen je opazil zanimiv skupni imenovalec predsednikov vseh pomembnejših strank

Je že kdo opazil, vse kaže, da se bo z včerajšnjim kongresom izkristalizirala res lepa slika slovenske parlamentarne demokracije: predsedniki vseh največjih strank v različnih fazah kazenskih postopkov.

Za začetek povejmo, da NSI in SLS ne moremo šteti med velike, Virant je še preveč frišen (kljub temu so ga že poskušali namočiti v aferi s popolnoma zakonitim nadomestilom).

Kahl je bil v generalki kom-patrijskih procesov obtožen nevestnega dela v službi in se je že uspešno obranil.

Proti Janši trenutno teče proces glede prejemanja neznanih daril na neznanem kraju ob neznanem času, proti finskim "argumentom", ki so povečinoma že padli. Absurdno vse skupaj, ampak dejstvo je, da je v kazenskem postopku.

Proti Jankoviću je stekla preiskava glede kanaliziranja stožiških sredstev. Z zelo konkretnimi navedbami zneskov, krajev in časa. Če premoremo vsaj še kanček pravne države, bi se stvar morala nadaljevati s kazenskim procesom in...

Včeraj je postal predsednik še ene "velike" stranke tudi Lukšič. Z zelo "lepo" popotnico glede prirejenega razpisa za financiranje Stožic. Manjka le še uradna bruseljska odločba (naj bi prišla v roku nekaj mesecev), da režiranih razpisov ne (so)financirajo, potem ne bo več nobenih ovir, da se sproži postopek glede oškodovanja državne blagajne za 6 milijončkov. Če pa ptički zapojejo še kaj glede povezav s Kocjančičem in "financiranjem" (prek vnaprej neuspele planiške kandidature) njegovega stolčka v FIS,...

Link

Ni komentarjev: