sobota, 9. junij 2012

1720507 - neomarksistu Lukšiču še kar ni in ni dovolj reketiranja

Đizs!

PS
Mafijska logika. Enako govori šef mafije v Kalabriji: Na poti od letališča v turistično naselje so nam razlagali, da so biznisi v Kalabriji odkrito hvaležni mafiji za njen doprinos za "poslovanje v miru in brez motenj", češ, da zato rade plačujejo reket mafiji. Bolje to, kot hipotetični eventuelni, hehe, vsakodnevni vdori roparskih skupin v biznise. Fakat je bolje, nje™, majke mi sudija.

Tem našim komunističnim mafijsko-reketarskim lopovom je treba enkrat reči bob in jim napovedati vojno pravne države proti njihovemu reketarjenju, tak kot to počne italijanska država s svojo mafijo. Prvi prerekvizit za to je, da država ni v ujetništvu te mafije: Za slednje je pa prvi prerekvizit, da jih volivci ne izberejo na volitvah.

Šele zdaj razumem zakaj je kralj rajnke pred-ww2 Jugoslavije imel prav, ko je agitiranje komunističnih roparjev, po takratnih zakonih in ureditvi tretiral kot to kar je - protiustavni atak na državo in nacijo, skratka odkrito teroristično mafijsko-roparsko hujskaško delovanje z zločinskimi aspiracijami.

Zdaj imamo demokratičen sistem in je naša državljanska dolžnost, ne pa tam neka opcijska možnost, da na volitvah te lopove z zločinskimi reketarskimi nameni, prečitamo, ter preprosto ignoriramo. Pa nas gaganje komunističnih skrajnežev a la Lukšašenko Il Kutschan Il Yong ne bo imelo kaj skrbeti. Razen, če policiji naredijo uslugo in se terorizma lotijo odkrito, hehe. No, v tem primeru bo tudi naši policiji lažje doumeti, da gre za mafijo, ki je povsem enaka oni italijanski, s še hujšimi namerami in aspiracijami. Večina držav ima za to približno takšno ime: "Združba, ki se je združila zaradi zločinskih naklepov reketarjenja cele nacije".

Link

Ni komentarjev: