četrtek, 14. junij 2012

1727092 - državni kapitalizem ni zgolj slučajni spodrsljaj

[valsidalado]
... živela vera v človeško neumnost - ni vse zarota; za navadno neumnost gre.

Če organizirana rentarsko-reketarska komunistična klika, tudi po letu 1991, tudi na novem nominalno-normalnem substratu, ki naj bi bil prostotržni kapitalizem kobajagi politpluralne, kobajagi demokracije, kobajagi parlamentarne, zmanipulira in vzakoni de facto kontinuiteto rentarsko-plenilskega državnega kapitalizma, a.k.a. "socializma", potem tu ne gre za nek benigni akcidentalni dogodek oz. hepening, nastal iz človeške neumnosti, temveč za sistematično izpeljano kontinuiteto rentarsko-reketarske komunistične lopovske družbene ureditve. 

Gre za prevaro, nateg in fritzlovsko zlorabo celotnega slovenskega kolektiviteta, kateremu se kontinuiteta zločinskega fašisto mafijskega aparthaidskega režima prodaja za prostotržni kapitalizem. 

Pri tem se pa perverzno, arogantno in cinično, gre celo tako daleč, da se sedanji aparthaid prikazuje za premalo ekstremen, kliče se bolj oster rdeči talibanizem, današnji položaj se poskuša prikazati za premalo pravoveren socializem, češ, da so Njim™, komunistom militantno-ekstremističnega tipa a la Stanovnik, podtaknili nezaželeni prostotržni kapitalizem, češ, slovenski DasVolk™ je v bistvu hotel kar ohraniti fašisto-mafijski rdečetalibanski državni kapitalizem - t.i. "socializem" in se na liniji NAZI-socializma le odcepiti od Jugoslavije, ne pa tudi uvesti prostotržni kapitalizem. 

Omenjena anekdota s tovarišem Stanovnikom in še nekaj podobnimi harlekini v glavnih vlogah, v bistvu dezauvira pravo razpoloženje, gard in aspiracije komunističnih beštij, ki so nam v roli zakonodajalca, tudi po letu 1991 znova vzakonili doktrino in program Kompartije™.

Vsak, ki to skuša prikazovati za slučajen spodrsljaj, ki se kobajagi godi iz čiste človške neumnosti, je škodljiv skorajda enako toliko kot zarotniška smrdljiva komunistična zalega, ki je vse prej omenjeno izpeljala.

Link

Ni komentarjev: