petek, 29. junij 2012

1740709 - recenzija Franklove kolumne "Cagavec, ki se repenči"

Janša se repenči okoli proslave, ne upa pa si pošteno pogledati v bilance.

Nikar, še ti Pero. Nikar se mi pridružiti gaganju falange F571-H572. Ne govorim o caganju Janševe vlade, o caganju čimveč piši. Pa ne le o caganju, ki ga v naslovu omenjaš. Piši še o caganju Janeza Janše in njegove vlade glede neeliminacije komunajzerizma iz sistema.

Skratka, izpostaviti to, da je Janša cagav fant, ki preveč tolerantno ravna do zakonov, ki jih je ustvarila kompartija, je več kot zaželeno. In teh cagavosti, ki jih novinarji lahko in ki jih obvezno morate kritizirati, je kot listja in trave.

Ma, ne v isti sapi še ti govoriti o tem, da je nepovabilo JNA-simbolov in simbolov morilske kompartije in simbolov pod katerimi so zverinsko pomorili desetke tisočev Slovencev in stotine tisočev pripadnikov drugih Jugo narodov na našem ozemlju, je nekorektno, Pero.

Nekorektno je, da nepovabilo simbolov pod katerimi se po lažgošah raznoraznih slovenskih še dandanes sistematično neti razdor med Slovenci, proglašate za repenčenje. 

Nisem zasledil nikakršne gorečnosti slovenskih novinarjev pri kritiki pasjih procesij oz. orgij razdora, ki se vsako leto ponavljajo na lažgošah in osankaricah slovenskih. Nisem opazil, da se tako goreče piše, da se pripadniki Pahorjeve vlade oz. Pahor repenči, semafor jim pa zaribal na nevarni strani radarja.

Nikar, Pero o repenčenju, ko se simbole pošasti ne povabi na proslavo zmage nad pošastjo, ko se ne povabi one, ki so bili proti tistemu kar se na proslavi slavi, ko se ne povabi tiste, ki jih ni bilo na TR tistega večera 1991 in se niso nič rinili da bi tja prišli. Nikar, Pero, lepo te prosim še ti useglihariti in "uravnoteževati", ker ni fer.

Nisi ti Pero falangi N571-H572 dolžan ničesar, da bi tako pisal. Tolci po Janši tam kjer zasluži, tolci po njemu tam kjer je to tolčenje smiselno in produktivno in racinalno, ker ima za cilj premakniti cagavca v smeri izboljšanja za državljane Slovenije. 

Poleg tega si v kontradikciji sam s seboj. Cagavec™ von Grosuple-Lepena je storil eno samo potezo pravilno in odločno prekinil hinavčenje teh komunističnih nasprotnikov osamosvojitve, ti ga pa kritiziraš baš za to potezo. 

Sou fakin wot, dal je pač simbolno košarico onim beštijam, ki srborito in strastno preprečujejo tisto, kar bi ti rad da se zgodi oz. da Janša uredi, če, na primer, manj caga pri pregledu bilance države. Ti pa to potezo sesuvaš. Zato mislim, da si v kontradikciji sam s seboj. 

Janša bi morla pravilno in določno ravnati povsod in v vsem. To da v eni stvari (In še v tridestih, hehe) ravna pravilno v X pa še ne, ne pomeni, da mu moraš sesuvati te pravilne poteze, temveč mu moraš očitati one nepravilne.

Ti veš dobro komu paše, da je Janša cagav glede skrbnega pregleda bilance države. Njim delaš uslugo, ko kritiziraš nepovabilo beštij na proslavo. Pač, ker je na zunaj videti, da si tuti ti obtičal v gardu "E tu Brutus", ko rdečetalibanski brutusi gagajo o armagedonu, ki, da bo vsak čas doletel Slovenijo, ker nekih hinavcev niso povabili na proslavo nečesa, česar oni tako ali tako ne slavijo oz.ne marajo. Ravno nasprotno.

Btw, če bi imeli kaj obraza in časti, bi te pezdeti sami morali zavrniti povabilo, četudi bi ga dobili. Bili so proti osamosvojitvi, proaktivno delajo na kriminalizaciji osamosvojitve, sovražijo vse, kar se je zgodilo med leti 1989 in 1991. OK, naj bo, imajo pravico biti proti. Ma, naj potem častno odkrito povedo, da oni nimajo kaj hoditi na proslavljanje tega kar sovražijo.

Še tazadnji konstruktivno nelojalni jugonostalgik je boljši in častnejši od njih. Poznam enega takega, ki celemu svojemu kvartu prebivlacev zasebnih hiš v Ljubljani odkrito pove, da mu gre na kurac, da se je Slovenija odcepila od Juge, da je za njega osamosvojitev velika napaka Slovenije, da tega ne proslavlja in da nikoli ne bo izobesil zastave Slovenije na ta dan. To je pravi ded z jajci zame, navkljub temu, da sva topogledno in v marsičemu na nasprotnih bregovih. Ne pa te kobajagi-borčevske in vse druge komunistične gnjide. Ki so bile strogo proti osamosvojitvi, vred s Kučanom, ki je še na tisti večer arogantno sral, da so "...nocoj dovoljene sanje, ... jutri pa...eee...eee...kak, da kažem.... pridejo tanki JLA jebat mater neposlušnim". 

Bili so proti, zdaj pa, ko je folk zavzel pozo občudovanja in čaščenja osamosvojitve, že 20 let sistematično kradejo šov onim ki so ne le bili za, temveč so se za to konkretno borili in tvegali da jih, skladno mokrim sanjam teh, ki se zdaj bunijo, ker niso bili povabljeni, kučanova JLA-jevska soldateska naslednje jutro po "noči sanj" polovi in pomori na licu mesta, kakor so kompartijski eskadroni smrti ravnali od pamtiveka. Prisvajajo osamosvojitev, proti kateri so bili. 

Tudi demokracijo prisvajajo in svojatajo kot Kučanov dosežek, hkrati se pa dobijo v slaščičarni, pa odpravijo pred magistrat ustiličevat novega Kučanovega protežiranca, od tam pa na TV v prajm tajm terminu naciji razlagat, da so oni narodno plebiscitarno izraženo voljo čisto drugače razumeli, da so razumeli, da narod je eto žalibog volil za odcepitev od Juge, ne pa za spremembo njihovega komunističnega režima oz socializma v demokratično republiko s prostortržnim kapitalizmom in za detronizacijo kompartije. Oni Marjan Poljšak Von GHorica se na TV skoraj zjoka, ker mu je bojda CIA zjebala njegovo Kompartijo™. Terja, da se mu vrne nazaj močno kompartijo™. Kompartijin oporečnik kobajagi. Buuuuhahaha. Gaga proti osamosvojiteljem, ker so mu užalili NjegoveSvoje prapoščake. Hkrati pa izraža težek nazi-šovinizem roftarskega tipa. Domoljub kobajagi. Buuuhahaha išo raz. Jebe lud zbunjenog!

Vse to - svobodo in kapitalizem in detronizacijo kompartije, pravijo te beštije, da jim je nekdo podtaknil, njim in narodu kobajagi takisto. Kajti, oni si še narodova čustav in želje in percepcije kar lastijo. Češ, le oni komunisti vedo kako narod zares razmišlja. "Neće naš narod demokratiju, bre, štaće mu to?! Naš narod oće čvrstu ruku Vožda, samo tako naš narod zna živit u miru, jelte"

Eto Pero, takle mamo, ti pa pomagaš tem beštijem, ko se pridružiš usegliharjenju. V imenu česa že?

Bolje bi Pero moj toti tvoj prispevek izgledal, če bi vso energijo usmeril v kritiko vlade cagavcev. Ja pero, cagavcev v množini. Tudi Šušteršiča in Viranta skupaj z Janšo in AndrejemVonSteiermark™. Ki so, že nekaj časa je tega, zborovsko ubrano pričeli gagati, češ, da oni niso nikoli rekli, da so vse Pahorjeve "reforme" slabe. Že je na delo kolaboracija s komunističnim rentarko-reketarskim zlom. 

Deja fakin vu!

In že je videti, da bodo scagali in ne bodo izvedli niti 1% nujnih sprememb, če se hočemo losati komunistične beštije in njenega rentarsko-reketarsko-koruptivno-mafijskega sračjega gnezda od zakonodaje in politične prakse. Ki sta centralni, ključni in poglavitni vzročniki vsega zla v Sloveniji.

Že omahujejo pri privatizaciji zatohlih državnih kolhozov večnih izgubarjev, ki služijo zgolj temu, da dovajajo kri beštiji, ki duši Slovenijo; pa pri komentarjih o pokojninski reformi, iz katerih se vidi, da bo ostala še naprej komunistično-reketarsko-rentarska ureditev. Itd.

To napadaj, seciraj, sesuvaj, kritiziraj. Ne pa še ti useglihariti tako, da zagovarjaš nazi-socialistične zvjezdočke-srpokladifca, oz. če smo odkriti - nehaj skrbeti za komfort komunistične beštije. Ko jih jebe Pero, koji kurac mi njih z njihovimi ogabnimi simboli in praporji sploh rabimo kjerkolil, kaj šele na proslavah osamosvojitve. Sam sem na primer več kot prepričan, da tisti simboli niso temelj slovenske državnosti, kot bi rada podtikala komunistična beštija, da poveliča sebe in svoje klavce in eskadrone smrti in asasine nočne in dnevne.

Nikdar niso niti bili temelj državnosti Slovenije. So zgolj simbol unilateralne državljanske vojne, ki jo kompartija že več kot 75 let vodi proti narodu. Tisto so simboli vojske kompartije, ki vojuje svojo unilateralno vojno proti svobodi naroda in za svojo oblast za vsako ceno. Tisti simboli nimajo kaj izkati na nobeni državni proslavi, čisto nobeni.

Link

Ni komentarjev: