torek, 26. junij 2012

1736814 - o kaznih za prometne prekrške na osnovi premoženja

[alek14]
>Višje prometne kazni za bogatejše niso nujno protiustavne

Višje kazni za bogatejše same po sebi ne bi bile protiustavne (jim sicer nasprotujem zaradi komunistične vsegliharske naravnanosti), bi pa bilo protiustavno, če bi policisti imeli lahek dostop do tvojih davčnih podatkov. To pa ne bi šlo. Zato ne vidim načina, kako bi to izpeljali.

Glede na to, da imajo "najhujši" prekrški že sedaj v zakunu zapisano denarno kazen v stilu "najmanj toliko" EUR, in zadeva ne deluje (kot kaže); kako mislijo to rešiti?

Višje kazni za "bogatejše" so absurd in so diskriminacija na osnovi premoženjskega stanja, vsaka diskriminaicja je pa po naši Ustavi protiustavna. Aaaaaaaaameeeeeeen!.

PS
Seveda je naša komunistična zakonodaja že sedaj polna diskriminacij na osnovi premoženjskega stanja, pa se eto kriminalni komunisto-fašistični pameti in oblasti skorajda nič več ne zdi "samo po sebi protiustavno". Naša komunistična zakonodaja je, kar se mene tiče skoraj vsa diskriminatorna in potemtakem protiustavna.

Zdaj pa še tuš:

V komunistični đamahirji Slovenistan je protiustavno predvsem to kako se določi kdo je "bogatejši". Realno se to v normalnih državah najlažje presoja iz količine davčnih kontribucij, ki jih presojanec kontribuira v davčno blagajno, ker v normalnih državah kontrubuirajo najbogatejši največ penezof, ker imajo največ obdavčljivega prihodka. 

To je v naši komunistični đamahiriji Diskriminatoristan seveda da povsem zmešano. Če gledamo sedanje davčne zakone so v nas "bogatejši" naslednji ljudje: Fata Higijenićarević, čistilka v dobro stoječi firmi; Franci Inženirovič, relativno v naši revščini "bolje plačani" inženir; Lojze Direktorovič, relativno v naši revščini "bolje od ostale sirotinje plačani" najeti manager in podobni. Vsi iz iste kaste. Delavske! Vsi prihodujejo izključno iz dela, a jih je đamahirijska diskriminatorna zakonodaja markirala s stigmo "tabogatejših".

Takisto v naši komunistični đamahirji med bogate po glavnem kriteriju ne bo sodila večina rdečih tajkunov in številni na državni blagajni viseči rentarji, katerih premoženje v resnici proizvaja de facto bogatega po kriterijih v normalnih državah.

S tem bi zaključil, ta svoj kratki ekspoze na temo absurdov v komunistični đamahirjia Absurdistan. 

Ne vem kakšno vezo ima premoženje s prometnimi prekrški in vzgojnim kaznovanjem povezanim s tem. Naši rdeči harlekini poberejo iz tujine vedno samo takšne zblojene ideje v um motenih državnih birokratov. "Babi se snilo što je babi milo", bi rekli Eskimi. in "Rdečo komunistično žabo ni težko prisiliti da skoči v mlakužo diskriminacije in trpinčenja na osnovi premoženjskega stanja in ekspropriacije premoženja".

Če kdo res hoče stopiti na žulj prekrškarjem v prometu, ki so neodgovorni, objestni in brutalni, naj poveča število kazenskih pik in omogoči na primer, da se za vsako pijanost čez določeno količino vsebnosti alkohola v krvi, dovoljenje odvzame in se ga mora in sme znova delati šele čez dve leti recimo. Denarne kazni pa naj bodo vsem enake, saj bodo v tako drakonskem sistemu pik itak samo še dodatni okras, ter bodo imeli smisla predvsem pri manjših prekrških.

Z denarjem se tovrstnih odpustkov za morilsko obnašanje ne more kupovati in vsak, ki skuša širiti to logiko, da se brutalnežem, objestnežem, neodgovornežem in motencem sme dopustiti morilsko sodelovanje v prometu, če le dovolj plačajo, je sjeban v um. Te vrste prekrškarji so tempirane morislke bombe, in morilcem se licelc za morjenje v prometu ne podeljuje za noben denar, bogvasnimarad.

Še bolj so pa sjebani v um komunisti rdeči talibani, ki v vsaki zadevi iščejo priložnost za izživljanje svoje patološke hostilnosti do premožnih. Namesto sprenevedanja in vgrajevanja rdečetalibanske patologije v sve zakone, naj rdeči talibani raje sprejmejo zakon, da je v SLO prepovedano biti premožen in da se vse premožne bodisi pomori v kakšnem Barbara rovu, bodisi jih tovariš Turkašenko Drugorazrednikovič "pomilosti", pa se jih ne umori, temveč zgolj izžene iz Đamahirije, pred tem pa seveda razlasti, saj za to gre, kanede tovariši, seveda da gre za to, saj pri komunistih vedno gre za to.

Link

Ni komentarjev: