ponedeljek, 4. junij 2012

1715050 - mit o "strpnem" Pahorju

[ana1848]
Podpiram pa ga tudi zato, ker je zmeren in zmernost je vedno boljša od skrajnosti.

Ni jo večje skrajnosti od tega, da neko konkretno skupino v družbi, zavestno sistemsko in sistematično podvržeš davčnemu aparthaidu in prispevkovnemu reketiranju. In se ves čas srdito boriš, da se to nikoli ne spremeni.

Če ne veš kdo je ta skupina v Sloveniji in kaj to pomeni, ti povem, da je to nesojeni srednji razred, oz. vsi tisti v Sloveniji, ki služijo več kot 1000 EUR bruto. To so praktično vsi iz dela prihodujoči. To so ustvarjalci vsega, kar se pri nas ustvari.
Tvoj "strpni" komunist Pahor zavestno sodeluje v protinarodni eksproprijacijski orgiji, ki na več različnih komunistično-fašistično-mafijskih načinov ropajo in zasužnjajo slovenski narod, ki je povečini pač žalibog sestavljen iz ljudi, ki prihodujejo iz dela.
Eto to je tvoj Pahor. Del kamarilje, ki izvaja protinarodne orgije.

Tvoj "strpni" Pahor je hotel ta narod po glavi oropati povprečno za 100 tisoč EUR, da bi zagotovil materialno podstat za ohranjanje komunističnega aparthaida in reketa in nasilne uravnilovke in komunajzerizma vobče. Pri tem je celo, kot kakšna kobajagi nedolžna avša pričakoval aplavz za to.

Mimogrede bi eventuelna uresničitev roparskih aspiracij Pahorja in zadaj stojče komunistične mafijske falange, pomenilo zabrisanje sledi do vseh ropov in marifetlukov izvedenih nad denarjem, ki se je kobajagi namensko zasegal narodu Slovenije, kobajagi za pokojnine. Vse to, če ne razumeš, predstavlja elemente organiziranega kriminala naperjenega proti že prej omenjeni, aparthaidu izpostavljeni skupini v družbi.

Pahor je torej toliko strpen in "sredinski" toliko, kolikor je strpen in sredinski bil Don Corleone.

Link

Ni komentarjev: