sobota, 14. julij 2012

1756927 - na katero stran se postaviti?

[bobanduras]
Si striktno in nekritično na eni strani, kar je glede na ves tvoj velik analitični potencial slabo in škoda. Motijo te liki in dela raznih Stanovnikov, Kučanov, ne motijo pa te razni Omani, Janše... Še manj pa te motijo skrajno bebavi ideološki izpadi NSI in SDS, sedaj v času velike krize.

E pa prijatelju moj, i ti si izabrao svoju boju..... ;)

Ja, res je, jaz sem striktno na eni strani.
Na strani PRAVE svobode, PRAVE demokracije, PRAVE enakosti pred zakoni in tako naprej v tem stilu.
Ja, res je, sem striktno na eni strani, na strani antitotalitarizma, antifašizma, torej tudi antikomunizma, točneje antikomunizmafašizma.
Ja, res je, sem striktno na eni strani, na strani antilopovluka, antireketarstva, antidavčnemu aparthaidu, antizajedalstvu, antinasilniuravnilovki, antikarteliranju, antipodmizenju, antifritzlovstvu.
Ja, res je, sem striktno na eni strani, na strani antizasužnjanja slovenskih državljanov z zadolževanjem: Zlasti proti sem zadolževanju, katerega edini cilj je perpetuiranje rentarskega komunističnega sistema v škodo bodočih in sedanjih generacij.
Ja res je, sem striktno na eni strani, na strani antinazisocializma, antinazikobajagiinteresa.
Ja, res je, sem striktno na eni starni, strani antinacizma, antinazišovinizma, antišovinizma vobče.
Ja, res je, sem striktno na eni strani, strani antimorilstva (čigavegakoli! a zlasti onega največjega komunističnega), sem na strani antičaščenja morilcev in morije, ter sem proti prikazovanja morilskih orgij in unilateralnih državljanskih vojn in ali proti unilateralno sprovociranih in perpeturianih pravih in hladnih državljanskih vojn.
Ja, res je, sem striktno na eni strani, strani ki je proti kraji bodočnosti današnjim generacijam mladih v moji deželi.
Ja, res je, sem striktno na eni strani, strani, ki nikomur, ABSOLUTNO NIKOMUR ne daja amenstijo pred fašistoidnostjo, montiranjem procesov, zlorabo rekvizitov državne moči in državne represije s ciljem onemogočanja ali diskreditiranja političnih tekmecev.
Itd, še marsikaj v tem smislu.

PS
Če premoreš vsaj dve možganski celici, ki nista žrtvi dokončno zasidranega raka navijaštva za TvojoSvojo™ stran v terminalni fazi, poskusi za trenutek pomisliti, da morebiti gre, zgolj po tvoji površno nastali impresiji, za naslednje:

- Da si spregledal moje napise o nečednostih in zločinih onih Drugih™, tebi neljubih. Moje konsistentno enake napise, ki se v mojem odnosu niti za pičico ne razlikujejo od odnosa do nečednosti in zločinov TvojihSvojih™ ikon.

- Da si spričo svoje slepe navijaškosti spregledal, da je fakin logično in normalno dejstvo, da če neka kamarilja vlada 60 od 66 let in so vsa okostja nezakonito in izvenosodno pomorjenih, razen manj kot pol procenta odkritih oz. kako drugače znanih, ali nenehno prikazovanih že od leta 1945, medtem ko jih je 99,5% bilo prikrivanih in zamolčevanih, posledica orgijanja oz. morilskega talibanizma TvojihSvojih™ ikon: jebiga, jebeno mi je žal, a to so fakin z Lune s protimi okami razvidna in neprikrivljiva dejstva. Kaj misliš, ali je večja vrjetnost da se med pisanjem o zločinih in žrtvah omenja 99,5% večina ali 0,5% že vsem davno znana manjšina, ki jo režim že od elta 1945 na vleiko izpostavlja, preuveličuje celo in reklamira?

- Da si spričo svoje slepe navijaškosti spregledal, da so TvojiSvoji™ zadolžili in med iracionalnim orgijanjem komunističnih elit in nazisocialističnih elit in nazi-raznoraznih elit, razčefukali prejšnjo državo in da se je glavnemu protagonistu reklo tovariš komunist Slobodan Milošević, ki je ne le bil komunjara, temveč je potem, ko so se vse druge jugokomunjare vsaj zakrinkale in ali zgolj malo preoblekle in ali za nekaj časa potuhnile, ali celo takoj na novi nominalni platformi pričele novo dobo orgijanja, on edini imel nekakšno svojo baš komunistično stranko?

- Da si spričo svoje slepote, spregledal, da nam vladajo še naprej iste komunistične face, kučani, tuerki, pahorji, potrči, školjči, kacini ipd.

- Da si spričo svoje slepote spregledal, de je cca 30 tisoč komunističnih direktorjev, ki jih je kompartija poprej nastavila in razstavila po perimetru na vrhove podjetij, ta podjetja pokradli in se v tajkune, mini in mikrotajkuneke prelevili, temeljem odkrito v javnost komunicirane programske usmeritev večne komunistične nazisocialistične konzervativne oblasti, ki je gagala, da "morajo doseči, da vse nekdanje družbeno premoženje, katerega niso prav tako nerezonsko in z istim VelikimCiljemVišjiMSmotrom™ pretvorili v državnega, da bi ja večji del vseh gospodarskih transakicj ostal a) pod Njihovim™ palcem in b) v sferi državnega kapitalizma, a.k.a. "socializma". In, česar seveda niso in ne bodo javno priznali, so vse to počeli tudi zato, da do kapitalske moči ne bi slučajno prišli OniDrugi™, tafarški™, pa eto ne bi bilo nikogar, ki bi kompartiji™ oz. TheOrganzacji™ rihtal črne fonde, za perpeturianej njene večne fevdalne nadvlade nad slovenskimi državljani.

- Da si spričo svoje slepote srpegledal, da nam ni kriv nekakšne kobajagi neoliberalni ameriški wall street, temveč je naš Wall street tu, reče se mu pa fritzlovsko-zajedalska kompartija™ in nazisocialistične vse druge politične stranke, vred z Janševo (drugi mandat) in Virantovo (prvi madnat), če hočeš, predvsem pa in največ komparrijska oblast, ki je, sledom svoje nazisocialistilčne državnokapitalistične dotkrine in doktrine čimvečje moči politkamarilje zlati pri podljevanju sinekur in naropanega plena maziljencem, kar tekoče bailoutirala enelbeje, mure, enkabeeme in ziljone podobnih večno izgubarskih kolhozov.

Morebiti si v svoji slepoti spregledal tudi to, da jaz nikjer in nikdar nisem napisal, da sem za janševsko reketarsko rentarsko bailoutarsko orgijanje, ker bi eto baš tiso bilo kaj bolj sprejemljivo, kot kučanovsko. Meni sta te dve zli fritzlovskega rentarsko-reketarskega zlorabljanja državljanov Slovenije isti kurac in ju obe zavračam.

Morebiti si spregledal, da jaz že 6 let na tem forumu, konsistentno do zadnjega mikrona, govorim, da Janša & alikes sicer niso niti blizu temu, da bi bili moj prvi ali bognedaj preferirani izbor, čeprav ta potencial, če spremijo svojo politprakos mordebiti nosijo v sbei, jih pa spričo brutalnosti in velikosti vseh vrst zla in bestijalnosti 60-let nas dušeče komunisto-fašistične nazi-socialistične kamarilje, ocenjujem, da je meni Janševo rentarstvo i nazisocilistično orgijanje in presežno nazi-hudokurčenje, sicer veliko zlo, ampak istočasno, pač žalibog 1000 krat manjše zlo od povsem pravoverno komunističnega. 

Mar je to tako težko doumeti, da nekdo kot sem jaz, pač rad precizno v številkah pomeri in primerja dve Zli™. Jebiga ni moja krivda, da ste eni tako močno navijaško obremenjeni, da vam vse tehtalne inštrumente spričo te vaše notranje navijaške obteženosti v smer VašiHSvojih™ in VašeSvojeDoktrine™ Rentoreketa, KobajagiDovoljeneZVišjimiKobajagiSmotriPosvečene Morije in podobnih svinjarij, pač tako močno zabije, da vam je tehtnica non stop blokirana, pa nimate pojma kakšna je razlika v teži med enim in drugim zlom. 

Jaz ne navijam za nobeno izmed Vaših™ DvehStrani™, ki ste si jih v svojih sila primitivno organiziranih umih podelili na TaRdečeVašeSvojeJunakeSeveda™ in TačrneBeluharje™ oz. TabeleČrnuharje™ oz. Tafarške™, pa obema stranem večno nekaj krivimi fantomskimi neoliberalci, hehe, in furate ta vaš binarni preprosti model že več kot 70 let, furate in vsiljujete vsem okoli sebe to svojo idotsko butalsko delitev. Ker vam je tako pač lažje funkcionirati in zdraviti sve vaše frustracije. A moglo je bolje y moglo bi bolje, bi rekli pubeci iz "Bijelo dugme". Evo: www.youtube.com/watc...page#t=90s

Ko smo že pri tvoji obtožbi o moji nagnjenosti "v eno stran", mi dovoli, da ti podrobim še to. Vi™ tega ne opazite, a to, češ d se piše samo o zločinih EneStrani™, VašeSvojeStrani™, v Sloveniji poslušamo skoraj izključno od Vas™. Vi™ vsako kritiko zla povzročenega po Vas™ in ali Vaših™, takoj napadete s trditvijo, da se govori samo o Vašem™ zlu. V resnici pa gre za to, da se Vi™ ipak zavedate količine in brutalnosti in veličine tega zla in skušate nekako uiti ogabnosti dejstva, da navijate za tako veliko zlo. 

Namesto, da se komunističnemu zlu odpoveste, ga zapustite, ga nehate podpirati, voliti, gardati in hraniti, da se v svojem egu obsedenmu z zablodami predate, se osvobodite, kakor pravijo queeensi ...beee free, beee free... surrender your ego, be free... (evo: www.youtube.com/watc...age#t=258s

Ne udrihaj po meni, ker jaz vidim velikost in nesprejemljivost tolerance do zla in zlobe TvojihSvojih™ oz. TvojeSvojeStrani™, raje delaj na sebi maestro. Vem, da je tebi lažje tako, ko si ta svoj svet primitivno poenostaviš na dvopolnost Tvojih™ in DrugeStrani™, vem, ma ipak, pliz, ne ti mene uvrščat na DrugoStran™ zgolj zato, ker vidim in na glas udriham po zlu in zlobi Tvojih™ in zato, ker ti nočeme delati comfort oz. ti lajšati dušne bolečine s posiljenih usegliharjenjem in to vsakič v vsakem stavku ko kritiziram zlo in zlobo Tvojih™. 

Ne, ne bom ti lajšal dušnih bolečin z relativizacijo in nerezonskim usegliharjenjem in kobajagičnim uravnoteženjem neuravnotežljivega, da bi ti čutil, da ipak ni tako hudo, češ dokler vsi pa bogamy y shaman piše da so UsiGlih™ UsiEnakiLopovi™, lahko ti še naprej morno in brez tveganja navijaš za TvojeSvojeLopove™. 

Ne maestro, jaz shaman bi lahko bil celo tak teleban, da bi bil na TvojiStrani™, pa to ne bi tebe in tvoj uma nič niti za milimeter aboliralo v zablodi in grešnemu navijaštvu.

Za konec te prosim da se vprašaš: Čemu ti vse to počneš? Mar, morebiti računaš, da ti bo med reketarjenjem in rentarjenjem fritzlov s TvojeStrani™ priletela kakšna drobtinica naropanega plena? Zakaj pristajaš, da bi živel kučanovo, kučanovo™ ozi "kučanovo" špetirmahersko, spletksrko tortičarsko slaščičarsko življenje, antagonizme, zablode in butalizme, namesto da bi živel svoje življenje? Zakaj si prirpavljen protežirati nesvobodo, ki ogroža tudi tebe?

PPS
Prepričan sem, da imam jaz med ortotalibaniziranimi umi poklicnih in zavedenih in zblojenih rdečih pepekov navadnih, več ljudi, ki jih jaz imam iskreno rad, kot bi ti v devetih življenjih lahko sploh teoretično spoznal ljudi ZDrugeStrani™, kaj šele, da bi jih iskreno in brezrezervno ljubil takšne kot so, a ipak neodobraval zgolj njihov politični gard, jih ljubil v vsej gloriji in veličastnosti njihovih zablod in strahov. Zamisli se! Pa one dve prekrasni pesmi priporočam poslušati od začetka in v celoti. Večkrat na dan. Daily dose is not established. hehe.

Link

Ni komentarjev: