sreda, 25. julij 2012

1768429 - kakšni "managerji" so opustošili Slovenijo

[polene]
Pa kaj so res slovenski managerji največji sovražnik lastnega ljudstva in države? Toliko zlorab in kraj verjetno ni bilo nikjer v Evropi!

Kakšni managerji, maestro? Slovenijo so pokradli, moralno in gospodarsko devastirali in ji za dolgo časa ukradli bodočnost in slovenske državljane dpeprivilegirali blaginje, ter jih seveda za stotine generacij v bodočnosti naredili za sužnje svetovnih obrestarjev, nihče drug, kot slovenski politiki.

Jaz bi, da v zapisnik gre, da so v recentnih 22@45 padlage ves čas 100% in celo takrat, ko so kobajagi formalno bili v opoziciji, v Sloveniji mračile in oblačile komunistične rdečekrilne kobilice in rdečeritne nizkovejevne opice. V recentnih 20 letih celo po izboru taiste sjebane in sjebavane nacije. Bojda! Junouvotajmiin? Skratka, o kakšnih meneđerih ti govoriš? A o tajkunih meneđerih tipa nastavljenčkov kompartije a la Janković in tovariš German? O meneđerih tipa goved, ki so vodila državne in paradržavne kolhoze komunistične đamahirije Slovenistan? Al si morebiti res hotel valiti krivdo na one ljudi, ki kot najeti meneđeri pošteno služijo svoj kruh v nedržavnih podjetjih? Upam, da ne.

In ader wordz, popolnoma je nevmestno govoriti o meneđerih. Slovenijo sjebava komunjzerizem in udbogolazen, ki je pač ostala na življenju povsod in se še dodatno in še globlje zažrla v narodovo izstradano trupelce, ki mu te krvosesi sesajo kri in življenjske sokove že 22@45. Ko boste vsi tebi podobni doumeli o čem govorim, bo Slovenija šele stopila na pot ozdravitve.

Link

Ni komentarjev: