četrtek, 1. november 2012

1863589 - z argumenti nad komunajzersko "sveto pismo"

[vojkok]
Berem komentarje in sem zgrožen. Dejstva (Če sploh kaj veljajo) so:
1. Hitler je vojno izgubil, zavezniki so zmagali.

Jugoslovanski komunisti vključno s slovenskimi so bili v koaliciji s Hitlerjem pred vojno. Med vojno so nekajkrat grozili zaveznikom, da jih bodo skupaj z Nemci napadli, če se izkrcajo v Dalmaciji ali Istri.
Pa še to - dejstvo, da je Hitler izgubil vojno proti UK, USA in CCCP ne more pomagati fašistu-komunistu Kučanu in njegovi svojati, kajti njihov fašizem, ki so ga pokazali tekom 22@45™, ni nič bolj apetititlih od Hitlerjevega, njihova morija in hude jame pa prav tako nič bolj sprejemljive od katerihkoli drugih fašistilnih orgij. Celo nasprotno, ker so morili svoje sodržavljane, je to še bolj zavržno.

2. Domobranci so prisegli Hitlerju.

Domobranci so nastali kot obrambni mehanizem proti teroristično-morilski boljševiški bandi, ki je v nočnih asasinskih akcijah zahrbtno pomorila več vidnih Slovencev - industrialcev, veleposestnikov ter inteligence, kot je to uspelo Mussolinijevi soldateski v treh letih okupacije polovice Slovenije.
Če ne bi bilo morilskih orgij komunističnih gozdnih band, ne bi bilo niti domobrancev.
Zavržnost kolaboriranja domobrancev s Hitlerjem ni nič manj ali bolj huda od zavržnosti koaliranja komunistov s Hitlejrem pred vojno in dogovarjanja o morebitnem koaliranju med vojno.
Ni ga antikomunističnega Slovenca, ki bi poveličeval zaprisego domobrancev okupatorju in Hitlerju, ampak zato še kako STE Slovenci, ki poveličujete zavržna zverinska dejanja komunističnih zločincev in to celo sprijeno skušate opravičevati kot nekakšne razumljive in dopustne bakanalije "zmagovalcev".
Kaj vam pomaga, če vsi Slovenci proitrdimo, da je domobransko dejanje zaprisege okupatorju zavržno, to ne more nič izboljšati imageja VašihSvojih™ komunajzer zveri. Ne napenjajte se, đabe vam vse to, saj noben Slovence ne povleičuje domobracev in njihovih zavržnih dejanj. ne podtikajet tega, ne bodite naivni.
Vaša sprijena logika, da bodo VašiSvoji™ zverinski morilci - komunisti videti lepše in celo nič krivi, če gagate o zaprisegi domobracev pa tudi vas gardiane in ponosne nadaljevalce komunistične bestailanosti naredi za še večje beštije in sprijence. Hvala vam ker se tako samodezauvirate, spake spačene!

3. Partizani in Sovjetska zvaza so bili del zavezniške koalicije.

Sovjetska zveza je bila del zavezniške koalicije, jugo partizani so pa bili golazen, ki se je šla revolucijo v vjni vihri, ki je zaveznikom nekajkrat grozila z napadom in se je na strani zaveznikov znašla bolj po inerciji dogodkov, kot po pripadnosti ideji svobode in lojalnosti zaveznikom. To, kam s stališča koalicije svobodoljubov spada partiznaska komunistična zverinska drhal, se je videlo takoj po vojni, ko so zverinsko pomorili in celo v rudnike žive zazidavali svoje sodržavljane. Od leta 1945 do dneva današnjega pa so pokazali za kakšno fašistično in mafijsko plenilsko drhal tu gre.
Zavezniki so vse to spoznali že davno, zato slovenskih partizanov nihče nikamor ne vabi na nobeno proslavo obletnic zmage nad Hitlerjem. Toliko o "zavezništvu".

Dokončno ste komunistične beštije zelo nedavno pokazale, da ne spadate k zaveznikom, ko ste kontra vsem zaveznikom in celi Evropi zavrnile obsodbo zločinskega komunizma in zločinov komunistične drhali. Logično, jebote, saj valda ja ne boste sami sebe obsodili. Vaš latentni in nenehno izbruhajoči patološki stekli antimaerikanizem je pa poseben dokaz antizavezništva. Vi ste fašistična drhal in prosim prihranite nam skrunitve in blasfemijo - ne asocirajte se z zavezniki.

Asocirajte se z dolgoletnim komunistom in ekstremnim nazi-socialistom Mussolinijem, ter z nazi-socialistom Hitlerjem, ter njegovo NSDAP, s katerimi ste bili v naravni koaliciji pred vojno in delite tako naci kot socializem komponento doktrine. Ko pa ste se žnjim skregali je bil to klasičen intramafijski kreg za plen. Družinski špetir takorekoč. Ena sama big happy FAMIGLIA fašistov - nacisocialistov!

4. Združena Evropa temelji na zmagi zaveznikov in posledičnem antifašizmu.

Jap! In kaj vi fašisti-komunisti imate s tem? A ste zato celi Združeni Evropi pokazali sredinca, ko ste nas osramotili tako, da ste zavrnili obsodbo enega izmed fašizmov, najhujšega izmed vseh fašizmov - komunizem? Sir Winston je vizionarsko rekel: "Po vojni se bo fašizem oklical za antifašizem [in nadaljeval delati zlodela, tokrat nad lastnim narodom]. Opomba: dodatek v oglatem oklepaju je moj!

5. Za osamosvojitev je bilo prek 90 % ljudi. Ker nobena stran na volitvah ne dobi več kot zelo šibko večino, si tudi ne more prisvajati zasluge za osamosvojitev. Vsaj 80% druge strani je bilo za.

Jap, procenti so ti kar v redu. A v tem procentu ni Murglbabe, Školjča, Potrča iin še 30 taužent palčkovih rabojnikov.
Narod je bil večinoma za, ja, res je. Ne sicer vsi iz enakih in zdravih vzgibov. Recimo, med vami NAZI-socialisti, je marsikdo pač želel zgolj izživeti NAZI del svojega verovanja. Češ, naši domaći komunisti nam naj vladajo in ne Milošević. To je nedavno priznal tovariš Stanovnik.

6. Če bi prišlo do lustracije, bi marsikterega SDSjevca in SLSjevca ne bilo več v politiki,.

Ja in? A si mogoče domišljaš, da si s tem upravičil zakaj Murglbaba in njegovih 30 tisoč razbojnikov ne bi morali biti lustrirani?

Boli normalni del naroda kurac za SLS in SDS in SNS preoblečene komunjare. Če bi jih doletela in odpihnila lustracija, bi to narodu dol bnglalo. Glavno je, da vred žnjimi oz še pred njimi odpihne komunistično zagrizeno bando in da se kompartija proglasi za zločinsko organizacijo.

7. Rešitve Pahorjeve vlade, pa četudi so bile slabe, bi nam še kako pocenile zdajšnje zadolževanje. Bile so zavrnjene na referendumu, ki ga je podpirala SDS!

"Rešitve" Pahorjevih harlekinov so bile poskus cementiranja komunisteraja v sistemu. In nam pri ničemer ne bi pomagale, le še bolj bi nas pahnile v bedo in nesrečo. Narod bi bil še bolj oropan, tujci bi pa tako in tako prej ali slej dešifrirali ta komunajzer nateg in bi bilo takrat prevarantske igre konec, ampak za zelo dolgo. Zapad niti Grčiji ni oprostil balakanske zvijače v knjgovodstvu, kaj šele neki banana republiki, ki ji vladajo neki marginalni komunistični pajaci.

8. SDS je bila na volitvah druga, pa je prišla na oblast. PS je tako hitro prišla na prvo mesto, ker so ljudje ugotovili, da ja Pahor blefer IN ker niso hoteli zmage Janše

PS je tako hitro prišla kamor je prišla zato, ker so te tvoji "ljudje" ovce in pohlevno plešejo kakor murgljski škratek igra na svojo smešno frulico tam v sljašćićarni, nje™. Ovce torej niso nič "ugotovile", ker za to nimajo umskih kapacitet, ofce so najprej plesale Pahorjev "venček manekenskih" ko je škratek igral Pahorjev venček, potem so pa plesale Šumadinsko kolo, za Zokija, ko je Škratek zaigral tega. Na prihodnjih volitvah, ko bo Zoki na Dobu, bo škratek zaigral na belorusko balalajko eno od zbranih del kompozitorja tovariša Lukšičašenka in ofčice boste zaplesale beljaruski kazačok v ritmu raz-dva-raz-dva. In tako naprej, kar zaigra škratek tam na koti Sljašćićarna™, to boste ofčice rdečtelaibanske veselo plesale.

9. Če koalicija ugotavlja, da Sloveniji teče voda v grlo, naj išče konsenz tako, da posluša tudi kakšno pripombo opozicije, ne pa tako, da opozicijo zmerja, obtožuje in odpira teme, ki razvajajo.

Komunistične beštije poznate zgolj eno igro, igro Slobodana Miloševiča, ki pravi: "Ajde, da se konsenzualno dogovorimo, ljudi smo, evo neka bude kako mi komunisti hoćemo ili mrš u Filadelfiju". To je vaš "dijalog". Da komunisteraj večno ostane v sistemu, zakonih, politični praksi povsod. Vašemu bestialnemu lopovsko-rentarsko-reketarskemu sistemu je treba napovedati totalno vojno, to je edino kar bi rešilo Slovenijo. Vi jokcate s takšnim cincavim in kalimerovskim Janšo. Kaj bi šele rekli, če bi vam za premijeja prišel pravi mož z jajci, ki bi vaš komunisteraj in rentarsko-reketarsko zajedalstvo poteral v kurac in na smetišče zgodovine kamor tudi sodite, spake boljševiško-zombijevske!

10. Koalicija ima večino, vodilna stranka ve vse odgovore (10+100). Naj torej vlada! Če bo uspešna, bo poplačana na volitvah, če bo neuspešna, naj sprejme krivdo. Večina v parlamentu dovoljuje vladanje in omogoča pokazati krivca, če je vladanje slabo. Če je za slabo vladanje zdaj kriva opozicija, potem je za slabo prejšnje vladanje kriva prejšnja opozicija.

Malo morgen! Ko ne bi bilo v vladi komunistov iz Opus Desus, pa Pucko komunistov iz državljanske liste, pa kripto komunistov iz SLS, pa zdravljenih komunistov iz SDS, itd. Na žalost se v tej deželi ne more niti teoretično izpeljati prave, zdrave reforme, če komunajzeraj sedi v parlamentu. In takšne "reforme", za katere bi glasovali tudi komunisti sedeči v parlamentu, v bistvu niso reforme ampak cementiranje in kontinuiteta komunističnega zla. Ta pa Slovenije ne more rešiti, temveč ravno kontra - jo bo pokopala.

11. Referendum je najvišja oblika demokracije (Glej, kako delajo uspešni Švicarji). Česa se bojimo? Da ljudje nimajo prav? Če ne znajo izbirati, ali niso potem problem tudi volitve v palament.

No, ja, tu si malo v koliziji s komunistično pozicijo. namreč komunjare se zavzemajo za omejitev referendumov. In enake mokre sanje se sanjajo fašistekom iz vseh strank Slovenistana. Vsi fritzleki Slovenistana orgazmirajo na idejo omejevanja neposredne demokracije ljucva.
Moja pozicija je, da se referendumov ne sme niti omejevati, niti oteževati, zlasti ne v tej naši komunistični fašistoidni đamahiriji, polni političnih fritzlov, ki narodu skoraj vsako minuto poskusijo riniti nov zakonski dildo frit, pa se narod od bestialnih namer lastnih fašistoidnih plenilskih politikov lahko brani samo še z referednumi.

In ja, narod Slovenistana je tako ofčji, da ga zlahka zamnipulirajo za ta ali oni predlog, da ga le predlagajo NjihoviSvoji™.

12. Največji lastnik Nlb in NKBM je država, policijo ima v rokah SDS.V čem je problem priti do seznama kriminalno podeljenih posojil (med ostalim tudi Zvonu 1 in 2, ne samo udbomafiji).

Gre za to, kar je vašaSvoja™ komunistka tovarišica Zdenka opisala kot: "Vsaka svinjarija ni kazensko pregonljiva". Amen! Sicer se bi našlo tudi nekaj takih, ki se bi jih lahko in moralo postaviti pred sodišče zaradi oškodovanja družbe, ali zaradi prekoračitve pooblastil, ali zaradi nemarnosti itd, ma edina prava rešitev je, da se te kolhoze ukine. Proda in adijo! Skratka, ja, naj Organi™ delajo za dosedanja zlodela, ma pomagajmo jim, odpravimo vse lastništvo države v komercialnih gospodarskih družbah in bankah, da ne bo bodočih zlodel.

13. OECD je rekel, da je AUKN dobra rešitev. Vlada je tudi že nastavila novo (svoje) vodstvo. Torej ni nobene tragedije, če bo prišlo do holdinga kasneje, ali sploh kdaj.

Najraje bi začel s citatom uglednega ekonomista, ki je OECD poimenoval za najoblj nerelevantno organizacijo na svetu, hehe, ma ne bom. OECD očitno nima pojma o tem kaj je to slovenski komunisteraj in njegove spletke. Kako ste prozorni in naivni. Naredili ste bestailalno organizacijo AUKN, v njej ste nastavili kup komunističnih nastavljencev in to samo-poimenovali za "organizacije neodvisno od politike". Majke vam sudija, nje™.

Vse te pizdune pa ima palček vsak dan na telefonski seji in raportu. Pa koga vi mislite, da imate za norca?

Ne pepeki, to ne bo špilalo. Prodati je treba vso to kolhozniško kumunajzer navlako in ukiniti in AUKN in Holding in SD in SDS in Kučana in Janšo in jebenega Žerjava in pocukranega Viranta, vso to bando je treba ukiniti vred žnjihovo nazisocialistično rentarsko-skupnoskledno navlako.

In veš kaj rekel toti OECD? OECD bi rekel, Jap, zdaj, ko ste nam razložili, kaj je bilo tisto Pahrojevo gnilo komunistično jajce, zdaj vidimo, da je to kar ste naredili, ko ste odpravili državno lastništvo v komercialnih podjetjih sploh najboljše, kajti na tak način politćarskih gnjid oz njihovih orgij in plansko-tovarišijskega podmizenja niti teoretično ne more biti v podjetijih v državni lasti. Štekamo?

14. Poziciji in deloma opozicije je uspelo tako demonizirati drugo stran, da če bi razdelili mednje orožje, bi prišlo do nove bratomorne vojne. TO, DA IMA NEKDO DRUGAČNO MNENJE, JE OSNOVA DEMOKRACIJE! Vse drugo je fašizem!

In ti boš krilil z ročikami in se tu prikazoval za Jezusovega odposlanca, ki bo to naciji pridigal. Volil si pa komunajzer beštije.
Ki že 22@45™ skrbijo, da je narod razcepljen po tektonski črti, ki so jo ravno komunisti namerno ustvarili po Staljinovem nasvetu in ta slovenski grand canion napolnili s krvjo stotisočev. In vsako leto v lažgošah številnih širom Slovenije grmi ista razdleljevalna retorika, ki skrbi, da komunistični rdeči talibani ostanete naspidani proti ostalim. Sikter mi tu s takim kriljenjem ročičk! Če hočeš ti zares spravljeno nacijo, potem nehaj voliti ultraše talibane, ki netijo razdor celo ko sedijo v roli predsednika države. Kaj naj potem pričakuje človek od pingvinskih kreatur a la Gašpara® Gašpara®.

Eto ti odgovor na tvojih 14 "argumentof". Ajt zdaj ti! Izvoli!

Link

Ni komentarjev: