torek, 27. november 2012

1895305 - miti za razbiti

[kefa]
Kdaj bo razbit ta mit?!
Takrat ko bodo Finance nehale delat tako nerealne liste
najbogatejših slovencev. Na tisto listo jankovićevih nisem uvrstil
jaz ampak novinarji. Meni je bilo vseskoz jasno da je to blef.

Bingo!

V tem smislu je v Sloveniji nujno treba odgovoriti na še cel kup podobnih vprašanj glede razbijanja mitov. Na primer:

Kdaj bo razbit mit o tem...

...da so komunisti, reciklirani komunisti, zdravljeni komunisti... ipd... "zgolj" benigni poklicni levičarji in socialdemokrati.
...da so Janša in njegova stranka desničarji.
...da je Kučan "bifši" in da je že davno gotof.
...da so leta 1991 komunisti v Sloveniji izginili neznano kam, čeznočno in misteriozno. "Sestopili" takorekoč. Majke jim sudija.
...da se je leta 1991 v Sloveniji spremenil sistem /odpravil kumunajzer sistem in da je takrat bilo konec planskega oz točneje manipuliranega kapitalizma s prevladujočim etatokapitalizmom pod komando in v manipulatorski moči komunistofašistične kompartijskomafijske nomenklature.
...da so pripadniki stranke LDS liberalci oz, da niso navadni zakrinkani kleptokomunisti, to kar so vedno bili in vedno bodo, brutalno grabeči penezof, moči in privilegijev zase.
...da so naši davki na delo "pač davki enaki nemškim" in da niso ideološko in kleptofevdalnomafijsko motivirani. (Majke jim sudija, nje)
...da so naši prispevki na delo "pač prispevki enaki nemškim" in da niso ideološko in kleptofevdalnomafijsko motivirani.
...da so naše avtoceste stale 17 milijonov na kilometer, "ker je to pač kšeft in tu ni kaj [za debatirat]". Češ "to pri nas preprosto toliko stane".
...da so glede teh avtocest krivi izključno kleptoidi tipa Zidar in Tovšakova in da lokalne občinske in državne kleptopolitićarske gnjide pri tem niso nič sodelovale in se bodisi osebno, bodisi stranka, bodisi občine, bodisi maziljeni tretji pizdeki, pri tem okoristili iz budgeta, ki je bil celotni naciji zasežen v formi brutalno visokih davkov, celo iz nenamensko potrošenih prispevkov in kar je najhuje iz naslova nerezonskega in nebrzdanega zadolževanja cele nacije za nekaj sto generacij segajočih v daljno bodočnost.
...da imamo mi normalno politično sceno, "tak, kot fsi drugi po svetu"
...da Slovenija ni komunističnofašistična država, ki sistematično reketira in pavperizira večji del prebivalstva, ki živi od dela.
...da bo slovenska nacija odmrla, če slovenski žurnalisti takoj ne objavijo vseh besed, ki jih tovariš Bifši zmomla na koti Sljašćićarna med hlastanjem rdečih tortic

...da je Spomenka Hribar zgolj publicistka in pristna komunistična disidentka, ki da je bila od komunistof preganjana pa jih nea prenaša več, eeee.... majke ji sudija.
...da je Marko Crnkovič "zgolj" skuliran boemski intelektualec, ki mu ni za elitizem in doriangreyevsko šopirjenje na slovenskem kupu žurnalističnega gnoja za hudokurčne peteline in ambiciozne kurice
...da je Katja Jevšek nedostopna
...da je časnik Delo uporaben "še za marsikaj" in ne le za zavijanje solate, kot eni zlobniki zlobno in zlonamerno natolcujejo
...da so javne ankete Ninamedije in tovariša Tošlna al kak se piše sfabricirane. hehe.

Link

Ni komentarjev: