četrtek, 1. november 2012

1863910 - o klanjanju enim ali drugim morilcem

[aja?]
Ja pizdek, danes imaš priložnost, da se najgloblje prikloniš mrtvim nacistom, fašistom in domobrancem. Tem ubogim žrtvam komunističnih beštij.

1. Za razliko od tebe, se jaz ne danes ne na noben drug dan v letu ne hodim priklanjati niti fašistom fašistom, niti fašistom nacistom, niti fašistom domobrancem, nitti fašistom komunistom. Nobenim fašistom se ne hodim priklanjati. Niti v slovenske lažgoše ne grem orgijati skupaj z drugimi zombi spakami.

2. Za razliko od tebe in stotine tisočev hinavcev in morbidnih patoloških častilcev smrti po Sloveniji, se jaz na današnji dan ne hodim v to norijo in razstavo licemerja oz hinavščine nikamor nikomur priklanjati, niti lastnim umrlim sorodnikom in umrlim prijateljem ne. Pri tem me ne gane niti ženino, "daj no spodobi se".

Jaz med letom nekajkrat pomislim na mrtve sorodnike, znance in prijatelje in grem za minutko dve v tišini kontemplirati na njihovem grobu, ter razmisliti o lastni minljivosti. Amen. In če oz kadar na nekoga dolgo ne pomislim, nimam nič slabe vesti. Takšni smo po naravi, raje imamo življenje in žive, zato nam umrli pridejo na misel redkeje od živih. Pač vedem se neprisiljeno, naravno.

Ko me pa nanese fizično ali preko TV v stik z recimo zverinsko pomorjenimi Judi, Srbi, Hrvati, Slovenci, Nejmit ljudmi, izrazim glasno svoj gnus do zveri, ki so zločin zagrešile in pri tem, za razliko od tebi podobnih beštij, nobene izmed morilskih zveri ne proglašam za MojeSvoje, niti njih zlodela, za razliko od tebi podobnih spak, skušam opravičevati in upravičevati z nekakšnim bestialnim gaganjem o "zmagi" in prvojebnih in prvomornih pravicah "zmagovalcev.

Jel to jasno, druže politkomisare kompartije?

A sad, ajt mrš na Urh se sprenevedati in glumatati, da si antifašist, ti fašistični komunajzarski spaček opranega uma! Ajt, sikter!

Spešl nout: Ko bi iskreni domoljubi - borci za svobodo, iskreni borci proti okupatorju, partizani, tigrovci in ostali, lahko ustali iz groba in protestirali, bi ustali iz grobov in bi vas fašistične kumunajzr spake, ki onanirate in ejakulirate medtem, ko zagovarjate fašistične zločine kompartije, v prah zmleli, pred tem se bi pa še prav burno pobruhali na vso to vaše sprenevedanje in hinavščino, kajti njim so režimske spake fašistoidnih režimov bile v želodcu odkar so se ovedli in zavedli lastnega bitja in žitja.

Dajte se že enkrat tudi vi ovedeti, med drugo svetovni vojno vi ne bi bili med borci za svobodo, temveč bi bili sodelavci fašističnega režima, tak kot ste bili tudi recentnih 22@45. Takšen vam je karakter, jebiga, temu strahopetne, režimu fritolezne spake pač ne morete uiti.

Vaše hinavčenje na grobovih komunističnih morilcev se še da prenesti, spaka k spaki pač, čeprav je tudi to ogabno, ma vaše monopoliziranje boja za svibodo zlasti pa hinavčenje na grobovih iskrenih borcev za svobodo, s katerimi vaši fašistoidni umi res ne morejo imeti nič skupnega, je pa čista blasfemija in skrunitev. Ne ubijajte jih znova, pliiiiz!

Link

Ni komentarjev: