nedelja, 25. november 2012

1892418 - purinoli o alternativah

Alternative so vedno možne. Vprašanje je, kakšne. Davnega 1991 smo zamudili vse alternative, ker poleg Srborvatov nismo namahali še nacionalsocialistov. To mrcvarjenje zadnjih 20+let je samo nepotrebno boleča in počasna pot v dezintegracijo države, ki si je očitno nismo zaslužili.

Mene bolj zanima, a bomo del nove YU ali bomo razdeljeni med province Talijancev in Austrijancev. Prvo smo že videli, drugo pa naši starši in stari starši. S prvo možnostjo imamo izkušnje, ki pomenijo enostavno : beži čimdlje, kot te noge nesejo. Filadelfija, Grac, hir vi kam.

Men se hebe, čeprav mi je izredno žal, da male špranje 1991, ki se nam je odprla in smo naredl državo, nismo izkoristili. Če bom še živ, bom gverilc al pa emigrant. Tule pa ne bom gledal razne turčine in spohane, da mi bodo prodajali muda za bubrege. Omake bo pa pražil kak stric. Hvala, neprebavljivo.

Kritična masa Liberalcev je tule ogabno preskromna. Samo sledovi se pojavljajo v politiki, strički in tetke ji vodijo lulat na kahlce. To seveda pomeni GOTOFF SI DEMENTIOSTAN.

Link

Ni komentarjev: