sreda, 14. november 2012

1878599 - dodatek h kolumni "Najbolj podjetni v Sloveniji so kriminalci" Simone Toplak

Škoda.
Škoda, da si izvrsten članek povsem izničila zato ker si namesto, da kaj iskreno in odkrito poveš o največjem slovenskem problemu, raje uporabila to:

2. Sistem, ki favorizira državni prevzem tveganj posameznika in s tem tudi prevzem večine njegovih prihodkov. V duhu lažne varnosti in lažne dostopne sociale.

...kar sicer drži, ma brez tega...

11. Komunistično-rentarsko-reketarska doktrina v sistemu, kateri je vse tisto napisano pod 2. in tam v zadnjem stavku pod 2. tudii posebej komentirano kot "lažna varnost in lažno dostopna sociala", pač uporabil za slab alibi za brutalno ekpropirativno ropanje in sistematično sistemsko pavperizacijo državljanov, računajoč, očitno pravilno, da je za pacifikacijo pregovorno fovšljivega in fevdaliziranega plebsa, dovolj, da jih vse uravna v približno enaki bedi, da se počutijo O.K., saj nihče ni "uspel bolj kot oni", hehe, kar je še posebej žaljivo že za tistega, za takšne negativizme nezainteresiranega državljana, ki ima IQ gliste (in višjega), katere ganglijski sistem in popolna odsotnost možganov ne omogoča ravno visokih IQ dosežkov.

...skratka, brez tega je ta članek invaliden, saj gre v bistvu za olepševanje in prikrivanje glavnega vzroka in to je....režija prosim fanfare....kvazi-levičarski gnoj, ki nam vlada že 22@45. Oni in njihove doktrine in njihovi politični programi in njihov politični sistem, ki so nam ga na bogato vzakonili, oni so glavni vzrok in največji slovenski problem.

ma, tudi brez tega....

...12. Najbolj odgovorni za sve to so pa volivci, ki so zanikrno politično neuki, neusposobljeni, opravilno nesposobni, naivni, kalkulantski, strahopetni, a vseeno na temu nič ne delajo ne oni, ne novinarji in ne umetniki, raje vsi kolaborirajo s fašisto-komunistično kamariljo, ki jim vlada, pa eto eni volijo nasilno uravnilovko v enaki bedi, eni jo tolerirajo, eni jo sicer verbalno zavračajo, ma kakorhitro so NjihoviSvoji™ na oblasti, oni oportunistično računajo, da jim bo kaj kapnilo, pa so nenadoma tiho, četudi NjihoviSvoji™ nadaljujejo živeti po etato-reketarskih zakonih komunistov. Eni pa nezainteresirano pustijo onim prvim in drugim, da to počno. In ker je seštevek prvih in abstinentov vedno večje in od drugih in od eventuelnih tretjih, je Slovenija zaciklana v svojo lopovsko bedo.

Drugače pa, za vse ostalo ti pritisnem to: *****

Link

Ni komentarjev: