petek, 30. november 2012

1899956 - o svobodoljubnosti protestnikov

[dani14]
Če bomo na tem forumu še napisali 1000 postov o nujnih spremembah je to vseeno vredno manj kot enkratna udeležba na protestu. Če bomo samo jamrali, nas bodo še naprej strigli, ko poči, je potrebno vzeti stvari v svoje roke in narediti red. Po tej tvoji logiki bi bile ZDA še danes angleška kolonija, samo zato, ker ljudje ne bi naredili reda pri sebi doma in nastavili stvari tako, kot njim paše.

Pozicija:
-proti Kanglerju
-za vlado, ker ni alternative (Jankovič je samomor in ne alternativa)

1. Američani niso imeli možnosti potom volitev legitimno in legalno zamenjati britansko rojalistično fevdalno-izkoriščevalno-zajedalsko nadvlado in jo zamenjati z oblastjo ljudstva oz demokracijo. Mariborčani in Slovenci imamo.

Še pomnite, samo dva teda nazaj bi lahko odjebali komuniste-reketarje-fašiste. In kaj smo v kolektivitetu storili? Jahhh, izvolili smo dva komunista-fašista! Fuj! Zdaj v mariboru smo pa kao naglo čeznočno ratali svobodoljubci: Auuu! Le zakaj me nekak ne morejo prepričati?!

2. Pandan kraljici in rojalistični fevdalni nadvladi so kompartija™, Kučan in njegova prelatura in ne Janša in Kangler. Če bi ljudstvo bilo res svobodarsko, bi bilo že leta 1991 na ulicah proti Kučanu, Spomenki in drugim krtom, ki so ljucvo izročili nazaj v kremplje komunistične beštije in proti komunistični fevdalni nadvladi kučanistične fašistokomunistične kamarilje, tak kot so to naredili Romuni in Srbi proti svojim kučanom, oz slobotom in čaušeskujem, ne pa, da po eni strani pri nas, kot v edini evropski deželi mirno naprej vladajo konzervativne komunistofašistične reketarsko-mafijsko-plenilske sile, ki narod sistematično pavperizirajo, reketirajo, ropajo in dolžniško zasužnjajo, na drugi strani se pa uprizarja takšne nelegitimne sumljive kontrabandistične primitivne ulicotacaške orgije, zgolj zato, ker je župan na neroden način in morebiti celo na klijentelističen način hotel ob sicer nespornemu izboljšanju prometne varnosti uvesti bizaren model radaro-video nadzora.

Če to tvoje vrlo in kobajagi svobodoljubno ljucvo hrepeni po eliminaciji kleptokamarilje, ki ga družno ropa in reketira, mora na ulice s pravimi parolami in to predvsem proti Kučanu in kompartiji in komunajzerizmu in vsakomur, ki nadaljuje kumunajzer-reketarski model vladanj v tej državi. V tem smislu tudi proti Šušteršiču in Virantu in Janši, a na prvem mestu proti Turku in Pahorju in Kučanu in Jankoviću in Žerjavkoviću in Kahelnu opusedsusofskemu.

Eto tak je s tem: Jaz tega kobajagičnega svobodarstva pri tem "ljucvu" nea vidim.

Vidim zgolj komunistične prevratniške manipulante in zmanipulirane prevratniške ofce, ki bi rade rušile ovire , ki so na poti, da se zloraba in reketiranje in ropanje teh ovac a predvsem nas ostalih, torej zares celega ljudstva, po komunistično-fašističnih nazisocialistilnih etatistih nadaljuje nemoteno.

Pozicija: Kanglerju jaz ne bi zaupal na čuvanje niti svojega gnoja, ker bi mi ga gotovo podmizno ukradel, ma rdečetalibanom Kučanu, Jankoviću, Turku, Pahorju, Križaniču, in drugim kumunajzer spakam, pa jaz ne bi dopustil, da k temu mojemu gnoju, kaj šele moji denarnici in žepom, pridejo na miljon kilometrof.

Ljudstvo, ki je pred enim tednom ob živemu in zdravemu Zveru volilo dva ortokomunistofašista in mu, mislim totemu ljucvu klenemu, niti na misel ni prišlo voliti za magari minimalni premik k normali oz stran od komunističnega antisvobodarskega fašističnega zla, na legalen demokratičen način na volitvah, nima pravice iti na ulice in tam rušiti Kanglerja z napačno argumentacijo.

Ljudstvo naj kar mirno na volitvah odjeba vso to kleptokamariljo, ki v zglednem kohabitatu družno partitokratsko zajeda narod.

Ve se kako se zbere podpise in odjeba Kanglera. Oz kako se ga na volitvah ne izvoli, če se ga ne ruši predčasno.

Sam, bebci, ki bodo jutri neizvolili Kanglera in bodo hkrati izvolili komunističnega lopova zajedalca par excellence, so bebci, ki nimajo pravice nikjer protestirat, tmeveč je njihova edina pravica, da se gredo vreči v prvo smrdljivo kloako in tam ostanejo živeti do konca svojih dni. In tiho bit, lepo prosim, tiho bit, ofce zagamane!

(In ader wordz, mene te mariborski bebci spominjajo na oni vic o tipu, ki pokliče na upravno enoto pa reče: "Vete gospa, jaz se pišem Franc Budala, ...saj vete, to je nerodno..., vete, jaz bi ta nerodni priimek spremeno. Ona ga vpraša v kaj bi spremeno, oni pa odvrne: "... jaz bi, da se v bodoče pišem Franc Bedak". Eto to so te maribotski revolucionarji.
Ali pa ta primer:
Nekoč je moja petletna hči po igri pred hišo z otroci sosedov, rekla tako: "Mami, mami, Jasmina je rekla, da Mikavž sploh ne obstaja... žena na tej točki otrpne in me pomenljivo pogleda... hčera pa nadlajuje, ...Jasmina je rekla, da obstaja samo dedek Mraz in, da ga v Sloveniji napačno imenujemo Miklavž" hehe.)

Kajti, glej ga hudiča, baš in natančno te ljudje, ki zdaj domnevno, kobajagi protestriajo proti nesvobodi, reketu in fašizmu, nenehno volijo kleptokamariljo in komunistično reketarsko zlo, ki je do zadnjega beliča izropalo, ne le vse ta moment živeče, temveč celo v nekaj tisoč prihodnjih let šele potencialno rojene Slovence, tu se pa neki sprenevedajo, češ, da so vstali proti korupciji in lopovluku in reketu in mafiji in fašistom in fašizmu in mutenju in plenjenju.

Vodijo in usmerjajo jih in od vsega tega hepeninga imajo korist pa baš največji lopovi, reketarji, mafiozi in fašisti - slovenski komunisti.

Ma, sikteeeer, budale, sikter opice nizkovejevne, skidajte se mi z ulic, da lahko mirno in neovirano delam in živim! Mrš, budale zmanipulirane in zafnane idite na svoj domač gnoje glumit bedake!

Link

Ni komentarjev: