četrtek, 29. november 2012

1899791 - komunajzersko dojemanje oblasti ljudstva

[dani14]
No Janša, bo kaj? Odzovi se na pozive Kanglerja in javno obsodi slabe župane aka lokalne šerife. Ljudstvo postavi, ljudstvo odstavi.

Enim se vam iz Lune s prostimi okami vidi, da ste se demokracije učili in naučili zelo pomanjkljivo in to v deželi, kjer je vse nastalo na nenormalen način in kjer je vse kontra, pa so konzervativci komunisti, kar ni nikjer drugje v svetu, razen na Kubi, Kitajskem in v Severni Koreji.

Dežela, ki ji vladajo komunistične gozdne bande, dežela, katere vzgojo in formiranje intelektualnih umov v izobraževalnem sistemu vodijo gozdne komunistične talibanske viđilantske spake, pač ne more producirati drugo, kot invalide demokratične igre.

Tovrstna demokratoinvalidnost nekaterih Slovencev, najbolj pogosto ste to prokomunistični drukerji, se ves čas izraža v podobnih vzorcih, kjer prevladuje eden, ki najbolj izmed vseh izstopa. To sicer ni edina pojmovna zmeda v Sloveniji, ki iz Slovenije dela banana republiko primitivnih hord, ki se gredo antidemokratični jebe-lud-zbunjenog™.

Vzorec, ki ga imam v mislih in ga hočem tu izpostaviti, je tisti, ki ima opraviti z nerazumevanjem velikega dela populacije kaj v demokraciji pomeni in obsega beseda Ljudstvo™ in kdaj smemo reči, da je neko željo ali aspiracijo izrazilo The Ljudstvo™. V demokraciji je razumevanje tega termina alfa in omega vsega. Posledično to seveda ima ključni vpliv na vse, zlasti na legitimiteto in kredibiliteto dejanj vseh državljanov v javnosti.

Ko je kompartijska teroristična prelatura iz Murglorja bila besna, ker ji je hedonistično-dekadentna skupina NjihovihSvojih yesovskih komsomolcev skoraj izničila možnosti za konzerviranje komunistične oblasti v Sloveniji v nedogled in to zaradi par jebenih bullmastifskih anusov, pa je čeznočno v eter morala panično lansirati nastavljenčka komunistične politike in wanabe prestolonaslednika rdečega vladarskega prestola - tovariša Zokija Kutschan ILL Saraorcessea, ste ofčice pohlevno odgagale na volišča voliti za Zokija, ter se tam maksimalno grdo, kolikor ste znale, poscale na Pahorja, ki je bil ravnokar v blato odvrženi popušeni prejšnji ljubljenček murglorske prelature, ki naj bi pred ljudstvom odigral rolo benignega dvornega norčka murglorskega dvora.

No, to vam ni veliko nucalo, saj se vas je v volivni rezultat z glasom za Zokija nakapljalo komaj za 315 taužent, ka skupaj z drugimi rdečimi in rozastimi pač ni bilo dovolj v parlamentu, da bi murglorski komplot uspel. Ma to vas nič ni motilo, da ste neprizadeto gagali, da je tovariša Zokija volila CelaSlovenija™ in da so za Zokija UsiSlovenci™.

Enako se vam godi zdaj v Mariboru. Volivno telo je večinsko izbralo, bizgeca sicer svoje vrste Kanglerja - kakor je to v Kleptostanu v navadi pač ne ravno morlanovertikalneža, ki je vam seveda da več kot le antipatičen in to ne od včeraj, temveč od dneva, ko so ga vaši neistomisleči sodržavljani izbrali vam navkljub. Kangler kakršenkoliže je, je ziljonkrat boljši od najboljšega komunista. To prosim naj gre v zapisnik! Amen! Tudi, če so vsi grehi, ki mu jih pripisujejo resnični in če vsi doživijo pravnomočen sodni epilog. A to niti ni relevantno, kajti ne dvomim, da ga bo rdeče tožilstvo in rdeča sodnija fpržunila kakorhitro bodo imeli vsaj en dovolj tehten dokaz.

Relevantno je to, da ste se na uličarskih ulicotacanjih komunistične prevratniške sodrge zbrali Vi™, ki ste tako ali tako bili ves čas proti Kanglerju in ne proti lopovluku, saj vas lopovluk nima kaj motiti in vas de facto ne moti, saj ste 22@45 ves čas volili največje lopove in državnoreketarje na svetu.

Glede na to, da je vaš cilj rušenje vsakega nekomunističnega župana in politika in premijera in vlade, ki so zrušljivi zaradi kakšnega greha ali gluposti ali nerodnosti, je vas, po sistemu Ni-težko-žabo-nagnati-v-vodo™, bilo zelo simple pripraviti na razbijaško ulicotacanje in primitivne izpade in izživljanje nad policisti in javnim premoženjem.

In kaj ste novega imeli za povedati tam na protestih, kot pa to, da ste proti Kanglerju in da vam gre v nos da župan ni VašSvoj™ kamunist in da bi radi videli, da izgine in da še vedno razmišljate enako kot Kardelj in podobne spake, ki so bruhale ukaze za asasinske nočne akcije komunističnih trojk? Pa to cela Slovenija ve in razume že od dneva, ko je bil izvoljen. Koji kurac se greste kele kazat in rjovet, da bi radi videli, da odide? To ni nič novega.

Da bi tvoja teza "ljudstvo postavilo - ljudstvo odstavilo" držala se mora izpolniti par pogojev:

1) Odstaviti ga morajo tisti, ki so ga postavili. Njegovi volivci! In to niste vi!
2) To morajo storiti civilizirano, na enak način kot so ga postavili, na volitvah, magari izrednih.

No, kje ste zdaj tu Vi™ v tej zgodbi?

Glede na okoliščine in komunistično zarotniško orgijanje terorističnih ulicotacarjev, jaz na Kanglerjevem mestu ne bi nikdar odstopil, bi pa odpotoval za tri mesece na privat neplačano zdravljenje od komunistično zatohle Slovenije na Karibe in po zakonu, za opravljanje nalog župana pooblastil prvega podžupana, pa da vidimo kako si boste komunistična sodrga zgrizli lastne anuse od jeze in besa, ker vam na silo ne uspe postaviti vašegaSvojega™ župana.

Ta dežela drvi v stanje kakršno je v talibanskem Afganistanu že desetletja.

Ko rdečetalibanska drhal hoče na silo postaviti svojega župana v Mariboru, svojega sluzastega kumunajzerudbaškega prezidenta, svojega lopovskega Zokija za premijera, uveljaviti svojo rdečetalibansko lopovsko politično-zakonodajno boljševiško-reketarsko nasilno-uravnilovsko doktrino, ipd.

Prav, vi kar pičite!

Vsak dan idite na ulice, pa razbijajte, pa se pojdite komunistično revolucijo, pa boste videli kje boste končali in kdo v resnici bo na koncu najbolj najebal.

Včeraj so mediji meni nič tebi nič neprizadeto cel dan predvajali škandalozno teroristično-skinheadovsko-fašistično-linčarsk o grožnjo nasilnika iz vrst komunistične teroristične drhali, ki je rjovel: "Lopovsko koruptivno zalego je treba odstraniti s položajev, mamu jim jebem in mi to bomo storili...mi to bomo storili". Fino! Kar dajte! Le da se temu, ko se to dela nasilno reče revolucija.

Ne dvomim niti malo, da to lahko dosežete v, po rdeči politični kamarilji in orgijanju dolgemu 22@45™ do amena rdečestalibanizirani Sloveniji. Peace of cake.

Rekoč to, vam želim pomagati videti par korakov v bodočnost. Evo moje vizije kako bo, če vam uspe v celoti uveljaviti vaše aspiracije in kot rečeno, ni razlogov dvomiti, da vam tudi bo:

1. Iz države najprej odide denar. To se je več ali manj že zgodilo. Kar še ni odšlo, bo zdaj v parih valovih odšlo. Denar, eni mu tudi rečejo "likviden & visoko mobilen kapital" je plašna ptička, ki se splaši že ko komandat Semuljići uprizori svoje operetno ulicotacanje, to kar se je dogajalo tu v Mariboru pa ima jakost 1 milijon krat večjo od semuljićevskih pivskih ulicotacaških orgij frustriranih pijančkov na prvega snega dan.

2. Iz države odidejo vsi, ki jih drhal imenuje "tabogati prešiči, ki so zajebali Slovenijo". Družine pošljejo vun malo prej kot sami zapustijo prizorišče.

3. Iz države odidejo vsi pametni, ki se jim ne da bosti s situacijo in primitivci na ulicah.

4. Iz države odidejo vsi, ki se zavedajo, da kruha tu v pogojih afganistirane ibertalibanizirane Slovenije ne bo.

5. EU Slovenijo dobesedno postopoma, a razmeroma rapidno izobči. Najprej se uvede šengenska tampon cona do bizarnega ozemlja koder divja komunistična revolucija. Pa se uvedejo passporti. Pa potem vizumi. Pa sledijo opomini novi revolucionarni oblasti, da naj preneha s kršenjem človekovih pravic. Pa nas izčlanijo iz Nata, če nas ne bodo kar revolucionarne sile Kompartije™ same.

6. Slovenija postane Albanija sredi EU. Socialistična komunistična Albanija, ki ji iz ozadja vlada slašćićarski špetirmaher, ki uprizori, da navidezno vlada Enver Tüë®k Hoxha, premijer je pa Slobodan Janković Von Saraorcesse.

Eto, to je vizija kako bo to potekalo.

No, zdaj pa izvolite nelegitimno in nelegalno rušiti Kanglerja in Janšo in na silo inštalirati sluzavca in satanizirati in stigmatizirati vsakogar, ki ima cent več denarja ali premoženja kakršnegakoli, kot vi. Na zdravje SlovenoTalibanistan! Grejt sakses!

In ne seri mi, lepo te prosim z zanikanjem, kajti, če spregovorite iskreno, vi z ničemer manjšim ne boste zadovoljni in to vse do trenutka dokler ne bo znova uveljavljen ortokumunajzerizem talibanskega tipa.

Še to: A ste opazili, da v tej deželi vedno rušite nekomunistične župane, vlade, premijere, funkcionarje... semuljićevske falange gredo v hibernacijo pod Pahorjem in kakorhitro pride gor Janša, evo njih iz hibernacije drito na cesto.

Nikoli nikjer nihče ni šel nasilniško ulicotacati proti komunistični beštiji, kakor so to počele normalne nacije Čehi, Madžari, Nemci, Romuni in na koncu celo Srbi. Ne, tega v Sloveniji ni! Vedno samo komunistična drhal našuntana od komunističnih terorističnih spak ruši zdaj Janšo, zdaj Popovića, zdaj Kanglerja, zdaj nekoga petega. Ki ni iz vrst kučanistov. Očenj injteresna!

Link

Ni komentarjev: