nedelja, 18. november 2012

1883415 - macon in oQI23IDCN0948R o "konfliktu" med Poharjem in Ku®ćanom

[macon]
Tole je zanimivo in hkrati skrajno primitivno in perfidno. kučan javno graja Pahorja, da bi pridobil pike za Sancina, hkrati pa mu med vrsticami sporoča, da je na njihovih vrvicah in naj si ne domišlja, da bo odbluzil po svoje.

Vseeno ne verjamem v Pahorjevo načelnost. Še zmeraj se je pokazal za ubogljivega kimavca levim stricem, ko je bilo treba pritiskati tipke za glasovanje. Vendar leve strice kot čistokrvne totalitarce nadvse moti, ko jim kdo ugovarja in jih zbada, kjer so občutljivi: v njihovi samovšečni neumnosti in nesposobnosti. V tem so si s Pahorjem enaki.

Neverjetno, kašna golazen je naša partijska elita. Pri "desnici" (socialdemokrati in krščanski socialisti, ki so jim komufašisti nadeli nalepke desnice, da bi se sami premaknili bolj proti sredini, čeprav so sami ekstremna levica in bi morali biti izločeni iz družbenega življenja) opažam zametke normalizacije političnega prostora in države.

Dokler bodo lahko komufašisti zganjali svoj agitprop in krajo, bo nazadovanje. Šele, ko bodo ti šli na smetišče, se bo odprl prostor za ekonomsko desnico.

pahor se loci od kucana le v tem, da je manj vpliven in ima zato vlogo lutke, drugace pa sta oba komunista ze 22 let zrela za lustracijo. Komunisti so krivi, da Slovenija ze 22 let (ce ob strani pustimo predhoden, 45 let trajajoc turbokomunisticni teror) stagnira v nekonkurencni zaplankanosti. Kdo bo vrnil Slovencem 22 let zivljenja, kdo bo odgovarjal za to, da Slovenec zaradi LDS-asev, forumov 21 in drugih mafijskih komunisticnih derivatov nima perspektive v svoji domovini, za katero se je pred 22 leti odlocil, da ne bo vec komunisticna?

Na koncu tako ali tako vsi pristanemo na smetiscu zgodovine, ce ne prej, ko nas pobere, vendar to s pravicnostjo nima zveze; ce nas lahko pred komunisticnimi zlocinci resi le cas (ertl je skripnil, ribicic, bucar, kocijancic, zemljaric, stanovnik ipd. bodo enkrat tudi sli za njem), lahko drugo vejo oblasti kar ukinemo, saj ocitno nima nikakrsne druge funckije, kot servisiranje nikoli odstranjene komunisticne mafije.

Slovenija ima spet priloznost, da rece bobu bob. Prvo je zamudila, posledice pa so tako katastrofalne, da so prakticno nemerljive.

Link

Ni komentarjev: