nedelja, 11. november 2012

1874508 - namesto definiranja pragov za "bogate"...

[aristokrat]
Bravo! V Sloveniji pa so zaščiteni kot Kočevski medvedje.

V Sloveniji predvsem vlada butalsko mafijsko-reketarska fovšijsko-boljševiško rdeče-talibanska zmeda. Mi se moramo najprej dogovoriti koga se sploh sme uvrstiti med bogate. Pri tem bo še kako pomembno, da se za kriterije vzamejo tisti, ki se uporabljajo v Švici, USA, UK, UAE, pa recimo, ajde za silo, dasiravno nista ravno vzor, tudi v A in D.

Kakorhitro se bi zgodilo to, da Slovenija prične funkcionirati temljem normalnih kriterijev iz normalnih držav, ki nikdar niso imele komunistične orgije in eksperimenta, se bi izkazalo, da je prioriteta št. 1 s tem poravnati naše skomunajzlane zakone. To bi pa pomenilo konec komunistično-fašistične davčno-reketarsko-aparthaidske kontinuitete.

Slednjega se politična partitokratska lopovsko-nategunska kamarilja zelo dobro zaveda. In zato ne predlaga reform v tej smeri, temveč "reforme" v smeri ohranjanja statusa quo na način, da se bestialni vampirski shemi dovaja novo kri iz narodovega telesa, da še naprej preživi. To pačenje in premetavanje nizkovejevnih rentarskih opic po sceni pa spremlja obilica mudologije, demagogije in sprenevedanja raznoraznega, ki naj omrtviči narodove čute, preusmeri pozornost, da iluzionisti lahko kradejo in onesposobi narodov imunski sistem, da vampirskega ugriza ne čutijo in ne doživljajo kot krvosesanje.

PS
Dokler bo pri nas med bogate sistemsko-davčno uvrščen in temu primerno reketiran "bogati" odvisno zaposleni suženj inženir in celo "bogata" čistilka iz relativno bolje plačujočih podjetij, ki zaslužita že tam okrog sirotinjskih 1000 EUR bruto ter plačujeta davčni procent in neokapičen prispevkovni reket, ki ju v totalu obremenjeuje bolj, kot je v USA obremenjen nevrokirurg iz zasebne klinike in ali raketni znanstvenik, ki zaslužita več kot 20000 EUR na mesec, mi nimamo kaj gagati "bogati naj plačajo več". Ker se nam bo zgodilo, da bomo že tako brutalno nenormalno obdavčene reveže, ki so v naštetih državah v glavnem oproščeni plačevanja davkov, obdavčili še bolj brutalno in absurdno visoko.

In, ko smo že pri davkih, dovoli, da pristavim svoj lonček. Pogumno ter inovativno prestavimo pobiranje davkov poglavitno v fazo potrošnje, pa ne bo nobenega dvoma o ten kdo je in kdo ni bogat.

Kdor si kupi merđota za 130 jurjev in TV B&O za 10 jurjev, bo plačal 28 jurjev, kdor si pa kupi Kio za 7,7 jurjev in samsunga za 300 EUR, pa bo plačal 1,6 jurjev. Voila! Natančno se vidi kdo je bogat in kdo je "bogat" in se nizkovejevnim fovšljivo-škodoželjnim klepto-opicam ni treba nič zmišljevat po Lenjinovi in Kučanovi pameti. In nobenega dvoma ni, da je bogat plačal več kot "bogat", saj je eden v državno blagajno kontribuiral 28 drug pa 1,6.

Revež in "revež" pa ne bosta kupila ne merđota in ne Kie, temveč bosta šla na avtobus. In pri tem v državno blagajno iz naslova nakupa lastnega prevoznega sredstva kontrubirala nič.

Etooo: Bogat plačal "več", torej 28 jurjev, "bogat" jurjašetsto, revež in "revež" pa "plačala manj", torej nič. Težko li je to doumeti?

Vem, vem, slovenskim komunajzalstim umom to seveda NiSprejemljivo™. Oni bi, da "bogat" plača tudi upfront superdrakonsko stopnjo harača in reketa v višini ekspropriacijskih 60+%, a "posle će da vidimo kolko još ima da plate kad kupe aute, nje™".

Link

Ni komentarjev: