nedelja, 4. november 2012

1866971 - predlog o ustanovitvi SAO Kibuc

[Inside]
....Ce ima kdo se kak konstruktiven predlog naj ga napise dokler je se cas in smo vsi pripravljeni poslusat.

Jaz predlagam, da kot "grupa građana", forumaši Foruma Financ ustanovimo društvo Kibuc in ga predamo v uporabo vsem našim sodržavljanom, ki hrepenijo po vrnitvi prve inkarnacije t.i."socializma", ki se vsako leto dobivajo na številnih slovenskih lažgošah s ciljem poveličevanja "junaštva" "junakov", ki so slovenski naciji darovali HudoJamo™, ki redno volijo kontinuiteto komunističnega zla, itd.

Kakorhitro jim predamo njihov lastni Kibuc v uporabo, sprožimo zbiranje podpisov za referednum, na katerem se nacijo vpraša:

"Ali ste za to, da se društvu Kibuc podeli v uporabo celotno območje Kočevskega Roga, da tam v miru in daleč od povampirjenih liberalnov in neo-liberalov udejanijo svoje ideje o renti, reketu, srpeku in kladifcu?"

Vsak, ki hoče v ta raj na zemlji, vsak, ki hoče vstopiti v društvo Kibuc in dobiti v dar košček Kočevskega Roga in popolno avtonomnost ter svobodo uvajanja t.i. "socializma" v Kubucu, se mora odpovedati volivni pravici in tekmi za oblast v , od komunistov končno osvobojeni Sloveniji. Samo to malenkost se od njih zahteva v zameno za vso to bogatstvo in milost nacije do njih.

Še naprej bodo lahko imeli osebno izkaznico Svobodne Slovenije, passport in prosto gibanje po celi Svobodni Sloveniji, EU, planetu Zemlja, galaksiji Mlečna Cesta, y bogamy y šyre.

Tudi vse druge pravice v Svobodni Sloveniji bodo obdržali, le voliti ne bodo mogli in ne bodo mogli tekmovati za oblast v Svobodni Sloveniji, temveč izključno v Kibucu. V zameno za to, bi seveda da bili povsem avtonomni v svoji SAO Kibuc KR. Policija naše države Svobodne Slovenije bi imela prepoved vstopa na ozemlje rezervata SAO Kibuc KR.

Težko li je?

P.S.
Ponudba bi seveda da veljala za vse naci-socialiste oz rento-reketarje po prepričanju, aspiracijah in politični praksi, ne glede na strankarsko pripadnost. Torej, tovariši, stopite vun iz omare in svobodno zadihajte v SAO KIBUC KR, kjer boste končno lahko neovirani od opozicije izživeli svoje najbolj mokre sanje in na ozemlju vašega SAO uvedli magari socializem severnokorejskega tipa. Pa vodstvo SAO KIBUC KR bo lahko večno takšno:

1. Precednik: Komunist, do nadaljnega oz dosmrtno torej tovariš Tüë®k.
2. BifšiPrecednik™: Kučan. Dosmrtno!
3. Premier: Don Zzocci.
4. Župan: Don Zzocci
5. Glavni Menđer SAO Kibuc KR: Don Zzocci.
6. Ministrica za kulturo: komsomolka Ko Ciper.
7. Ministrica za gocpodarcvo, finance, fiskalno politiko y tako dalje: komsomolka Bratušek.
8. Ministrica za TV: komsomolka Miša.
9. Minister za notranje zadeve, UDBO, KOS ipd: Tovariš Ertl dekorirani.
10. Minister za reprodukcijo borcef: Tovariš Brkač.
11. Minister za bančništvo: Tovariš Draško
12. Precednik uprave NNLB: Tovairš Draško
13. Glavni kolumnist SAO Kibuc KR: Tovariš DrMarkeš.
14. pomočnik glavnega kolumnista SAO Kibuc KR: Tovariš DrMiheljak.
15. Glavna biografka SAO Kibuc KR: Komsomolka Mojca PŠ
16. Glavni polpretekli polzgodovinar: Tovariš Pirjevec
17. Pomočnik Glavnega Polpreteklega polzgodovinarja: Tovariš Repe.

Itn v tem smislu, junouvotajmiin.

Link

Ni komentarjev: