nedelja, 25. november 2012

1892724 - razlika med normalnimi firmami in nazisocialističnimi kolhozi

[rename]
Pa se ti ne zdi vsaj malo nenavadno, da tuje firme poslujejo z dobickom, nacionalna srebrnina pa izgubo ustvarja?

Teh povezav slovenska intelektualno pritlikava drobnica ( lat. ovis ovis pumillio pumillius carniolus) nikakor ne uspe zapopasti.
Normalni investitorji (pri nas to običajno pomeni investitorje z domicilom v tujini in privat domače družinske investitorje nepovezane z bandami Murglorja in žnjimi v partitokratsko-simbiotskem klepto ekosistemu živečih drugih kleptokratov, ki se za alibi sklicujejo na nazi sentimente, s katerimi slabo prikrivajo obični lopovluk najbolj zatohle sorte) že po temeljnem dizjanu ne morejo poslovati drugače, kot z dobičkom, kajti tisti trenutek ko dva kvartala zapored vztraja trend stagnacije, ali bognedaj padanja namesto rasti, normalen, racionalen, pošteno poslujoč in na rop državne blagajne, cipre in gibraltarje neračunajoči investitor, odreagira s prilagajanjem in tako vse dokler zadeva ni znova profitabilna, vključno z ugasnitvijo posla, če se pokaže, da več ne zmore biti porfitabilen.

Državni nazisocialistični kolhozi se nad vodo držijo tako, da se pridelane minuse nenehno, tekoče in sproti bailoutira na komunisto-nazisocialistični način. Iz žepov davkoplačevalcev v benefit črnih fondov, klientelističnih kartelov, lopovskih klanov in bratovščin, ter seveda tudi posvečenih in od politične kamarilje maziljenih ubogljivcev, sinekurcef in sinekuric, ki so zaposleni in ali na kakšne drug način cuzajo nektarja iz naslova obstoja in vzdrževanja na življenju teh kolhozov. V tem smislu so državnokapitalistični kolhozi v bistvu en velik stroj za dokaj slabo prikrito brutalno hajduško ropanje nacije.

V holivoodskih filmih kažejo topogledno en sam stroj, ki se mu reče flinta, v nas so si ugrabitelji države pač zgradili bestialen stroj oz sistem, ki bi mu jaz najraje nadel ime hajdukizem oz etatoreketizem.

Zato se vsa ta banda tudi tako silno in panično upira odpravi tega bestialnega stroja oz odprodaji in ali ukinitvi teh državnih kolhozov. Seveda, da so te kolhozi hkrati tudi velika pralnica denarja in velika potemkinovsko-nategunska fasada, ki naj zakrije pravo bistvo teh kolhozov in komu oz čemu zares služijo.

Link

Ni komentarjev: